ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ;

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ;

Γράφει ο Γιώργος Σιδηρούντιος

Τι κοινό έχουν άραγε ο διεθνής τύπος με τον κάθε ντόπιο Γεωργιάδη και Παρακρατιάδη συκοφάντη; Γιατί είναι ενωμένοι όλοι αυτοί εναντίον των ΑΝΕΛ; Τι έχουν να φοβηθούν από ένα πατριωτικό, δημοκρατικό, αντιναζιστικό κίνημα ενάντια στη διαφθορά; Γιατί τους φταίει ειδικά ο Καμμένος; Μήπως επειδή ο Καμμένος ξεπέρασε κάθε παλαιοπολιτικό κριτήριο για τη δημιουργία των ΑΝΕΛ; Μήπως επειδή τον ψήφισαν δεξιοί, αριστεροί, χριστιανοί, άθεοι, πολυθεϊστές, δηλαδή μήπως επειδή έφτιαξε ένα κόμμα το οποίο έχει προοπτική να ενώσει πολλούς από όσους θέλουν να έχει μέλλον η πατρίδα τους; Μήπως επειδή με τους ΑΝΕΛ στην εξουσία οι πιθανότητες να ξηλωθεί ο υπόκοσμος που υπηρετεί παράνομα συμφέροντα είναι σημαντικές; Ο κάθε μιζαδοαρπάχτρας, ο κάθε επίδοξος αγοραστής του Ελλαδικού πτώματος, ο κάθε μεγαλοτοκογλύφος και ο κάθε εξαγωγέας όπλων που ζει από την Ελληνοτουρκική αντιπαράθεση, καταλαβαίνω γιατί έχουν λόγους να χτυπούν ΑΝΕΛ και Καμμένο.

Το σχόλιό του για τη μη πληρωμή φόρων από κάποιους Εβραίους της Ελλάδος ή είναι αποτέλεσμα παραπληροφόρησής του ή ξέρει πάρα πολύ καλά τι λέει. Προσωπικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι πράγματι συμβαίνει κάτι τέτοιο, διότι το θεωρώ παράλογο. Έχω επίσης ακούσει και διαβάσει τις δηλώσεις Ελλήνων Εβραίων ότι πληρώνουν φόρους, και δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι ψεύτικες. Από την άλλη πλευρά αδυνατώ να πιστέψω ότι ο Καμμένος δεν ξέρει τι λέει επί του θέματος. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο Καμμένος είναι ανοιχτός και φιλικός προς κάθε κατεύθυνση και δεν έχει απολύτως καμία διάθεση να βλάψει κανένα αθώο για οποιονδήποτε λόγο. Αν έχει κάνει λάθος θα ζητήσει συγνώμη και θα γίνει ακόμα φιλικότερος προς τους Εβραίους. Αν δεν έχει κάνει λάθος, πρέπει να σταματήσουν όσοι τραβάνε το σχοινί και να ζητήσουν αυτοί συγνώμη.

Το Γερμανικό ρατσιστικό ανθελληνικό μίσος ενάντια στον Καμμένο ελπίζω να μη γίνει και Εβραϊκό. Αυτή τη στιγμή η νέα κυβέρνηση της Ελλάδος απολαμβάνει τη συμπάθεια όλων των λαών της γης, και τα ποσοστά ενδοχώριας και διεθνούς αποδοχής της, σπάνε κάθε ρεκόρ. Είναι μάλλον η πρώτη φιλελληνική κυβέρνηση στην Ελλάδα, εδώ και αρκετές δεκαετίες. Ο Καμμένος έχει ταυτιστεί με τα συμφέροντα του Ελληνισμού. Ο Ελληνισμός είναι ταυτισμένος και συνώνυμος με τον πολιτισμό. Συμφέρον όλων είναι να στηρίξουν ανθρώπους σαν τον Καμμένο και τον Τσίπρα, αν θέλουν η ανθρωπότητα να πάει μπροστά. Η Ελλάδα αποτελεί εκ φύσεως και εξ ορισμού την καρδιά του παγκόσμιου πολιτισμού.  Όσοι βασανίζουν την καρδιά τους, δεν μπορούν καν να φανταστούν τη φρίκη που τους περιμένει.ΠΗΓΗ: ΜΕΤΩΠΟ ΟΧΙ

  1. 01/02/2015 στο 02:45

    ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ

  2. 01/02/2015 στο 12:07

    Και κανένα προ του τέλους να μην θάβεις.
    Κανένας δεν είναι άγιος, το θέμα όμως είναι ότι ο Καμμένος και σωστή πολιτική παράταξη έφτιαξε, και σωστές θέσεις έχει, και σωστά πράγματα κάνει.

    Εάν καταρρεύσει η Ελλάδα θα έρθει το τέλος του κόσμου αγαπητέ μου, και αυτό δεν το έχουμε καταλάβει.

  3. 02/02/2015 στο 00:23

    Ωχ, τη Λαζάρντ τι την ήθελαν; Από όπου πέρασε άφησε πτώματα, τι την ήθελες Yani μου, ζήλεψες το Αλογοσκούφι και το Στουρνάρι;

  4. 02/02/2015 στο 08:41

    Οπως καταλαβαίνω, περνάμε το μήνα του μέλιτος με την καινούργια κυβέρνηση, εύχομαι κι ελπίζω να μην τραγουδίσουμε το Γιάννη μου το μαντήλι σου.. Εύχομαι επίσης να έχουν πολύ σοβαρούς και συγκεκριμένους λόγους που επέλεξαν τη Λαζάρντ

  5. 02/02/2015 στο 13:37

    Μερικά πράγματα με τρομάζουν από ορισμένους της νέας κυβέρνησης, αλλά σε γενικές γραμμές είναι χίλιες φορές καλύτερη. Ίσως η Λαζάρντ να είναι αναγακία, αλλά μιλάμε στην ουσία για βαμπίρ.
    Μέχρι στιγμής άψογος ο Καμμένος.

  6. 02/02/2015 στο 14:25

    Από τη δεκαετία του 80, εχθρός της Νέας Τάξης, δεν είναι πλέον ο «κομμουνισμός». Είναι ο αναδυόμενος Πατριωτισμός, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου. Στις ΗΠΑ πχ, οι Constitutionalist με επικεφαλής τον γενναίο Γιατρό Ron Paul, δέχονται λυσαλέα επίθεση και απομόνωση από τους νεοταξίτες. Και η εξήγηση είναι απλή: Ο πατριωτισμός, η φυσική δηλαδη αγάπη του ανθρώπου για τον γενέθλιο τόπο και την ιστορική του συνέχεια, είναι εγγυητής θεμελιωδών αρχών, όπως η αλληλεγγύη και η αξιοπρέπεια. Και αυτές οι θεμελιώδεις αρχές, είναι ο εφιάλτης των νεοταξιτών. (www.pamet.gr)

  7. 03/02/2015 στο 01:25

    Ο κύριος Ron Paul πολυ σωστά τα λέει, αλλά η χώρα του όπως και η δική μας είναι στα χέρια του οργανωμένου εγκλήματος. Αν δεν πάρουν άμεσα την εξουσία άνθρωποι σαν τον Paul, οι ΗΠΑ θα παρεμείνουν τριτοκοσμική χώρα με βιτρίνα υπερδύναμης, και θα συνεχίσουν να σαπίζουν κάτω από το βάρος της διαφθοράς του τραπεζικού και άλλου κεφαλαίου τους. Δειτε τη έπαθε η χώρα μας με την καταστροφή που μας έφερε η Λαζάρντ, και δείτε τι θα ξαναπάθει πάλι από τη Λαζάρντ.

  8. Prof Asher J Matathiad
    03/02/2015 στο 03:17

    The piece is properly defensive in casting doubt that Kammenos was correct to single out Greek Jews for not paying taxes: it is a patently a lie, encouraging to anti-Semites and a contention the writer should not be so sf-evidently ignorant. As to the assertion that Greece has ways been at the epicenter of tolerance and civilization, that, too is a statement designed and propagated by Greek extreme ethnocentrics. This is reflected in the publicize of fringe right-winger Panos Kammenos, an outrageous choice to put in the sensitive post as defense minister. No American or Israeli government can have close relations with a man so obviously unptepared by temperament and learning for such a high position! The writer’s proclivity for paranoia, and a willingness to infer the previous government was not patriotic, eve treasonous, bodes for terrible days ahead for Greece and its people so I need of relief.

  9. 04/02/2015 στο 22:17

    Dear Professor, you actively supported both Papandreou and Samaras, two of the most corrupt politicians in the world. In this sense, why should one trust your judgement?

    Relations between Greece, USA and Israel are better than ever. Even the left now trust USA more than many others. This never happened before in Greece. Also, never before Israel had so many allies in Greece.

    What do you want Kammenos to do? Bomb Gaza? If you think he made a mistake, tell him about it. He is a man of religion and principles, he means what he says, and in this sense you should be glad he got this ministry. The first foreigner he met officially was an Israeli. Are you happy with this?

    Greece is the historical centre of Western civilization and it is at everybody’s interest to study Greece and support any efforts for its restoration.
    Without Greece reminding the world about the origins and the meaning of civilisation, the Dark Ages may not be as far as you think.

    Please pray to your God for Tsipras and Kammenos because if they fail, neither USA or Israel will be safe, in the long term.

    Sidirountios

  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε