Αρχική > Διεθνή - Γεοπολιτικά > Προετοιμάζεται ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ στην ΠΕΡΙΟΧΗ μας… Επακολουθεί ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΝΑΣ

Προετοιμάζεται ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ στην ΠΕΡΙΟΧΗ μας… Επακολουθεί ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΝΑΣ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ
Ο Γ’ παγκόσμιος πόλεμος ξεκίνησε…

57 πολεμικά πλοία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο.
Προετοιμάζουν σύγκρουση στην περιοχή μας.
Στην πραγματικότητα η παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο έχει σκοπό να σταματήσει την κάθοδο της Ρωσίας στην Μεσόγειο και όχι να βοηθήσει στο προσφυγικό.
Πανικός στις ΗΠΑ από την αντίδραση της Ρωσίας.
Οι ΝΟΤΑΜ τις Τουρκίας στο Αιγαίο.
Η Γερμανία θέλει τον έλεγχο της Αφρικής.
Η Κίνα αντιδρά λόγω ελέγχου της Αφρικής και θέλει όλη την Ασία.
Η Ρωσία θέλει κάθοδο σε Μεσόγειο και Ινδικό.
Η Διασπορά της πολεμικής μηχανής των ΗΠΑ σε πολλά διαφορετικά στρατηγικά σημεία και η συγκέντρωση της πολεμικής μηχανής της Ρωσίας στην περιοχή μας (Μεσόγειος, Μαύρη Θάλασσα, Αιγαίο).

Από την εκπομπή ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΡΗΞΗ με τον Κυριάκο Βελόπουλο 11.2.2016

 1. 18/02/2016 στο 05:18

  Ο άνθρωπος αυτός μπλέκει αλήθειες με σαβούρες και κραυγές. Σκυλαδοκουλτουριάρης, αναλυτής δίχως μελέτη και σοβαρότητα. Κατιναριό.

  Η Ελλάδα επέλεξε μετά από ένα εμφύλιο να γίνει νατοϊκή και μετά να προσκυνήσει τη Γερμανία μέσω ΕΕ. Έτσι, δέθηκε σε ένα άρμα. Το άρμα τρέχει και ο Βελόπουλος προτείνει να σαλτάρει η Ελλάδα και εν κινήσει στον αέρα και δια μαγείας να δεθεί από μόνη της σε άλλο άρμα. Με άλλα λόγια, λέει ανοησίες διότι κάτι τέτοιο είναι προς το παρόν αδύνατο.

  Η χώρα μας έφτασε στην εξαθλίωση ακριβώς επειδή οι προστάτες μας δεν μας έχουν καμία εμπιστοσύνη. Μας προτιμούν μισοπεθαμένους, όπως και όλα τα σκυλαδο-Βαλκάνια.
  Η Ρωσία μέρα με τη μέρα πεθαίνει οικονομικά και πληθυσμιακά, και ο θάνατός της είναι το ίδιο αργός όπως και της Ελλάδας. Αυτά παθαίνουν οι λαοί που εκλέγουν λαμόγια και ντενεκέδες ηγέτες. 25 χρόνια μετά από το 1991, ακόμα να φτιάξουν οικονομία που να μην ζει από το πετρέλαιο και το γκάζι. Μιλάμε για την πλουσιότερη χώρα του κόσμου σε πρώτες ύλες, σε γη, και μια από τις χειρότερες στον κόσμο σε οργάνωση και λογική.

  Όλο το σκηνικό στη Συρία είναι στημένο, και η Ρωσία παραχώρησε μέρος της βόρειας Συρίας στην Τουρκία, αφού δημόσια είπε στους Κούρδους να μην πατήσουν εκεί.

  Με τα πυρηνικά έχει ελπίδες η Ρωσία, αλλά, μόνο αν πάρουν τη διαχείρηση των οικονομικών και της δημόσιας διοίκησης οι στρατιωτικοί θα ζήσει η χώρα αυτή. Προς το παρόν ο υπόκοσμος είναι κυρίαρχος, και οι πολιτικοί διαχειριστές της Ρωσίας είναι ντουβάρια. Γκάου μάου, καράβλαχοι. Εγκω ντινω πετρέλαιο, εσυ ντωσε κοτόπουλο εγκω το φαω. Εγκω ντινω γκαζι, εσυ ντώσε γκουρούνι το φάω. Αυτά έκανε η Ρωσία για 25 χρόνια, αντί να εξάγει τρόφιμα και πολλά άλλα σε όλο τον πλανήτη. Άσε που ακόμα έχουν το λαντα στην παραγωγή, Ιταλική τεχνολογία του 50. Μηδέν εξαγωγές προϊόντων, μηδέν παραγωγή.
  Βελόπουλε, καρά μπουμπούνας είσαι.

  Αν δεν ενωθούν οι Εκκλησίες, και δεν κατέβουν οι Χριστιανοί στους δρόμους όλου του πλανήτη να φωνάζουν όχι στον πόλεμο ανάμεσα σε Χριστιανούς, δεν υπάρχει ελπίδα για κανέναν.

 2. 18/02/2016 στο 15:29

  Δεν είναι κακό να υπάρχει ανταλλαγή προϊόντων ανάμεσα σε χώρες, κακό είναι που η Ελλάδα είναι δεμένη στο άρμα των Αμερικανών και της Γερμανίας και της απαγορεύουν να κάνει άνοιγμα και σε άλλες χώρες όπως η Ρωσία.
  Και που είναι το κακό να γίνεται μεταξύ χωρών ανταλλαγή σε ότι έχουν σε προσφορά;
  Δηλαδή τώρα που μόνο μας δανείζουν οι εταίροι, νταβατζήδες είμαστε καλά ;
  Με ανάπτυξη μηδέν είμαστε τελειωμένοι, αλλά αυτό το παραβλέπουν.
  Ο Βελόπουλος λέει και πολλές αλήθειες, αλλά εσύ έχεις μάθει να υποτιμάς καθώς φαίνεται τους πάντες.
  Οι εκκλησίες έχουν πολλά αμαρτήματα για να ενωθούν κι είχαν πάντα αγαστή συνεργασία με τους πολιτικούς.
  Πάντα είχαν κι έχουν μεγάλα αλισβερίσια εκκλησία και πολιτεία, άθεος ο Τσίπρας κι έχει πάρε δώσε με τον Ιερώνυμο, τι κοινό μπορούν να χουν αυτοί;
  Απλά ασκούν κι οι δύο εξουσία ο καθένας από τον δικό του άμβωνα

 3. Βούλγαρης Χρήστος
  19/02/2016 στο 14:13

  Θα μπορούσε κάποίος να μου εξήγησει αν φυσικά του ειναί δυνατό που ακριβώς είναι το «μεμπτόν» στο άρθρο Η Μέρκελ, η Ουκρανία, η Ρωσία και τ’ αγροτικά προϊόντα μας:και το κατέβασε;Έτσι για να έχουμε «καλό ρώτήμα»

 4. 19/02/2016 στο 14:33

  Έλεγξε αν το ανέβασες, πότε το ανέβασες, σε ποιά σελίδα, πότε εξαφανίστηκε, υπάρχουν καταγεγραμμένα όλα στο αρχείο αν το κοιτάξεις.
  Δεν είδα κανένα τέτοιο άρθρο χτες που μπήκα. Τώρα ξαναμπήκα και είδα το σχόλιό σου.
  Την προηγούμενη φορά που είπες ότι χάθηκαν άρθρα σου, σου απάντησα και δεν επιβεβαίωσες αν πράγματι χάθηκαν ή δεν τα έβλεπες. Το αποτέλεσμα είναι να μην γνωρίζω αν πράγματι χάνονται τα άρθρα σου.
  Για να έχει κάποια αόρατη δύναμη πρόσβαση, το θεωρώ ολίγο δύσκολο. Δεν σου σβήνει κανένας από εμάς τα άρθρα σου.

  Μια παράκληση και πάλι. Έπειτα από κάθε ανάρτηση που κάνεις μπες αμέσως στην πρώτη σελίδα να δεις ότι έγινε σωστά η ανάρτηση και ότι υπάρχει. Αν δεν υπάρχει, σημαίνει ότι δεν αναρτήθηκε καν, πιθανόν από κάποιο λάθος.

 5. Βούλγαρης Χρήστος
  19/02/2016 στο 14:38

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΣΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΤΟΤΕ Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

 6. 19/02/2016 στο 19:11

  εγώ Χρηστάκη δεν κάνω ζαβολιές στο ορκίζομαι δεν το πείραξα εγώ, υποψιάζομαι ποιος μπορεί να το κανε αλλά δεν στο λέω γιατί δεν είμαι μαρτυριάρα !!

 7. 19/02/2016 στο 23:39

  Πότε το ανέβασες, πότε χάθηκε, και μήπως έχουν χαθεί και άλλα? Αυτό δεν το έχω ξανακούσει να έχει γίνει. Χάθηκε το περιοχόμενο του άρθου και έμεινε ο τίτλος, ή χάθηκαν τα πάντα? Για στείλε μας εδώ το σύνδεσμο που υπάρχει στο ΦΒ να δούμε και εμείς. Τι βγαίνει όταν το πατάς? Η Αγγελική το είδε το άρθρο που λες?

  Τα άλλα δύο που έλεγες χάθηκαν ή τα βρήκες;
  Ο Πτολ δεν έχει μπει καθόλου για καιρό, και ποτέ δεν σβήνει τίποτα. Ίσως να ξέρει τεχνικά αν αυτό που λες προέρχετε από αυτοματισμούς ή όχι. Ρώτα τον.

 8. Βούλγαρης Χρήστος
  26/02/2016 στο 17:16

  Ο Λακαράτος είχε γράψει ένα βίβλιο με τίτλο τα μυστήρια της Κεφαλονίας Μάλλον κάπιοιος θα έπρεπε να γράψει ένα βίβλιο με τα μυστήρια του ΜΕΤΩΠΟΥ ΟΧΙ …;Aρθρά που πεείεχουν στον ΄τίτο τους την «καταραμένη» λέξη Ρώσία είτε «εξαφανίζονται» από το ΜΕΤΩΠΟ ΟΧΙ και επανεμφανίζονται μέτα απο μία μέρα είτε ΔΕΝ εμφάνιζονται στην σχετική σελίδα στο Facebook ετός αν τα ΞΑΝΑ-ποστάρω ο ίδιος…Αναρωτίεμαι αν το συγκεκρίμενο δαιμόνιο έχει τίποτα προηγούμενα με την Ρώσσια π.χ. είναι το πνεύμα κάποιου στρατιώτη του Ναπολέοντα που άφησε τα κόκκαλο του στην Ρώσια το 1812…Δεν είχαν όλοι την τύχη του Σταμάτιου Βούλγαρη από την Λεύκιμμη Κερκύρας…
  ΥΓ Το 1812 στο πλεύρο του Ναπολέοντα ήταν και μια Αυστρακή εκστρατεύτικη δύναμη μεγέθους σώματος στράτου .Καθώς αντιθέτα με τις υπόλοιπες μονάδεσ της Μεγάλης Στρατείας η Αυστριάκη δύναμη επέστρεψε σε σχεικά καλή κατάσταση αυτό σημαίνει ότι διέσωσε τον εξοπλίσμο της αρα μπορουν να βρέθουν οπλά και άλλα αντικείμενα από αυτήν και λογκά θα είναι καλα για πώληση…

 9. 27/02/2016 στο 00:59

  Χρήστο, κατέγραψε με στοιχεία, ώρες, μέρες, τίτλους, διαφορετικά δεν μπορώ να καταλάβω. Αυτά που λές, αν είναι όπως λες, ρώτα τον Πτολ.

  Είναι ακόμα ευκολότερο για κάποιους να κλείσουν το σάιτ αντί να κάνουν καραγκιοζιές. Υπόψην ότι εύκολα μπορούν διάφοροι κακόβουλοι να κλέψουν ή να σπάσουν τους κωδικούς που έχει ο καθένας.
  Ρώτα αν και αλλού έχουν γίνει αυτά.

  Αυτό που ξέρω είναι ότι πράγματι υπάρχουν τεράστιες πολεμικές ετοιμασίες και ότι του χρόνουν οι ΗΠΑ θα φέρουν τεράστιες στρατιωτικές δυνάμεις στην Ανατολική Ευρώπη. Αν είναι να πάει η Ευρώπη και το ΝΑΤΟ για πόλεμο με τη Ρωσία, θα δούμε πολλά ακόμα.

  Για πέντε μέρες δεν μπήκα στο ιστολόγιο. Σήμερα ήρθα, ανέβασα παρακρατημένα σχόλια και άρχισε πάλι η μουρμούρα. Μπορεί κάποια από τα σχόλια αυτά που αναρτήθησαν να περιέχουν ιούς και να σβήνουν τις αναρτήσεις, παρατήρησέ το. Κράτα στοιχεία να δούμε τι γίνετε, παρατήρησε.

  Υπάρχουν αυτοματοποιημένοι σχολιαστές-μηχανές που με τα σχόλια περνούν κώδικες που μπλοκάρουν αυτόματα αναρτησεις, ή που τις φακελώνουν.
  Έχουμε κατα καιρους πολλά ρομποτ σχολιαστές. Αυτά τα ρομπότ μόνο νηστικές υπηρεσίες και ανώμαλοι κάθονται και τα φτιάχνουν.]

  Εμένα με θεωρούν και οι πέτρες ως πράκτορα της Ρωσίας εδώ και δεκαετίες. Επίσης και τον Πτολ, επειδή έφερνε στοιχεία εναντίον των ναζιστών της Ουκρανίας. Επειδή η μαλακία πάει σύννεφο, δεν ξέρω τι συμβαίνει. Παρατήρησε τι είδους αναρτήσεις εξαφανίζονται, και έχε υπόψη σου και τα σχόλια, παρακολούθησε και κράτα στοιχεία σε χαρτί. Τα ρομπότ σχολιαστές μπορούμε μέχρι ενός σημείου να τα μλπολάρουμε, αλλά πρέπει να ξέρουμε ποιά κάνουν τη ζημιά.

 10. Βούλγαρης Χρήστος
  28/02/2016 στο 09:07

  ΔΕΝ μπορώ να προγραμματίσωάρθρα για αύριο…Αν έχεις καμιά ιδεα…

 11. 28/02/2016 στο 20:34

  τι εννοείς δεν μπορείς να προγραμματίσεις, έχεις κάποιο πρόβλημα με τον υπολογιστή σου;

 12. 29/02/2016 στο 23:15

  Δεν γνωρίζω. Ένα ρεσέτ στο μπράουζερ και ένα καθάρισμα των κούκις δεν βλάπτει.
  Τώρα μπήκα πάλι, ταξιδεύω συνεχώς και τρέχω συνεχώς. Στα τεχνικά ο μόνος που γνωρίζει πολλά είναι ο Πτολ, ο οποίος εργάζεται από το πρωι μέχρι το βράδυ, κάνει και εργασία και στο σπίτι του βράδια και σαββατοκύριακα, και έχει και παιδιά στα σχολεία κτλ. Παρόλα αυτά όποτε του έχω ζητήσει βοήθεια προσπαθεί να απαντά και να δίνει όσο χρόνο μπορεί.

  Δεν μπορώ να ασχοληθώ με το ιστολόγιο συχνά αυτή την εποχή, έχω απίστευτες υπερωρίες και υπερκόπωση. Το καλοκαίρι ελπίζω να έχω περισσότερο χρόνο.

  Τα περισσότερα προβλήματα δεν τα κάνουν πράκτορες και εξωγήινοι αλλά είναι τεχνικά, ειδικά σε όσους υπολογιστές τρέχουν λογισμικά παλαιότερα των πέντε ετών. Τα κάνουν επίτηδες τα νέα προγράμματα και τις ανανεωμένες εφαρμογές να μην είναι συμβατά με παλαιότερα λογισμικά, για να αγοράζει ο κόσμος νέα λογισμικά και νέους υπολογιστές.

 1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s