Αρχική > Διεθνή - Γεοπολιτικά, Οργανωμένη Διαφθορά > ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ στους Έλληνες με μεγάλο ΚΙΝΔΥΝΟ για μας!!! Τι είναι οι “ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ” που ζητούν για την Αθήνα!!! Όχι δεν είναι ΠΟΥΛΙΑ!!!

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ στους Έλληνες με μεγάλο ΚΙΝΔΥΝΟ για μας!!! Τι είναι οι “ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ” που ζητούν για την Αθήνα!!! Όχι δεν είναι ΠΟΥΛΙΑ!!!

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ. ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ ΕΝΝΟΟΥΝ, ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ.

Τι είναι οι “ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ” που ζητούν για την Αθήνα;;;

Στη Μεγάλη Βρετανία δημοσιεύθηκε προχθές στην εφημερίδα Daily Telegraph, ένα ΜΗΝΥΜΑ -όχι αγγελία – ζητώντας “να έλθουν “κουκουβάγιες” στην Αθήνα”.

Το μήνυμα, που το αναπαρήγαγε ακόμη και ο Guardian, έλεγε το εξής: WANDED: Owls to be brought toAthens. (ζητούνται κουκουβάγιες να έλθουν στην Αθήνα)

Τι είναι όμως αυτές οι “κουκουβάγιες” που κάποιοι τις παρουσίασαν με τα αρχαία νομίσματα της θεάς Αθηνάς; Λέτε να έρθουν τρέχοντας τα αρχαία νομίσματα στην Αθήνα;

Το συγκεκριμένο θέμα, θα είδατε πως πήρε πολύ μεγάλη δημοσιότητα σε όλο τον κόσμο. Αυτό δεν έγινε για να ενημερωθούν οι Έλληνες , αλλά για να ειδοποιηθούν οι “κουκουβάγιες”. Δεν δουλεύουν σαν ομάδα, αλλά σαν “κουκουβάγιες”, δηλαδή αθόρυβα και μοναχικά αρπαχτικά της νύχτας.

Πρόκειται λοιπόν για την κωδική ονομασία μιας ομάδας εκτελεστών, που δεν έχουν φυλή, χρώμα και πατρίδα και τους είδαμε σε δράση, που ως ελεύθεροι σκοπευτές πυροβολούσαν εν ψυχρώ τον κόσμο, κατά τη διάρκεια των γεγονότων στο Μαϊντάν της Ουκρανίας, στο Κίεβο, τον Φεβρουάριο του 2014.

Αυτό το παραδέχθηκε τον περασμένο Απρίλιο ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος της Πολωνίας, Γιανούς Κόρβιν –Μίκε , στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, απευθυνόμενος προς τον υπουργό Εξωτερικών της Εσθονίας, Urmas Paet.

Είναι τόσο αισχροί και κυνικοί πλέον οι πολιτικοί δολοφόνοι, που ομολογούν ψυχρά, πως αυτοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί των ψυχρών δολοφονιών αθώων πολιτών.

Στις ταραχές στην Ουκρανία, σκοτώθηκαν δεκάδες ειρηνικοί διαδηλωτές και αξιωματικοί της αστυνομίας από εκτελεστές ελεύθερους σκοπευτές, ένα γεγονός που οδήγησε τη χώρα σε πραξικόπημa, σε εμφύλιο και τη δημιουργία μιας αντιρωσικής κυβέρνησης –μαριονέτας.

Η κωδική ονομασία αυτών των εκτελεστών ελεύθερων σκοπευτών, ήταν….. “ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ”.

Μιλάω και φωνάζω πολύ καιρό. ΞΥΠΝΗΣΤΕ και ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ. Δεν θέλουν μόνο μία απλή αναστρέψιμη χρεοκοπία για την Ελλάδα, όπως τις Αργεντινής που ανέκαμψε και επανήλθε Θέλουν τον ακαριαίο και ολοκληρωτικό θάνατο της Ελλάδος. Θέλουν να μας κάνουν και Αργεντινή και Συρία και Ουκρανία.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ: Δεν αντιμετωπίζουμε πολιτικούς, αλλά ψυχρούς δολοφόνους των λαών.

Το ομολογούν οι ίδιοι κυνικά.

Έρχονται για την Ελλάδα. Δεν το βλέπετε;

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

συγγραφέας-ερευνητής

pseed.gr

πηγή

  1. 16/06/2015 στο 00:14

  2. 16/06/2015 στο 01:48

    Αγγελική, πολλές φορές σε έχω παρακαλέσει να μην φέρνεις ειδήσεις από παρασιτολόγια και βρωμολόγια. Η φράση αυτή είναι απλά το κομίζω γλαῦκας εἰς Ἀθήνας, και την είπαν με αυτή ακριβώς τη σημασία.

    Κάθε είδηση που τρομοκρατεί να γνωρίζεις ότι πάντα παίζει για λογαριασμό του εχθρού. Κάθε σοβαρή και αληθινή είδηση που ανεβάζει το ηθικό είναι καλή. Εσύ τι κάνεις τόσο καιρό με την αναπαραγωγή του έργου της πανίσχυρης μυστικής οργάνωσης των κουκουρούκιανς;

  3. 16/06/2015 στο 09:51

    κομίζω γλαῦκας εἰς Ἀθήνας = γλαύκα η [γláfka] O25 : (λόγ.) κουκουβάγια. (απαρχ.) ΦP κομίζω ~ εις Aθήνας, παρουσιάζω ως καινούριο κάτι πασίγνωστο. [λόγ. < αρχ. γλαύξ, αιτ. γλαῦκα]
    Σε ελεύθερη μετάφραση : «Κάτι μας είπες τώρα.» ή «Για νέο μάς το λες;»

    Owls to be brought to Athens. (ζητούνται κουκουβάγιες να έλθουν στην Αθήνα)

    Και στις διαπραγματεύσεις 6 χρόνια τώρα όλοι χάνονται στην μετάφραση !!

    Δεν τρομοκρατείται κανείς πια στην Ελλάδα ρε Γιώργο, το έχουμε πάρει χαμπάρι ότι θα πηγαίνουμε απ το κακό στο χειρότερο. Εκτός κι αν τους στείλουμε όλους στο διάολο και ξαναξεκινήσουμε απ την αρχή, αφού βάλουμε στη φυλακή τους υπεύθυνους της καταστροφής μας. Μια χαρά χάλια είμαστε το συνηθίσαμε !!

  4. kiriakos kostanoglou
    16/06/2015 στο 13:45

    I anthropotita exei anagi apo thetika munimata kai thetiki energia stamatista na bombardizete tous eggefalous ton anthropon me anusixia kai fobo mono kako kanete

  5. 16/06/2015 στο 15:56

    Κυριάκο, αυτό ακριβώς λέω και εγώ εδώ και χρόνια. Η συνεχόμενη τρομοκράτηση του κόσμου με πλήθος κακών ειδήσεων , πολέμων, καταστροφών, βίας, και η συστηματική απόκρυψη από τα ΜΜΕ της σπουδαιότητας που έχουν οι καλές και θετικές ειδήσεις, ένα πράγμα δείχνουν: ότι τα ΜΜΕ διαδίδουν σκόπιμα σκοτεινές και φρικτές ιστορίες για να τρομοκρατούν τον πολίτη, δηλαδή να τον έχουν μόνιμα να ζει υπό το καθεστώς φόβου ώστε να μην μπορεί να κάνει κάτι σοβαρό.

  6. 16/06/2015 στο 20:15

    Eπιμένω δεν φοβάται κανείς πια, είμαστε αποφασισμένοι να ζήσουμε το χειρότερο σενάριο. Οι περισσότεροι που ξέρω λένε να φύγουμε να γλυτώσουμε, ενώ οι δημοσκόποι θέλουν να μας πείσουν σώνει και ντε ότι θέλουμε το ευρώ πάση θυσία. Αρκετά με τις θυσίες του λαού μας, να φύγουμε να ησυχάσουμε κι εμείς κι αυτοί να βγάλουν το σκασμό .
    Προσωπικά θα θελα να δω το ξήλωμα αυτής της Ευρώπης, δεν αξίζει να ζούμε τα χίλια μύρια όσα για να καμώνονται αυτοί ότι μας τιμωρούν και ότι τα έχουν κάνει όλα καλώς..

    http://www.iefimerida.gr/news/116632/%CF%84%CE%B9-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CF%86%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B7-%C2%AB%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B6%CF%89-%CE%B3%CE%BB%CE%B1%CF%8D%CE%BA%CE%B1-%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1%CF%82%C2%BB-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%8C%CE%B8%CF%89%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CE%B9%CE%AC

  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε