Αρχική > Οργανωμένη Διαφθορά > ΟΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ…26,400 ΕΥΡΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΣΕΠ.

ΟΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ…26,400 ΕΥΡΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΣΕΠ.

Χθες που μπήκαν τα ΜΑΤ στην ΕΡΤ ανέβασαν στη διαύγεια του Μαξίμου τις υπερωρίες όλων των υποτακτικών κομματόσκυλων που διορίστηκαν εκεί ΧΩΡΙΣ ΑΣΕΠ. Εκτός από τις υπερωρίες, που ανέρχονται σε 26,400 ευρώ για τον μήνα Σεπτέμβριο, ανέβασαν και 9 μετατάξεις υπαλλήλων στη Γενική Γραμματεία Συντονισμού. Υπενθυμίζω ότι η Γενική Γραμματεία Συντονισμού δημιουργήθηκε από τον Σαμαρά, δεν υπήρχε πριν, και πλέον καταλαβαίνουμε όλοι τον αληθινό σκοπό της δημιουργίας της. Εκτός που βόλεψε τον Βαρτζόπουλο ως ΓΓ και του έφυγε ένα βάρος, εκτός του ότι στήνουν μια ΓΓ από την αρχή, δηλαδή δαπάνες για γραφεία, υπολογιστές, έπιπλα, αναλώσιμα, προσωπικό, προϊσταμένους, διευθυντές, πάγια έξοδα- η οποία λογικά θα μείνει και για τον επόμενο– βολεύουν μέσα σε αυτή μετατάσσοντας όσα ακόμα κομματόσκυλα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ μπορούν. Πίσω στις υπερωρίες.

Οι υπάλληλοί του γιατί να πάρουν υπερωρίες? Με ποιο αντικείμενο εργασίας απασχολούνται τόσο πολύ και κάθονται και πέραν του κανονικού ωραρίου? Αποφάσεις γιατί δεν παίρνουν? Όλη μέρα τι κάνουν οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι του Καψή εκτός από το να περιμένουν να εισπράξουν τις υπερωρίες που ΔΕΝ κάνουν? Εκτός από τη DIGEA για ποιον άλλο λόγο έκλεισε η ΕΡΤ κ Καψή?
 
Αυτοί δεν αλλάζουν, άλλο αν εσύ θέλεις αυτό ΘΕΛΕΙΣ να πιστέψεις.
Και δεν αλλάζουν γιατί και σήμερα και πάντα δεν υπάρχει σοβαρός έλεγχος στις πράξεις των πολιτικών που τα πρόβατα ψηφίζουν.
Μα ποιος να κάνεις έλεγχο? Τα πρόβατα? Μπορούν? Θέλουν?
Ή μήπως βαθιά στο μυαλό τους τα πρόβατα θέλουν να μοιάσουν στους τσομπάνους? Εδώ όλες οι υπερωρίες του Μαξίμου και όχι μόνο: http://aagorastos.blogspot.com/search?q=%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%82
by ago
  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε