Αρχική > Διεθνή - Γεοπολιτικά, Εθνικά θέματα -Ενοπλες δυνάμεις, Εθνική Ασφάλεια, Μέτωπο Όχι > ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Έκρηξη πραγματικής βόμβας υδρογόνου 50μτ με την κωδική ονομασία Ιβάν Tsar bomba. Σε απόσταση 100 χιλιομέτρων προκαλεί θανάσιμα εκγαύματα και νεκρώνει ανάλογες περιοχές για δεκαετίες. Δοκιμάστηκε στο βόρειο πόλο το 1960 και μέχρι σήμερα είναι η ισχυρότερη, πραγματικά δοκιμασμένη βόμβα, παρότι ήταν τότε στο μισό της ισχύος άλλων διαθέσιμων Ρωσικών βοβμών.  Με 12 τέτοιες μειομένης ισχύος βόμβες οι περισσότερες περιοχές της δυτικής Ευρώπης θα νεκρώσουν για δεκαετίες, και με άλλες 12 οι ΗΠΑ μπορούν να μεταβληθούν σε Σαχάρα. Όλα αυτά εφόσον η Δύση δεν καταφέρει να σταματήσει μια τέτοια επίθεση.

ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΧΤΙΖΕΙ ΦΡΑΧΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΕΑ ΚΥΜΑΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΥΡΡΑΞΕΙΣ  ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΗΠΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΤΟΣ. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΟΙ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ.

Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΣΕΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΡΕΚΟΡ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΗΠΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ. 

ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΦΑΓΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΣΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΑΤΑ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΡΙΖΩΝΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΕΡΑ. ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΑΠΑΝΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΛΙΜΑΚΩΘΕΙ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ή ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΟΧΙ

 1. Βούλγαρης Χρήστος
  09/03/2016 στο 23:40

  Συγνώμη αλλά το πυραυλικό σύστημα «τσάρος Ιβάν» ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ …προκαταρκτικά τέστ το 1960 εδείξαν ότι θα ήταν πολύ ασταθής και επικύνδυνος και έτσι και ακόμα και ο γ.γ. Κρουτσέφ, κατά τα άλλα ένθερμος θιάσωτης των διηπειρωτικών πυραύλων διέταξε κατ’ ουσία να ακυρώθει το προγράμμα επισήμως «μπήκε στον πάγο»

 2. 10/03/2016 στο 01:22

  Δοκιμαστηκε πραγματική βόμβα 50 και όχι 100μτ. Η δοκιμή έγινε στη βόρεια θάλασσα, πάνω σε νησί, και κατέστρεψε σπίτια σε απόσταση ακόμα και 270 χιλιομέτρων. Έκαψε τα πάντα σε ακτίνα 100 χιλιομέτρων. Αυτό έκανε η έκδοση Ιβάν στη μισή ισχύη, σε πραγματική δοκιμή, την τρομακτικότερη μέχρι τώρα. Οι Ρώσοι από τότε έχουν φτιάξει ολόκληρες Ιβαν, και δεν ξέρω αν έχουν και μεγαλύτερες. Το σίγουρο είναι ότι οι δι-ηπειρωτικοί πύραυλοι που διαθέτουν για πυρηνικές βόμβες είναι σχεδόν ίδιοι με αυτούς που στέλνουν δορυφόρους στο διάστημα, ανώτερης ποιότητος από οτιδήποτε έχουν φτιάξει οι Αμερικάνοι που πληρώνουν τους Ρώσους να τους στένουν αυτοί στο διάστημα τους δορυφόρους με τους πυραύλους που αδυνατούν μέχρι σήμερα να φτιάξουν οι ΗΠΑ. Ο Κορολέβ ακόμα δεν έχει ξεπεραστεί στο είδος του από κανέναν. Για την κατασκευή αυτών και άλλων πυραυλικών συστημάτων εργάστηκαν χιλιάδες Σοβιετικοί επιστήμονες για δεκαετίες, κάτι το οποίο ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί στη Δύση.
  Εκτός αυτών, οι Ρώσοι σήμερα διαθέτουν ολόκληρες πόλεις κάτω από το έδαφος. Στα υπόγεια και στον αέρα είναι ισχυροί, Στη γη τα έχουν κάνει σκατά με την οικονομία τους.

 1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s