Αρχική > Πολιτική > ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Photograph from the future: Athens 2018, Votanikos

Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ , ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΕΝ, ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΕΣΣΙΕΣ. ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙ-ΡΩΣΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΤΛ, ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΗΠΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΙΧ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ. ΤΟ ΔΕ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΟΥΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ.

ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΟΧΙ, ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΒΟΘΡΟ ΤΗΣ ΕΕ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟ-ΟΘΩΜΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ, Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΙΑ ΚΟΥΦΩΝ.

ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΟΧΙ, ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ, ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΟΥΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΠΑΛΙ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ. ΝΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΑ ΖΟΥΜΕ. ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΩΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ. 

ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΝΟΨΥΧΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΣΥΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ. ΑΝΤΙΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ. ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΚ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΧΑΝΟΥΝ ΕΔΑΦΗ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ.

ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ.

ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΔΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. ΑΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΤΙΣΗ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΡΑΥΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΗΜΙΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ. ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ.

ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ, ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ, ΜΕ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΤΟ ΔΙΝΕΙ Η ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΗ ΕΕ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΚΟΠΕΙ Η ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ. ΤΟΤΕ, ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΚΤΗΣΙΧΡΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΑΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΕΙ. ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΜΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ, ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΡΑΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΛΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΜΦΥΛΙΟ. Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΟΙ ΕΝΔΟΞΕΣ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, Η ΑΝ ΑΠΛΑ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ.

 

 

Κατηγορίες:Πολιτική
 1. 10/03/2016 στο 15:39

  http://paradrasi.gr/2016/03/10/%CE%B7-%CE%B9%CE%B4%CE%AD%CE%B1-%CE%AD%CF%80%CE%B5%CF%83%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%AD%CE%B6%CE%B9-%CE%BC%CE%AE%CF%80%CF%89%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%B9/

  Δεν θα αφήσουν κανέναν λαθρομουσουλμάνο απροστάτευτο, αλίμονο απ όσους βλέπουμε που μας πάνε και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Αλλά να χαιρόμαστε και τους ανθρωπιστές που μας κυβερνάνε που σκίζονται για τους μουσουλμάνους και έχουν αφήσει τον Ελληνα να βογκάει απ την ανέχεια και τους φόρους

 2. 10/03/2016 στο 17:07

  Όλοι οι άνεργοι και κατεστραμένοι Έλληνες, μέ ή χωρίς οικογένειες, πρέπει να μείνουν άπλυτοι και αξύριστοι μερικές μέρες και να πάνε με ένα πλοίο σε Χίο, Σάμο, Μυτιλήνη, Κω μέ ένα Κοράνι στα χέρια και να λένε μόνο Αλαχού Ακμπάρ και μόνο Αγγλικά στις αρχές και τις φιλανθρωπικές οργανώσεις, σηλώνοντας ότι είναι μουσουλμάνοι πρόσφυγες. Έτσι θα πάρουν επιδόματα και δωρεάν διαμερίσματα όπου θέλουν. Δεν χρειάζεται να προσπαθούν να ζήσουν με άλλο τρόπο. Αυτός είναι ο καλύτερος. Θα ταλαιπωρηθούν μερικές εβδομάδες αλλά μετά θα βολευτούν. Στους άγαμους νέους μουσυολμάνους θα δώσουν και εθελόντριες για τις σεξουαλικές τους ανάγκες, ώστε να μην αποκεφαλίζουν και βιάζουν ότι βρεθεί μπροστά τους.

  Ο Χριστιανικός και αριστεροδεξιός ανθρωπισμός δεν έχει όρια. Τα δίνει όλα. Γη, τροφή, χρήματα, στέγαση και σεξ, όλα στο αδελφικο και φιλάνθρωπο Ισλάμ που έχει ευεργετήσει τόσο πολύ τον Ελληνισμό, τον Χριστιανισμό και τον πολιτισμό γενικότερα.

 3. 11/03/2016 στο 22:48

  http://voicenews.gr/index.php/ellada/62100-arxisane-forane-eidika-vraxiolia-stous-metanastes.html

  Ολα γίνονται επι σκοπού , πρώτα τα βραχιολάκια και στη συνέχεια τα τσιπάκια. Δεν θα ξαναζήσουμε με ηρεμία εφ εξής, έχουμε μπει σε σοβαρές περιπέτειες. Νομίζω πως στο έχω ξαναπεί ότι τόσο το οικονομικό όσο και το μεταναστευτικό ζήτημα είναι το όχημα για να οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε πλήρη έλεγχο και αυτό θα επιτευχθεί μόνο αν υπάρχει σύγχυση, απόγνωση, φτώχεια, φόβος, τρομοκρατία.

 1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s