Αρχική > Κοινωνικά, Πολιτική > Αδωνις Γεωργίαδης «Λέω-ξελέω» (για πολοστή φορά) ή τι κάνει μια βράβευση )

Αδωνις Γεωργίαδης «Λέω-ξελέω» (για πολοστή φορά) ή τι κάνει μια βράβευση )

   

Μπορεί κάποτε ο Άδωνις Γεωργιάδης να κατηγορούσε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ (μαζί με αυτά της Νέας Δημοκρατίας, όταν ήταν στέλεχος του ΛΑΟΣ), οι καιροί όμως αλλάζουν και μαζί αλλάζει και ο κ. Γεωργιάδης.

Και η αλήθεια είναι ότι ο υπουργός Ανάπτυξης έχει αλλάξει πολύ και συνεχώς αλλάζει κατά το δοκούν και κατά τις εκάστοτε συνθήκες. Δεν πάνε πολλά χρόνια, για παράδειγμα, που χαρακτήρισε Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ «και κλέφτες και ψεύτες», όμως σήμερα είναι αντιπρόεδρος του πρώτου κόμματος και… αποθεώνει το δεύτερο.

Χαρακτηριστική περίπτωση, η επιλογή της Άννας Διαμαντοπούλου από τον πρωθυπουργό για τη θέση της γ.γ. του ΟΟΣΑ, με τον κ. Γεωργιάδη να μη… χορταίνει να δείχνει τον ενθουσιασμό του. «Εξαιρετική επιλογή! Καλή επιτυχία» έγραψε αρχικά στο twitter, για να επανέλθει μέσω facebook και να κάνει λόγο για «λαμπρή» επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε ένα μακροσκελές κείμενο ο υπουργός αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι συμμετέχοντας «στη διακομματική επιτροπή για τη μεταρρύθμιση της ανωτάτης παιδείας στη δεύτερη κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, υπό τον τότε υπουργό Άρη Σπηλιωτόπουλο, η τότε κυβέρνηση είχε στο φορτίο της ήδη τη μεγάλη μεταρρύθμιση της Μαριέττας Γιαννάκου, πάνω στην οποία στηρίχθηκε, και της Άννας Διαμαντοπούλου, αλλά σε μια προσπάθεια ηρεμίας είχε προσπαθήσει να επιτύχει διακομματική συναίνεση. Εκεί γνώρισα για πρώτη φορά την κυρία Διαμαντοπούλου και από την αρχή εντυπωσιάστηκα. Περίμενα να ακούσω τις γνωστές πολιτικάντικες κοινοτυπίες, αλλά αντιθέτως άκουγα μια λογική πολιτικό με απόψεις σοβαρές» αναφέρει εντυπωσιασμένος (!) ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., συνοδεύοντας μάλιστα την ανάρτησή του και με ένα βίντεο από την εποχή που η κυρία Διαμαντοπούλου ήταν υπουργός Παιδείας και έκανε για εκείνον μια τιμητική αναφορά.

Προφανώς η θετική εκτίμηση του Άδωνι Γεωργιάδη προς το πρόσωπο της Άννας Διαμαντοπούλου φαίνεται να ενισχύθηκε όταν πριν από λίγους μήνες η υπουργός των… φωτοτυπιών, ως επικεφαλής της κριτικής επιτροπής των Education Leaders Awards, επέλεξε να βραβεύσει αυτόν και τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου για τον εκδοτικό τους οίκο και μάλιστα σε διαφορετικές κατηγορίες. Όλα έχουν την εξήγησή τους τελικά…

Πηγή:newsbreak.gr

https://europost.gr/adonis-georgiadis-anna-diamantopoyloy-o-keraynovolos-erotas-tin-deyteri-matia/

Advertisement
Κατηγορίες:Κοινωνικά, Πολιτική
Αρέσει σε %d bloggers: