Αρχική > Καμμένος Πάνος > ΝΑΤΟ το βίντεο που θέλει να καταστρέψει ο Καμμένος

ΝΑΤΟ το βίντεο που θέλει να καταστρέψει ο Καμμένος

CKBGjOaWEAAE8gk

Δείτε και ξαναδείτε το για να εμπεδώσετε με τι πολιτικό απατεώνα έχουμε να κάνουμε. Πολιτικό κάθαρμα, σκύβαλο, κουμάσι, όπως θέλετε πείτε τον. Δείτε πώς έπαιζε θέατρο μέσα στη βουλή και χτυπούσε τα χέρια του και έδειχνε δεξιά αριστερά τους προδότες που ψήφιζαν μνημόνια και έβαζαν τον Φούχτελ να διοικεί την Ελλάδα. Αυτός με τις ψήφους του έφερε όχι μόνο τον Φούχτελ, αλλά ολόκληρη τη Γερμανία, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ να κάνουν κουμάντο στην Ελλάδα.
Πολιτικό βδέλυγμα…

ixnos

Κατηγορίες:Καμμένος Πάνος
 1. 15/02/2016 στο 15:24

  Αγγελική, με τέτοιες αναρτήσεις δεν εξευτελίζεις κανέναν άλλο εκτός από τον εαυτό σου και το ιστολόγιο. Αν έχεις κριτική να κάνεις κάνε την με σοβαρότητα. Τα χυδαία, οι κραυγές και οι υπερβολές λειτουργούν όλα σε βάρος της διανοητικής κατάστασης του κόσμου.

 2. 15/02/2016 στο 17:55

  Ολοι έχουμε το δικαίωμα να κρίνουμε και να κρινόμαστε, κοίτα εσύ την δική σου καλή εικόνα κι άσε με εμένα.Είμαι όσο σοβαρή πρέπει με τα σοβαρά πρόσωπα. Είπες ότι ο καθένας θα βάζει ότι τον εκφράζει κι οφείλεις να το σέβεσαι, σταμάτα να μου κάνεις μπούλινγκ ιστολογίου.
  Γιατί δεν σου αρέσει έτσι ο Καμένος; είπα να τον δούμε κι από μια άλλη σκοπιά, πήξαμε να τον βλέπουμε με στολή παραλλαγής !

 3. 16/02/2016 στο 04:15

  Ενάντια στον οποιονδήποτε έχει ο καθένας δικαίωμα να κάνει κριτική με σοβαρά επιχειρήματα ή με χιούμορ. Με κρυάδες και βλακώδη σχήματα, ή με βρισιές, το μόνο που καταφέρνει κάποιος να κάνει είναι να στερεί κύρος από τον εαυτό του. Ότι κινήσεις κάνεις, που πιστεύω ότι βλάπτουν το ιστολόγιο, θα σου τις λέω. Πάψε να κάνεις τον δικτάτορα. Όπως εσύ λες ότι έχεις το ελεύθερο να κάνεις ότι θέλεις, έτσι σου λέω και εγώ ότι ένα σημαντικό μέρος αυτών που κάνεις είναι βλαβερό.

  Αν εσύ ήσουν στη θέση του Καμμένου πιστεύω ότι θα τα είχες κάνει πολύ χειρότερα από αυτόν. Η χώρα λειτουργεί με πιστόλι στον κρόταφο. Σου ανέφερα τις δολοφονίες στρατιωτικών αλλά δεν ξυπνάς με τίποτα. Κάθε φορά που πάει να βγάλει κιχ η Ελλάδα, οι προστάτες μας σκοτώνουν αξιωματικούς μας. Ο Καμμένος δεν είναι προδότης, προσπαθεί να κάνει ότι μπορεί.

  Το ότι σου κάνω κριτική έπρεπε να σε ευχαριστεί. Το ότι σε εξαγριώνει δείχνει ότι έχεις έλειψη οριμότητας και σοβαρότητας. Δεν έχω χρόνο να σχολιάζω κάθε πατάτα σου. Προσπάθησε να μειώσεις τα γελοία, τις υπερβολές, τις κραυγές, τις βόμβες, και μη φέρνεις θέματα από ανώνυμα ιστολόγια της πλάκας.

 4. 16/02/2016 στο 09:47

  https://hellasforce.com/2016/02/16/%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE%AE-%CE%B2%CF%8C%CE%BC%CE%B2%CE%B1-%CE%B7-%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%8A%CE%BA%CE%AE-%CE%B4%CF%8D/

  Εσύ προσπαθείς να τετραγωνήσεις τον κύκλο . Δεν με εξοργίζει η κριτική σου η επιμονή σου στο αλάθητο με εξοργίζει. Οποιος δεν βλέπει για ποιούς δουλεύει κι αυτή η κυβέρνηση είναι ή βαθιά νυχτωμένος ή συμπράτει με τους κατακτητές.

  Μόνοι τους γίνονται ρεζίλι των σκυλιών, εγώ φταίω;

  Εχουν ξεσκίσει σε φόρους τους πάντες. Αν τους ενδιέφερε η επιβίωση του έθνους θα προστάτευαν τουλάχιστον την πρωτογενή παραγωγή για την επιβίωση του λαού. Ο λαός πεινάει το χεις καταλάβει αυτό;
  Εμείς εδώ στην ρημαγμένη χώρα πληρώνουμε τα λάθη τους και όπως όλα δείχνουν θα τα πληρώνουμε για πολλά χρόνια.
  Εχουν γίνει απεχθείς, δεν σέβονται τίποτα και κανέναν κι έχουμε πρόβλημα δημοκρατίας είναι σαφές. Σε τι διαφέρουν απ τους προηγούμενους μου λές;
  Δεν εμπνέουν κανέναν σεβασμό πλέον με όσα κάνουν και δεν κατανοώ τα περί πιστολιού στον κρόταφο, υπήρχαν ενναλακτικές αλλά προτίμησαν να πέσουν στα τέσσερα.
  Λυπάμαι αλλά είναι κατώτεροι των περιστάσεων και δεν θα τους δώσω κανένα ελαφρυντικό, συντηρούν την ΚΑΤΟΧΗ και δεν μπορώ να τους δω ως πατριώτες.

 5. 16/02/2016 στο 10:58

  Δεν έχω καμία εμμονή σε αλάθητο. Δεν στηρίζω αυτή την κυβέρνηση. Υπήρξα από αυτούς που με την εκλογή Παυλόπουλου απέσυραν την εμπιστοσύνη τους στην κυβέρνηση. Οι ικανότεροι και εντιμότεροι του Συριζα έχουν φύγει. Ας κάνει ο λαός το κουμαντο του.

  Με τέτοιου είδους γελοίες αναρτήσεις το κοινό σου θα είναι τσιφτετέλληνες που θα δουν λύση στο διορισμό τους από τον Κούλη. Αν θέλεις να σε κυβερνησουν άλλοι, πρόβαλέ τους συστηματικά. Τα λέω από την αρχή. Αν ο λαός δεν φέρει σωστούς στην εξουσία, καλύτερα να γίνει ισλαμικός να τελειώνουμε, Το σκυλάδικο είναι ισλαμική κουλτούρα, και εύκολα θα γίνει η αλλαγή της πίστης του κάθε σκυλά διότι κατα το ήμυσι, είναι κιόλας μουσουλμάνος.

  Ο λαός πεινάει διότι δεν υπάρχουν άνθρωποι να πολεμήσουν αποτελεσματικά ώστε να του ανοίξουν τα μάτια. Τα περισσότερα μμε δίνουν στο λαό σκυλάδικο, κούληδες και κριτική του τύπου αυτής της ανάρτησης, δηλαδή γελοιότητες. Τουλάχιστον ο Χρήστος έγινε 100 φορές σοβαρότερος από εσένα μέσα σε αυτά τα χρόνια. Προσπαθώ και εγώ να σοβαρέψω όσο μπορώ, και αυτό νομίζω ότι πρέπει να κάνουν οι πάντες.

 6. 16/02/2016 στο 15:19

  Εσύ να διαβάζεις τα άρθρα του Χρήστου που όντως είναι καλύτερος απο μένα.
  Δεν μπορώ να εγγυηθώ για κάποιον ώστε να τον προβάλω συστηματικά, είμαι απέναντι απο τους πολιτικούς απατεώνες και μαζί με τους Ελληνες πολίτες που πλήττονται. Στηρίζω όλους όσους αντιστέκονται και δεν θα φορέσω την ταμπέλα κανενός γιατί δεν εμπιστεύομαι κανέναν. Μόνο αν δω κινήσεις ενότητας απο ομάδες αποφασισμένων Ελλήνων να βγάλουν την Ελλάδα απ την μιζέρια και την κακομοιριά θα ενδώσω.
  Περιμένω υπομονετικά να εκπληρωθεί η προφητεία που οι Ελληνες θα πάρουν με τις πέτρες τους απάτριδες πολιτικούς που το μόνο που τους νοιάζει είναι η δική τους επιβίωση. Και δεν είναι και πολύ μακριά που θα γίνει αυτό, όταν έχεις κάποιον κάτω και τον πατάς θα μαζέψει όσες δυνάμεις έχει και θα σαπίσει στο ξύλο τον δήμιο.Είμαστε στο πάρα πέντε να συμβεί κι αυτό.
  Είπες κάτι για χούντα προ ημερών κι ρωτάω κι εγώ η αφελής, οι στρατιωτικοί μας τι κάνουν; σφυρίζουν αδιάφορα και κοιτάνε τα κατορθώματα των Συριζανέλ ;
  Μήπως τώρα δεν βιώνουμε μια κοινοβουλευτική χούντα που διορίζει σωρηδόν και φτιάχνει κομματικούς στρατούς, παραδίδοντας τα κλειδιά στους εταίρους μας !!
  Ο Τσίπρας στη βουλή είπε με μεγάλη έπαρση κι αλαζονεία πως αξιώθηκε κι έγινε πρωθυπουργός της χώρας στα 40 του και δεν σκέφτεται πως θα περάσει στην ιστορία ως ένας ακόμα ψεύτης κι ελεεινός που ξεπούλησε το αντιστασιακό ΟΧΙ των Ελλήνων και σύμπραξε με τον εχθρό.
  Ας ανοίξει ο καθένας τα μάτια του κι ας αγωνιστεί υπέρ βωμών και εστιών.

 7. 16/02/2016 στο 15:26

  Για δες τι λέει αυτός ο Χριστιανός κι όπως κι αν εξελιχθούν τα πράγματα εγώ με τους Χριστιανούς θα πορευτώ.

  http://aggaleto.blogspot.gr/2016/02/blog-post_84.html#more

 8. 16/02/2016 στο 15:45

  Σε γενικές γραμμές, οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι στρατηγιστές και αναλυτές είναι ντενεκέδες, και αυτός είναι ο λόγος που οι χώρες τους έχουν τα χάλια τους. Όταν δεν μπορείς να οργανώσεις την κοινωνία και την οικονομία σου, όταν δεν μπορείς να χτυπήσεις τη διαφθορά, σου φταίνει οι χαζάροι και τα ούφο.

  Αν δεν ενωθούν οι Χριστιανοί, και αν δεν σοβαρευτούν, θα γίνουν κιμάς στα χέρια άλλων, αυτό έχω να πω. Γεγονός είναι ότι πάμε για μεγάλες πολεμικές συγκρούσεις.

 9. 16/02/2016 στο 15:51

  Πρέπει να σου πω πως ο Πούτιν που είναι και Χριστιανός δεν το χει σε τίποτα να διαλύσει τους Αμερικάνους έτσι για πλάκα. Η μήπως νομίζεις ότι το ΝΑΤΟ ήρθε για τους πρόσφυγες , λαθρομετανάστες στο Αιγαίο; Εγώ έχω διαλέξει στρατόπεδο εσύ κάτσε να βρίζεις τους χριστιανούς

 10. 17/02/2016 στο 15:24

  Εάν η Καθολική, η Ορθόδοξη, και άλλες Εκκλησίες, δώσουν εντολή στο λαό να κατέβει στους δρόμους για να μπλοκάρει την οποιαδήποτε σύγκρουση ανάμεσα σε Χριστιανούς, όσοι θέλουν να καταστρέψουν τον Χριστιανισμό θα βρεθούν στο μπαλαούρο και θα φάνε το ξύλο της αρκούδας.

  Οι Εκκλησίες πρέπει να ενωθούν, αν δεν θέλουν να καταστραφούν. Τότε θα γίνω πάλι Χριστιανός. Όσο τα σατανικά ανθενωτικά κινήματα κυριαρχούν στην Ελλάδα, τόσο θα βρίζω τους ανώμαλους υπηρέτες του διαβόλου που κρατάνε το Χριστιανισμό διχασμένο, σε μια εποχή που η Ευρώπη γεμίζει με Ισλάμ.

  Τα καθάρματα που λένε ότι ο Πάπας είναι ο αντίχριστος και ότι οι Προτεστάντες φταίνει για όλα, είναι όργανα του σατανά.

 11. 17/02/2016 στο 19:03

  Δεν το γνωρίζεις το εκκλησιαστικό ζήτημα και δεν μπορώ να σου εξηγώ , είναι πολύπλοκο. Εσύ είσαι άθεος και θα λεγε κανείς πως καθάρισες αλλά είσαι μες στην επίθεση έναντι των Χριστιανών. Μυστήρια πράγματα , θα πω στον πάτερ να σε διαβάζει είσαι σίγουρα υπό την επήρεια του σατανά, για να μην σου πω πως θέλεις και εξορκισμό.

 12. Βούλγαρης Χρήστος
  18/02/2016 στο 13:21

  Ψάχνω το άρθρο που λες και ΔΕΝ το βρίσκω…Μου λές τον τίτλο?

 13. 18/02/2016 στο 15:05

  ποιο άρθρο και ποιόν ρωτάς ;

 1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s