Σχετικά με το ΜΕΤΩΠΟ ΟΧΙ

Είμαστε μια ομάδα Ελλήνων της Ελλάδας και του εξωτερικού οι οποίοι έχουμε απλά σιχαθεί τη λαμογιοκρατία και αποφασίσαμε να βγούμε μαζί σε αυτό εδώ το ιστολόγιο για να μιλήσουμε ενάντιά της.

Θα προσπαθήσουμε να σταθούμε στο πλευρό όσων αντιστέκονται στην παράδοση της χώρας στον Τραπεζικό, τον Γερμανικό, τον Νεο-Οθωμανικό ή όποιο άλλο ζυγό, και αγωνίζονται για την απελευθέρωση. Πιστεύουμε ότι αυτοί που έφτιαξαν τις κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών είναι βαθιά βουτηγμένοι μέσα στην παρανομία, τη διαφθορά, την ανικανότητα, και αποτελούν θανάσιμη απειλή για την ύπαρξη του  Ελληνισμού.

Ένας οργανωμένος και αλληλο-διαπλεκόμενος πρασινομπλέ, ακροδεξιός και ακροαριστερός υπόκοσμος, το λεγόμενο ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ, έχει για δεκαετίες επιβάλει ένα βάρβαρο κλεπτοκρατικό πολίτευμα με τη βοήθεια του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος. Το ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ταυτίζετε με τη φοροδιαφυγή, τη νύχτα. Ελέγχει το δικαστικό, τις υπηρεσίες ασφάλειας, τα ΜΜΕ, το μεγαλύτερο μέρος της τοπικής αυτοδιοίκησης. Το ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ κυβερνά συνεχώς εδώ και δεκαετίες.

Το ιστολόγιό μας φιλοδοξεί να συμβάλει στη συγκρότηση του ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΟΥ ΟΧΙ, του Μετώπου εκείνου που θα αγωνιστεί για να αναστήσει την υπεραιώνια Ελλάδα, την πατρίδα του ανθρωπισμού, της γνώσης, της επιστήμης, της δημοκρατίας, των τεχνών, τη σημαντικότερη κοιτίδα του παγκόσμιου πολιτισμού. Έλληνας σημαίνει  πολιτισμένος και ελεύθερος, όχι δουλοπρεπής ή λαμόγιο. 


ΜΕΤΩΠΟ ΟΧΙ

https://ohifront.wordpress.com/ 

 

  1. 06/12/2011 στο 21:18

    Διάβασα με προσοχή τα παραπάνω και συμφωνώ απόλυτα, θα ήθελα να βοηθήσω από τα πέρατα της γης που ζω (Τορόντο – Καναδά). Το δυστύχημα είναι ότι κυκλοφορούν πολλές διαφορετικές απόψεις για τους λόγους της κατάντιας μας και τις μεθόδους που θα βγούμε από αυτήν. Νομίζω ότι μερικοί από τους λόγους της κατάντιας των πολιτικών μας στα τελευταία χρόνια συνοψίζονται και σε αυτά το λίγα επίθετα:
    1. Παντελής αμορφωσιά σχετικά με το θέμα του να κυβερνάς μια χώρα.
    2. Παντελής ανικανότητας ακόμη και για τα απλά θέματα διακυβέρνησης, δεν μπορούν να μοιράσουν δυο γαϊδουριών άχυρα, πως είναι δυνατόν να κάνουν τους προϋπολογισμούς και άλλα σχετικά που είναι απαραίτητα σε μια διακυβέρνηση, είτε είναι ενός κράτους ή μια επιχείρησης.
    3. Παντελής έλλειψη προηγούμενης εμπειρίας, όχι απαραίτητα μόνο στην πολιτική αλλά ευρύτερους τομείς κυρίως που να έχουν σχέση με την διοίκηση.

    Κακά τα ψέματα εκεί που φτάσαμε χρειαζόμαστε στελέχη από όλους τους τομείς οργάνωσης, ανάλυσης και τεχνολογίας. Δεν μπορούμε για παράδειγμα να μιλάμε για πετρέλαια αν δεν έχουμε κάποια στελέχη με μεγάλη εμπειρία σε αυτόν τον τομέα. Κινδυνεύουμε τότε ή να μας τα φάνε κάτω από τα χέρια μας οι ξένοι κλέφτες ή ακόμη χειρότερο να ξεκινήσουμε στραβά και να καταλήξουμε γρήγορα σε καταστροφές μορφής Λουιζιάνας και δεν συμμαζεύετε.

    Θα πρότεινα να ξεκινήσει μια προσπάθεια περισυλλογής αξιόλογων εθελοντών στην προσπάθεια να σώσουμε την Πατρίδα, χωρίς αίμα, αλλά με πολύ αγάπη και πολύ δουλειά. Προτάσεις όσο τρελές και αν μοιάζουν που να τίθενται σε ψήφισμα, κατ’ αρχήν μέσα από την ιστοσελίδα σας, αλλά και μέσα από τις μεγάλες ιστοσελίδες polls on line. Αν όλα αυτά τα γνωστά και σοβαρά ονόματα που βλέπω εδώ στην ιστοσελίδα σας, συμμετέχουν ενεργά, τότε υπάρχει μαι καλή μαγιά.

    Βάζω στην διάθεσή σας και την δική μου ιστοσελίδα την: http://www.zhteitai-komma.com/, όπου με την άδεια σας θα ήθελα να αναδημοσιεύσω το άρθρο σας «Σχετικά με το ΜΕΤΩΠΟ ΟΧΙ» και ίσως και το σχόλιο μου σαν πρώτο σχόλιο. Επίσης μπορώ να σας φτιάξω μαι σειρά από λογαριασμούς χρήστη και όσους θέλουν να συνδεθούν και να προτείνουν ότι νομίζουν ότι θα ωφελήσει την Πατρίδα.

    Ελπίζω να είναι πολλά αυτά που έχουμε να πούμε.

    Κώστας Λαζάρου
    Τορόντο Καναδάς

  2. 06/12/2011 στο 21:25

    Αγαπητέ κ. Κώστα, είχα στο παρελθόν αφήσει σχόλιο στο ιστολόγιό σας, και είχα προσπαθησει να σας βρω. Πολύ χαίρομαι που ήρθατε εδώ με σχόλιό σας. Πάρτε ότι θέλετε. Τώρα ραχίσαμε και ακόμα κάνουμε πρόβες για τα τεχνικά. Σταδιακά θα έρθουν και άλλοι φίλοι, ακόμα δεν το έχουμε διαφημίσει, και όμως ανεβαίνει η επισκεψιμότητα. Μπορούμε και εμείς να πάρουμε από το δικό σας ιστολόγιο αυτά που λέτε;

  3. 07/12/2011 στο 21:08

    Αγαπητέ Γιώργο, κατ’ αρχήν ας αφήσουμε το κ. ή οποιοδήποτε πληθυντικό, έχουμε και κάποια προσωπική αλληλογραφία. Δεν βρίσκω το σχόλιο στην ιστοσελίδα μου, ίσως είναι από πολύ παλιά και μεσολάβησαν κάποιες αλλαγές λογισμικού, μια δυο φορές. Θα σου φτιάξω έναν λογαριασμό χρήστη και θα σου στείλω τα στοιχεία με προσωπικό ταχυδρομείο για να μπεις και να γράψεις ότι θέλεις, σχόλια, νέα άρθρα ή ότι άλλο. Οτι θέλεις να πάρεις και από την δική μου ιστοσελίδα, είσαι ευπρόσδεκτος και τα λέμε.

    Κώστας

  4. 02/02/2012 στο 03:56

    τα μέλη του σαιτ να επικοινωνησουν μαζί μου το θέλω πολύ κ περιμένω

  5. 02/02/2012 στο 18:51

    Αγαπητέ Παναγιώτη, εδω υπάρχει ανοιχτή επικοινωνία στα σχόλια, ανοιχτός διάλογος. Είμαστε εδώ. Είσαι εδώ, σε ακούμε.

  6. 19/04/2012 στο 00:40

    Είμαστε μαζί σας greeceandworld.blogspot.com

  7. Αγγελική
    19/04/2012 στο 15:29

    Ευχαριστούμε για την συμπαράσταση, είμαι σίγουρη ότι μας έχετε στις έννοιες σας.
    Χαιρετίζω τον απόδημο Ελληνισμό της Πατρίδας

  8. Ελληνας Δημοκράτης Πολίτης
    08/06/2012 στο 11:27

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΙ ΕΠΙΘΕΤΑ ΤΩΝ ΙΔΥΡΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΥΤΗΣ!!!!

    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΕΘΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ… Π.Χ. Η ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!!!!

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ….

  9. 08/06/2012 στο 12:58

    Αγγελική (αν θέλει σου δίνει πλήρη στοιχεία)
    Σιδηρούντιος Γιώργος (ιστορικός)
    Πτολεμαίος (αν θέλει σου δίνει πλήρη στοιχεία)
    Βούλγαρης Χρήστος (ιστορικός)
    και έχουμε και περιστασιακούς συνεργάτες
    Ένας συνεργάτης αποχώρησε.
    Και εσύ αν θέλεις γράφε το πλήρες όνομά σου. Έλληνες Δημοκράτες πολίτες υπάρχουν πολλοί.
    Δεν έχουμε καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή, έλεος. Η Χρυσή Αυγή είναι ένα από τα μακριά χέρια της Γερμανίας στην Ελλάδα, και έχει διαποτιστεί από Γερμανικές βαρβαρικές θεωρίες.

  10. Ανώνυμος
    26/02/2013 στο 15:14

    Ηράκλειο 26/2/13
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ.

    Με όλες μας τις δυνάμεις πρέπει να συνδράμουμε να αποκαταστήσουμε τη χαμένη αξιοπρέπεια που μας πήραν εδώ και πολύ καιρό.
    Αναζητούμε το χαμόγελο που έλειψε από τα χείλη όλων μας απομακρύνοντας τα δάκρυα που γκρέμισαν τα όνειρα των νέων μας.
    Έστω και τώρα τούτη τη στιγμή το κάλεσμα για μια Δημοκρατία θα είναι εθνική και ηθική υποχρέωση όλων μας. Αδιαίρετη αδιαπραγμάτευτη ιστορικά κεκτημένη και χιλιοβασανισμενη , μας εκλιπαρεί ακόμα και τώρα να σηκώσει το βάρος των δικών μας αδικιών.
    Αγωνιζόμαστε για χάρη της μεγαλοσύνης της μεγαλουργώντας και δείχνοντας ότι είμαστε αντάξιοι των προγόνων μας, διαφυλάττοντας με πέπλο αξιών και ηθικής τις διαχρονικές απολαβές της. Οι αξίες βρίσκονται μέσα μας δεν χρειαζόμαστε κανένα να μας ξυπνήσει αισθήματα πατριωτισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης.
    Η έννοια της Δημοκρατίας πρωτοστατεί , δημιουργεί , και κυριαρχεί όχι στο μυαλό μας αλλά στη συνείδηση όλων μας .Μας προτρέπει να κάνουμε το βήμα παραπέρα , να υλοποιήσουμε τη ζωντανή ελπίδα που δεν έσβησε αλλά που υπάρχει στις καρδιές μας σαν πόθος που θα γεννήσει νέους , και προπαντός Ανθρώπους…

  11. Αγγελική
    26/02/2013 στο 20:50

    Ευχαριστούμε για το αισιόδοξο μήνυμα,θέλω κι εγώ να πιστεύω ότι υπάρχει ελπίδα όσο οι άνθρωποι αυτής της χώρας αντιστέκονται.Κι είναι πολλοί αυτοί που αντιστέκονται για την αποκατάσταση της τραυματισμένης μας δημοκρατίας, αφού το ζητούμενο τούτες τις ώρες είναι αν υπάρχει δημοκρατία. Ας ευχηθούμε με λόγια κι έργα οι προσπάθειες να φέρουν τους αναμενόμενους καρπούς, θερμά ευχαριστούμε

  12. 19/01/2014 στο 06:51

    Νομίζω είναι μέγα σφάλμα να στοχοποιούμε το ΔΝΤ και τη Γερμανία ως υπαιτίους της σημερινής μας κατάστασης, αντί των δικών μας ανθρώπων (και των εαυτών μας που του εξέλεξαν) που έκαναν το παν για να καταστρέψουν τη χώρα, σε όφελος δικών τους κομματικών και προσωπικών οφελών.

    Είναι τεράστιο το πλήθος των ενόχων, τόσο των πολιτικών όσο και των απλών πολιτών που συνήργησαν, με διάφορους τρόπους, στην καταστροφή. Εμείς καταστρέψαμε τη χώρα μας με την ελαφρότητά μας, την αδηφαγία μας, την αμορφωσιά μας, την επιπολαιότητά μας και την επιθυμία μας να πλουτίσουμε από τη μιά μέρα στην άλλη και χωρίς να μοχθήσουμε. Εμείς στέλναμε στη βουλή αυτούς που θα μας διόριζαν στο δημόσιο ή θα μας έκαναν τα ρουσφέτια για να «οικονομήσουμε». Εμείς λαδώναμε τους πολιτικούς για να μας δώσουν τις εργολαβίες και τις προμήθειες. Ο καθένας μας έκανε ό,τι μπορούσε για να οφεληθεί, εις βάρος των άλλων. Από το λάδωμα του «αρμοδίου» μέχρι τη πλήρη φοροδιαφυγή μας (το εθνικό μας σπορ).

    Κατηγορούμε τώρα τους άλλους (όπως είναι προσφιλής συνήθειά μας), γιατί μας δίνουν βοήθεια με σκληρούς όρους. Λες και πρέπει αυτοί ΄να πληρώσουν για τα δικά μας τα λάθη και την εκγληματική αδιαφορία μας για τη χώρα μας. Στο κάτω-κάτω οι όροι που μας βάζουν στοχεύουν και στο δικό μας σουλούπωμα, τον περιορισμό του σπάταλου κράτους και την αύξηση της αποδοτικότητάς μας.

    Πώς διανοούμαστε ότι πρέπει οι άλλοι (οι οποιοδήποτε άλλοι) να μας τρέφουν, να μας ντύνουν και να μας περιθάλπουν, να μας πληρώνουν τα πολυτελή οχήματά μας, τα καύσιμά μας, τις διακοπές μας, κι εμείς να καθόμαστε αδρανείς, να απεργούμε, να κάνουμε καταλήψεις, πορείες, να τσκωνόμαστε και να τους βρίζουμε κι από πάνω;

  13. Ιωάννης ο Peacemaker
    19/01/2014 στο 12:15

    Kαι όμως!!Κομπίνα ύπουλων πολιτικών μας ήταν να φθάσουμε ως εδώ!!Του έταζαν του λαού από το 1981 εύκολο και χωρίς ιδιαίτερο κόπο χρήμα η πλύση εγκεφάλου έντεχνη,έξυπνη, ύπουλη και συστηματική,ε που να φαντάζονταν οι Έλληνες το κακό που θα τους έβρισκέ στο μέλλον;;

    Ο οποιοσδήποτε λαός στην θέση μας,τα ίδια θα πάθαινε!!

    Δεν λέω ο λαός κορόιδο πιάστηκε,έπρεπε να διαβάζαμε και λίγο ανθρώπους όπως ο Παναγιώτης Κονδυλης,τουλάχιστον να βρίσκονταν περισσότεροι υποψιασμένοι για τα λεφτά που σκόρπαγε ο πατέρας του ΓΑΠ,λεφτά που ουσιαστικώς ζητιάνευε,αλλά είπαμε!!Η πλύση εγκεφάλου ήταν αποτελεσματική!!

  14. Ιωάννης ο Peacemaker
    19/01/2014 στο 14:24

    Ακόμη και υποψιασμένος να ήταν ο λαός και να ….μην σκόρπαγε λεφτά που ζητιάνευε ο Ανδρέας,ακόμη και μηδενικό να ήταν το χρέος,όλο και κάποια δικαιολογία θα βρισκόταν για να μας ρίξουν στο ΔΝΤ.Υπάρχει σχέδιο καταστροφής της Ελλάδας!

  15. Αγγελική
    19/01/2014 στο 18:01

    Γνώμη μου είναι ότι δεν ζητιάνευε λεφτά ο Αντρέας, δανειζόταν και μας χρέωνε, ακολούθησαν όλοι οι επόμενοι που δανείζονταν για να εξοφλούν τα παλιά δάνεια κι έτσι φτάσαμε στο σημερινό χάλι της χρεωκοπίας.Τα λεφτά πήγαν σε εξοπλιστικά με μίζες, καθώς και σε υπερτιμολογημένα έργα.Οι τράπεζες παρακαλούσαν να παίρνει ο κόσμος δάνεια κι ο κόσμος σε όλη αυτή την πλαστή ευημερία και το νεοπλουτισμό της ανεπτυγμένης Ελλάδας με δανεικά, βρέθηκε χρεωμένος σε τράπεζες, που σήμερα του παίρνουν το σπίτι.Οι διαχειριστές της χώρας μας, ποτέ δεν έδωσαν πληροφορίες στον κόσμο για την φούσκα που ερχόταν, απεναντίας τον προέτρεπαν να παίξει στο χρηματιστήριο και ζήσαμε και τότε σκηνές απείρου κάλους με πολλές αυτοκτονίες.Αρα κανείς δεν προστάτευσε τους δυστυχείς έλληνες, υπήρξαμε και υπάρχουμε θύματα κάποιων παλιανθρώπων

  16. 19/01/2014 στο 23:18

    Του και της CIA Καρούζου τα κόλπα, τα έχουν κάνει και πολλοί και πολλές άλλοι και άλλες, αλλά μέχρι εδώ. Σε λίγο θα πλησιάσουμε τόσο πολύ που αν ακούσετε αυτοκτονίες υπουργών πρώην και εν ενεργεία, να μην παραξενευθείτε. Δεν θα προξενήσουμε κανέναν να πράξει κάτι εναντίον του εαυτού του, αλλά οι Ερυνείες ήρθαν και αναζητούν Απατεώνες.

  17. 25/02/2014 στο 23:28

    Αγαπητε κυριε Τραγκα θελω να επικοινωνησω μαζι σου που μπορωνα σου γραψω

  18. Παναγιωτης
    01/03/2014 στο 11:23

    Καλημέρα σήμερα βρήκα το site σας και πραγματικά συμφωνώ με όλα όσα λέτε, τα ίδια σχεδόν πράγματα τα έχω ακούσει και συμφωνώ απόλυτα εδώ και 2 χρόνια να τα λέει και ο Αρτέμης Σώρρας καλό θα ήταν αν δεν το έχετε κάνει ήδη να ενώσετε της δυνάμεις σας με τις ομάδες του Αρτέμη Σώρρα. Ευχαριστώ!!

  19. Αγγελική
    01/03/2014 στο 11:43

    Ο Συνεργάτης μας Πτολεμαίος έχει ενεργό δράση στην ομάδα του Α.Σώρρα

  20. 25/09/2014 στο 00:39

    TO ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΘΕΜΑ ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ – διαβάστε ΣΤΗ Γερμανική Γλώσσα και στην ιστοσελίδα: http://www.kn-megalexandros.gr την ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ ΜΕΡΚΕΛ –
    Gastbeitrag über Griechenland: OFFENER BRIEF an die Bundeskanzlerin Dr. Angela Merkel
    *Prof. Dr. Spiridon Paraskewopoulos (Emeritus)*
    *Bis 2007 Lehrstuhlinhaber (Professur) für Makroökonomik und Direktor des Instituts für Theoretische Volkswirtschaftslehre an der Wirtschaftswissenschaftlichen Fakultät der Universität Leipzig*

    *Köln, 22.09.2014 *

    Offener Brief an die Bundeskanzlerin Frau Dr. Angela Merkel.
    ——————————————————
    *Die „nützlichen Idioten“ und „die dummen Franken“*
    —————————————————
    Es folgt Etwas, was Sie sehr geehrte Bundeskanzlerin Frau Dr. Merkel
    wissen sollten, wenn Sie Morgen Dienstag (23.09.2014) den Ministerpräsidenten Griechenlands, Herrn Samaras, in Berlin empfangen werden.
    Er wird versuchen, Sie mit den angeblichen großen Errungenschaften, die seine Regierung in den letzten zwei Jahren erreichte, imponieren, um weitere Mrd. € Kredite zu erbetteln. Konkret sollten Sie Folgendes wissen:
    βλέπε: http://www.kn-megalexandros.gr

  21. ΠΕΤΡΟΣΤΣΙΓΚΡΗΣ
    18/04/2017 στο 19:29

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΕΙΧΑΤΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΟΥ
    ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ.ΣΑΣ ΘΥΜΗΘΗΛΑ ΕΓΩ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΕΝΑ ΕΥΡΥΤΑΤΟ
    ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΘΕΙ Η ΔΙΦΘΟΡΑ.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΠΛΑΤΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
    ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΛΑΟ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ
    ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ.ΑΓΩΝΑΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

  22. Ανώνυμος
    21/08/2017 στο 09:23

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΦΑΝΗΣ Α. ΤΣΑΠΙΚΟΥΝΗΣ. ΒΑΡΔΑ ΗΛΕΙΑΣ.

  23. Ανώνυμος
    11/12/2017 στο 14:18

    ταυτίζεται και όχι ταυτίζετε με την φοροδιαφυγή.

  24. ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΙΓΚΡΗΣ
    22/09/2018 στο 13:02

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΘΛΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.ΕΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ
    ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΠΟΛΗ ΚΑΤΑ ΕΞΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΗ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΩ
    ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ.

  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε