Αρχική > Μέτωπο Όχι > ΚΡΑΥΓΑΛΑΙΟ ΡΩΣΙΚΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

ΚΡΑΥΓΑΛΑΙΟ ΡΩΣΙΚΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΣΗΜΕΡΑ Η ΡΩΣΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΤΗΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ.

Εδώ η ανακοίνωση από το Ρόιτερς, η οποία δεν έχει διαψευστεί μέχρι στιγμής:

http://www.reuters.com/article/russia-airport-turkey-idUSL5N16Q0ZZ

 

 

 

Κατηγορίες:Μέτωπο Όχι
 1. E.Farini-Koukourikou
  19/03/2016 στο 00:11

  Καλέ μου κύριε Σιδηρούντιε, αγωνιζόμαστε για την αλήθεια, το δίκαιο , για τον αγώνα του Ελληνισμού που είναι παγκόσμιος και όχι για την υποκρισία που δυστυχώς αυξάνει, και όχι βέβαια για την βαρβαρότητα που καλπάζει ανεξέλεγκτα σε όλη την Γη.
  Το μεγάλο μας πρόβλημα όμως, αποδεικνύεται για άλλη μία φορά , είναι, ότι αλίμονο δεν
  έχουμε ομοψυχία. Σε τόσο ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές θάπρεπε ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ να
  είμαστε ένα σώμα μια ψυχή. Ο Θεός να μας φωτίσει! Καλό ξημέρωμα. Ε. Φαρίνη-Κουκουρίκου.

 2. 19/03/2016 στο 22:31

  Πότε θα έρθει αυτή η ενότητα; Η χώρα μας θα γίνει ισλαμική σε μια γενιά, αν δεν ξυπνήσουμε από το λήθαργο της ηθκικής, πολιτιστικής και διχαστικής παρακμής. Που είναι οι δάσκαλοι, οι παπάδες, οι στρατιωτικοί, όλοι αυτοί που τους πληρώνουμε τόσα χρόνια για να μας διδάσκουν και να μας προστατεύουν; Πως ο απλός λαός που δεν γνωρίζει σε βάθος τα πράγματα, θα δώσει τον αγώνα του για να σωθεί η χώρα;

  Έχω φτάσει στο συμπέρασμα ότι αν δεν γίνει μια λαϊκοστρατιωτική επανάσταση, που θα αναβιώσει τον πολιτισμό μας, δεν θα σωθεί η χώρα μας. Με τη μορφή του πολιτεύματος που έχουμε δεν προχωράει η κάθαρση και η αναγέννηση. Ακραίες οργανώσεις, ΜΚΟ και παρακρατικοί σταδιακά αγοράζουν μαζικά τα πάμφθηνα διαμερίσματα στις πόλεις μας, τα γεμίζουν το καθένα με δέκα είκοσι λαθραίους Ισλαμιστές, τους δηλώνουν στο κράτος για να παίρνουν επιδόματα. Σταδιακά, μια μετά την άλλη γειτονιά ρημάζουν, οι τιμές πέφτουν και άλλο διότι οι ντόπιοι δεν αντέχουν τον υποβιβασμό και πουλάνε όσο όσο. Έχουμε ραγδαία άυξηση της κατοίκησης των μεγάλων πόλεων από Ισλαμιστές, που καταυθάνουν καθημερινά κατα χιλιάδες. Έτσι έχουμε τη νέκρωση των πόλεών μας και τη φυγή στο εξωτερικό των περισσότερων Χριστιανών, Πολθυεϊστών και άλλων Ελλήνων.

  Το κράτος, οι πολιτικοί μας, η Εκκλησία, ο στρατός, μας έχουν μέχρι στιγμής αφήσει στην τύχη μας. Η Ορθόδοξη και η αριστερή τακτική αγάπης προς το Ισλάμ είναι η οριστική καταστροφή της χώρας μας.

 1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s