Αρχική > Οργανωμένη Διαφθορά > ΦΕΚ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ: ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΟΙ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ…ΚΟΥΣΚΟΥΝΑ ΚΑΙ ΓΚΕΒΡΟ

ΦΕΚ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ: ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΟΙ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ…ΚΟΥΣΚΟΥΝΑ ΚΑΙ ΓΚΕΒΡΟ

 

undefined

Η επέλαση των γαλαζοπράσινων κομματόσκυλων στα Πολιτικά Γραφεία των μαριονετών, υπηρετών των τοκογλύφων της χώρας μας, δεν έχει σταματημό.
Σε όποιο Υπουργείο και να μπεις θα βρεις τα ίδια…σκατά.
Πρόθυμα πρόβατα διορισμένα και από την Κυβέρνηση του ΓΑΠ, και από τον Παπαδήμο και από τον Σαμαρά.
Οι σημερινές περιπτώσεις δε διαφέρουν από τις υπόλοιπες, που το blog έχει δημοσιεύσει.
Η παραπάνω απόφαση, υπογεγραμμένη από τον ελεεινό δούλο της Μοσάντο στο προτεκτοράτο Ελλάδα, Αθανάσιο Τσαυτσάρη, είναι ενδεικτική.
Την σημερινή κατσαρίδα, Κουσκουνά Καλλιόπη του Γεωργίου, την διόρισαν, πάντα χωρίς ΑΣΕΠ, ο σημερινός Υπουργός αλλά και ο προηγούμενος επί ΓΑΠ, Κώστας Σκανδαλίδης, και μάλιστα 2 φορές. 
Απολαύστε τις αποφάσεις:

undefined

Μάλιστα, την εποχή, 2 χρόνια πριν, που ΝΔ και ΠΑΣΟΚ το έπαιζαν δυο διαφορετικά κόμματα στα μάτια των προβάτων ο μονίμως και εκνευριστικά θορυβώδης, αντιμνημονιακός τότε, ΝΑΙ σε όλα σήμερα, δήθεν δημοσιογράφος και δήθεν Βουλευτής Αργύρης Ντινόπουλος είχε καταθέσει και ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων Συγγενών σχετικά με τα έξοδα των αποσπασμένων και μετακλητών υπαλλήλων στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, επί ΓΑΠ. 

……………………………………………………

Στο συγκεκριμένο όμως Υπουργείο οι κατσαρίδες είναι παντού και έχουν δυο χρώματα.
Τα κομματικά ένσημα είναι το βασικό κριτήριο διορισμού.
Όπως και στην παρακάτω περίπτωση.
Ο Ιωάννης Γκέβρος του Δημητρίου, ενεργό μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, διορίστηκε από τον Μάξιμο Χαρακόπουλο, ως μετακλητός υπάλληλος στο Πολιτικό του Γραφείο.

Η εκλογή του, στη Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ, δεν έπαιξε κανέναν ρόλο στον εκτός ΑΣΕΠ διορισμό του, θα υποστήριζε ο ίδιος.
Όμως, τα δικά σου παιδιά, που δε διαθέτουν τα απαραίτητα κομματικά ένσημα, φεύγουν μετανάστες, για να μπορούν όλα αυτά τα λαμόγια να λυμαίνονται για πάντα το Κράτος ΤΟΥΣ.
Γίνε πελάτης και κόλλησε κανένα γαλαζοπράσινο ένσημο, αυτό σου λένε. Έρχονται εκλογές!
Όλα είναι πιο εύκολα μετά.
Γιατί πλέον από παιδιά των άλλων θα γίνουν ξάφνου…δικά ΤΟΥΣ παιδιά και μπορεί να τύχουν καλύτερης αντιμετώπισης, αφού θα έχουν «εγγραφεί» στα βρομερά κιτάπια κάποιου άεργου συνήθως Βουλευτή, όντας ενεργά μάλη του πελατειακού κράτους.
undefined
by ago

  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε