Αρχική > Νέα Ελληνική Ιστορία > Συγκλονιστικός Ζουράρις! Ιστορικές αλήθειες περί της γενοκτονίας των Ελλήνων επί τουρκοκρατίας (Βίντεο)

Συγκλονιστικός Ζουράρις! Ιστορικές αλήθειες περί της γενοκτονίας των Ελλήνων επί τουρκοκρατίας (Βίντεο)

πηγή

  1. Διονύσιος Βούτος
    22/12/2013 στο 11:31

    Να εξηγήσω λοιπόν εγώ στον φίλτατο Ζουράρη αγαπητή Αγγελική γιατί ο Σουλτάνος ζητούσε καλλίμορφους νέους ..

    Δεν ζητούσε καλλίμορφους για να τους πηδήξει ομαδικά όπως είπε ο λαλίστατος και αγαπητός Ζουράρης , αλλά γιατί ο Γενιτσαρικός στρατός ήταν οι επίλεκτες στρατιωτικές μονάδες του Σουλτάνου και πολλοί γενίτσαροι έφτασαν στα ύπατα αξιώματα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας , μέχρι και Βεζίρηδες έγιναν κάποιοι .. Έναν τέτοιο στρατό που έπρεπε να έχει κύρος και τους καλύτερους δεν μπορούσε να έχει στις τάξεις του παραμορφωμένους και αποκρουστικούς στην όψη , ποιος θέλει άλλωστε να περιτριγυρίζεται όλη μέσα από άσχημους και παραμορφωμένους ανθρώπους .?? Πόσο μάλλον ο Σουλτάνος ..

    Η επιλογή των γενιτσάρων γινόταν περί του «καλλίμορφου» όπως γίνεται σήμερα για την επιλογή της προεδρικής φρουράς , των τσολιάδων … Έχεις δει τους τσολιάδες μας στο σύνταγμα ..?? Διαλεγμένοι ένας και ένας είναι .. Αν ακολουθήσουμε την λογική Ζουράρη , τότε ο Παπούλιας ( αφού σε αυτόν υπάγονται ως προεδρική φρουρά ) τους πηδά όλους … Αυτά είναι αστεία πράγματα και τον μόνον που βλάπτουν είναι αυτόν που τα υποθέτει και τα υιοθετεί , αφού αποκαλύπτουν μια νοσηρή και άνευ επιστημονικής βάσης φαντασία ..

    Το ότι υπήρχαν δράματα , ακρότητες , διχασμοί , το δέχομαι , αν και πολλοί έστελναν τα παιδιά τους οικειοθελώς για να έχουν καλύτερη τύχη , αλλά σε γενικές γραμμές η οικογένεια που το παιδί της πήγαινε στους γενίτσαρους , το θεωρούσε ξεγραμμένο ..

    Και κάτι ακόμα , ο Αλλάχ δεν είναι ένας άλλος Θεός , είναι η λέξη «Θεός» στα Αραβικά .. Το να ισχυρίζεται κάποιος πως άλλος Θεός ο Αλλάχ και άλλος ο Δικός μας είναι σαν να λέει πως και οι δυτικοί όταν αναφέρονται στον «Γκόντ» και λένε «Ω μαϊ Γκοντ» , αναφέρονται σε κάποιον άλλον Θεό από αυτόν που έχουμε εμείς ..

  2. 22/12/2013 στο 13:00

    Γιατί δεν βγαίνει αυτόματα η σύνδεση μου με το URL που έχω , υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα του wordpress ?

  3. Αγγελική
    22/12/2013 στο 13:28

    τα τεχνικά τα ρυθμίζει ο Πτολεμαίος , δεν ξέρω τι έχει γίνει Διονύσιε.Δεν θα σχολιάσω τα βίτσια των σουλτάνων και των βεζίρηδων, αλλά θα σχολιάσω το μεγάλο πήδημα που ανέχεται ο Ελληνικός λαός απ την προεδρεία , μιας και με τα διατάγματα που υπογράφει ο Παπούλιας όλοι μας έχουμε βιαστεί και το κακό συνεχίζεται..

  4. 22/12/2013 στο 14:07

    Αυτό το πήδημα μάλιστα ,με αυτόν τον τρόπο μας έχουν όλους πηδήξει , αλλά έχει διαφορά μεγάλη το ένα από το άλλο , γιατί αυτό που μας κάνουν τώρα είναι πραγματικό έγκλημα που συντελείτε αυτή την στιγμή , ενώ εκείνο το «ομαδικό πήδημα» υπάρχει μόνο στην νοσηρή φαντασία του φίλτατου Ζουράρη ..

  5. Αγγελική
    22/12/2013 στο 18:30

    Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι τα χανουμάκια ήταν αγόρια, πράγμα που σημαίνει ότι οι σουλτάνοι ήταν ομοφυλόφιλοι ή έστω αμφισεξουαλικοί

  6. 22/12/2013 στο 18:50

    Στην δύση να δεις πόσα χανουμάκια έχει … Δεν είναι τυχαίο ότι όλες αυτές οι φήμες προέρχονται από τους δυτικούς .. Συνήθως οι άνθρωποι τείνουν να κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια ..

  7. Αγγελική
    22/12/2013 στο 19:01

    και να το ερώτημα αφού δεν γεννάνε, πως πολλαπλασιάζονται κι άλλο μεγάλο ερώτημα, στο ζωικό βασίλειο εκτός απ τον άνθρωπο πόσα άλλα είδη είναι αμφισεξουαλικά άραγε, ξέρεις να μου πεις;

  8. 22/12/2013 στο 20:21

    Αυτή την απορία την έχω και εγώ , πως πολλαπλασιάζονται ..?? 😆

    Ο άνθρωπος πάντως κατά εμέ δεν είναι μέρος του ζωικού βασιλείου , είναι ον που χάρη στην συνείδησή του στέκετε ανάμεσα στις διαστάσεις που μας περιβάλουν και τις ενοποιεί … Είναι η γέφυρα που ενώνει την ανώτερη διάσταση με την κατώτερη του ζωικού βασιλείου , για αυτό και ο δαίμονας , αυτός ο προαιώνιος μισάνθρωπος , προσπαθεί να μετατρέψει τον άνθρωπο σε ζώο , για να τον αποκόψει από την ανώτερη διάσταση και έτσι να αποκοπεί εντελώς η κατώτερη διάσταση από την ανώτερη και Θεία διάσταση οριστικά …

  9. Χρήστος Βούλγαρης
    23/12/2013 στο 01:44

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΙΚΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ Ο ΚΡΙΤΟΒΟΥΛΟΣ Ο ΙΜΒΡΙΟΣ Ο ΘΕΩΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΩΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΩΑΜΕΘ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΝΟΤΑΡΑ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΥΝΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΕDWARD LUTWARD ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ TOY The Grand Strategy of the Byzantine Empire ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 128 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ o ΟΡΟΣ GHULAM ΣΤΟ ΚΟΡΡΑΝΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΅΅ΑΛΛΗ ΅΅ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΣΚΛΑΒΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΔΙΟΝΥΣΗ ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ Η ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ 17Ο ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 17ΟΥ ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ «LINEAR TAKTICS»

  10. Χρήστος Βούλγαρης
    23/12/2013 στο 01:47

    ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΕΧΩ ΥΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΚΡΙΝΗΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΩ

  11. Αγγελική
    23/12/2013 στο 09:37

    εγώ πάντως έχω σε περισσότερη εκτίμηση τα ζώα γιατί αυτά κινούνται με το ένστικτο επιβίωσης και μόνον, οι άνθρωποι με την λογική τα χουν κόλαση.Κι έτσι βλέπουμε ανθρώπους γύρω μας που είναι τέρατα κι ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις ανθρώπων που συνήθως είναι και αθέατοι

  12. Αγγελική
    23/12/2013 στο 09:42

    Χρηστάκη, υπάρχουν φαινόμενα ομοφυλοφιλίας και στα δελφίνια ή σε άλλα ζώα, δεν το έχω ψάξει το ζήτημα, θα είχε ενδιαφέρον να ξέραμε.

  13. Χρήστος Βούλγαρης
    23/12/2013 στο 10:11

    ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΓΕΡΜΑΜΕΝΟ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΥΟ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΕΔΙΩΞΑΝ ΕΝΑ ΘΥΛΗΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΥΟ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΠΡΟΕΒΗΣΑΝ ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ

  14. 23/12/2013 στο 13:38

    Σε όλο σχεδόν το ζωικό βασίλειο υπάρχει αυτό το φαινόμενο και στα σκυλιά και στους πίθηκους και σε αρκετά άλλα ζώα .. Για αυτό άλλωστε οι προγονοί μας έλεγαν όλους αυτούς που αρέσκονταν σε τέτοια παιχνίδια κίναιδους .. Επειδή έκαναν ότι και τα σκυλιά ..

    Ο άνθρωπος όπως είπα όμως πιο πάνω δεν είναι μέρος του ζωικού βασιλείου , είναι μεταξύ Ουρανού και Γης , έτσι ο πνευματικός άνθρωπος ανορθώνεται στους Ουρανούς και επικοινωνεί με την ανώτερη διάσταση και ο ζωώδης «άνθρωπος» κατρακυλά στο πεδίο των αισθήσεων και στην ικανοποίηση των ενστίκτων του , εγκλωβίζεται δηλαδή στην υλική κατώτερη διάσταση και χάνει την πνευματική του επικοινωνία με την ανώτερη Θεία Διάσταση … Για αυτό και ο πονηρός μισάνθρωπος προσπαθεί να τον πείσει , τον άνθρωπο , πως είναι ζώο , για να τον αποκόψει από την πνευματική επικοινωνία που έχει κάθε πνευματικός άνθρωπος με Το Θείο , την επόμενη δηλαδή διάσταση που μας περιβάλει όλους μας ..

    «Πανταχού παρόν και τα πάντα πληρών» … Είναι δηλαδή παντού γύρω μας και περιβάλει τα πάντα και τους πάντες ..

  15. Αγγελική
    23/12/2013 στο 13:42

    Ξενέρωσα τώρα με τα ζωάκια και περισσότερο με τα δελφίνια, μόνο τα λουλούδια θα αγαπάω πια

  16. 23/12/2013 στο 15:16

    Η απίστευτη φρίκη της Τουρκοκρατίας είναι τόσο σκληρή που δεν μπορεί κάποιος να τα πιστέψει εύκολα. Άκουσα ο ίδιος από γέροντες και γερόντισες απίστευτα πράγματα. Μίλησα με μάρτυρα σφαγών σε περιοχές της Μικράς Ασίας. Δεν τα χωράει ο νους του ανθρώπου. Από την ίδια τη γιαγιά έμαθα και αυτά που λέει ο Ζουράρις. Τα κορίτσια τα έκρυβαν σε στάβλους και σε αχυρόνες, δεν τα έβλεπε φως ημέρας παρα σπάνια, διότι τα έπαιρναν οι Τούρκοι. Όταν υπήρχε μεγάλη ανάγκη να πάνε κάπου τα έντυνας γριές, και πράγματι σε ορισμένες περιπτώσεις τους προξενούσαν αναπηρία. Αυτά τα άκουσα από την ίδια την γιαγιά μου.

  17. 23/12/2013 στο 16:04

    Και να φανταστείς ότι όλα αυτά τα πέρασαν για να παραμείνουν Χριστιανοί .. Από ότι ξέρω όμως εσύ δεν είσαι Χριστιανός , οπότε τι σε νοιάζει ..?? Μάλλον θα πρέπει λογικά να χαίρεσαι για αυτά που τράβηξαν οι Χριστιανοί όλους αυτούς τους αιώνες για να κρατήσουν ζωντανή την πίστη τους μέχρι τις μέρες μας …

  18. Αγγελική
    23/12/2013 στο 19:21

    εγώ αυτό που έχω ακούσει απ την δική μου γιαγιά κι αυτή απ την προγιαγιά της ήταν ότι, όταν μια κοπέλα παντρευόταν ήταν υποχρεωμένος ο σύζυγος να την παραχωρήσει μια βδομάδα μετά το γάμο, στον τοπικό πασά ή βεζίρη !!

  19. 23/12/2013 στο 19:43

    Αυτό ήταν έθιμο της δύσης .. Οι δυτικοί Φράγκοι άρχοντες είχαν το «δικαίωμα» να είναι οι πρώτοι που θα κοιμηθούν με την νύφη ..

  20. 23/12/2013 στο 19:53

    Φυσικά τώρα πια που ήμαστε ξανά κάτω από την κυριαρχία των Φράγκων , πολλές νύφες τις έχει περάσει η μισή Αθήνα πολύ πριν από τον γάμο , αλλά δεν βαριέσαι ..

  21. Αγγελική
    23/12/2013 στο 21:09

    θα σε απογοητεύσω αλλά και πολλούς γαμβρούς έχει περάσει η μισή Αθήνα.Το άθλημα δεν είναι αποκλειστικότητα των γυναικών καθώς ξέρεις, μην το ξαναπούμε, πολλαπλασιάζονται !

  22. 23/12/2013 στο 21:23

    Υπάρχει όμως ένας που έχει περάσει την μισή Αθήνα μονάχος του .. 😆

  23. Αγγελική
    23/12/2013 στο 21:36

    Ναι ο παίχτης …άστα δεν ψηνόμαστε, όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι

  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε