Αρχική > Διεθνή - Γεοπολιτικά > Η ατζέντα του ιμπεριαλισμού: Ποιός χρηματοδοτεί την μεταφορά των μεταναστών στην Ευρώπη;

Η ατζέντα του ιμπεριαλισμού: Ποιός χρηματοδοτεί την μεταφορά των μεταναστών στην Ευρώπη;

soros

του Gearóid Ó Colmáin

Αυστριακοί αξιωματούχοι μυστικών υπηρεσιών φέρεται να έχουν αποκαλύψει ότι κυβερνητικοί οργανισμοί των ΗΠΑ πληρώνουν για τη μεταφορά μεταναστών προς την Ευρώπη. Στις 5 Αυγούστου 2015 το Αυστριακό περιοδικό Infodirekt ανέφερε:

“Έχει έρθει σε γνώση μας ότι οργανώσεις των ΗΠΑ πληρώνουν για τα σκάφη που παίρνουν χιλιάδες πρόσφυγες προς την Ευρώπη. Οι οργανώσεις των ΗΠΑ έχουν δημιουργήσει ένα σύστημα συγχρηματοδότησης που προβλέπει ένα σημαντικό μέρος του κόστους μεταφοράς. Δεν έχει ο κάθε πρόσφυγας από τη Βόρεια Αφρική 11.000 ευρώ σε μετρητά. Κανείς δεν ρωτά, από πού προέρχονται τα χρήματα;”

Γάλλοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν επίσης συλληφθεί να πουλούν βάρκες στους πρόσφυγες στην Τουρκία. Ο τηλεοπτικός σταθμός της Γαλλίας France 2 έπιασε την Γαλλίδα τιμητική πρόξενο Françoise Olcay στην Τουρκία επ ‘αυτοφώρω.

Όταν ο υπάλληλος ρώτησε αν γνώριζε ότι οι ενέργειές της ήταν παράνομες, δήλωσε ότι υπήρχαν εκατοντάδες Τούρκοι αξιωματούχοι που εμπλέκονται.

Πολλοί από τους πρόσφυγες / μετανάστες που φτάνουν στην Ευρώπη είναι εφοδιασμένοι με ψευδή Συριακά διαβατήρια. Μέχρι τη βία στη Συρία το 2011, τα Συριακά διαβατήρια τυπώνονταν από εκτυπωτές της Γαλλικής κυβέρνησης. Το γεγονός αυτό υποδηλώνει έντονα τη συμμετοχή της Γαλλικής κυβέρνησης στην κατανομή των ψευδών Συριακών διαβατηρίων.

Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις αναθέτουν απ’ έξω τη διαχείριση της μεταναστευτικής κρίσης σε ιδιωτικές εταιρείες.

Το προαναφερθέν K-TV αποκάλυψε επίσης ότι ιδιωτικές εταιρείες πολυ-εθνικής διαχείρισης έργων, όπως οι Υπηρεσίες ORS έχουν κάνει εκατομμύρια ευρώ από τα δεινά των προσφύγων. Το 2014 οι Υπηρεσίες ORS έλαβαν 21 εκατομμύρια ευρώ από τη Γερμανική κυβέρνηση και έχουν δει τα κέρδη να διπλασιάζονται μετά την κρίση των προσφύγων. Η Αυστριακή εφημερίδα Heute ανέφερε ότι η ORS έκανε 21.000.000 ευρώ το τρέχον έτος μόνο από την μεταναστευτική κρίση.

Χρηματοδοτικός μέτοχος της ORS διοικείται από την εταιρεία ιδιωτικού μετοχικού κεφαλαίου Equistone Partners Europe, θυγατρική της ιδιοκτησίας Ρόθτσιλντ Τράπεζας Barclays, που θεωρούνται ότι είναι τα πλέον σημαίνοντα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στον κόσμο. Ο Γερμανός οικονομολόγος Wolfang Freisleben έχει περιγράψει την Barclays Bank ως “το πλοίο σφαγής των Ρόθτσιλντ”. Η Barclays είναι ο πιο σημαντικός μέτοχος τόσο της τράπεζας NM Rothschild όσο και της Lazard Brothers. Ο πρώην διευθυντής της Barclays, Marcus Agius είναι παντρεμένος με την κόρη του Έντμοντ ντε Ρόθτσιλντ. Ο Agius ήταν επίσης διευθυντής του εκτελεστικού συμβουλίου του British Broadcasting Corporation και υπηρέτησε στην συντονιστική επιτροπή της μυστικοπαθούς Ομάδας Μπίλντερμπεργκ.

Όπως και στην περίπτωση της Αραβικής Άνοιξης, κάποιοι αναρχικοί είναι και πάλι εν αγνοία εργαλεία και ανόητοι της ιμπεριαλιστικής ανατροπής. Η Βερολινέζικη αναρχική κολεκτίβα “Peng”! βοηθά να περάσουν λαθραία μετανάστες στην Ευρώπη παράνομα. Αυτό είναι μέρος της «διεθνούς αλληλεγγύης» της ομάδας. Η οργάνωση χρηματοδοτείται από το ακροδεξιάς πτέρυγας Ayn Rand Institute, διευθυντής του οποίου είναι ο Ισραηλινός και Σιωνιστής ιδεολόγος Yaron Brook.

Η Ayn Rand ήταν μια εβραία φιλόσοφος που προώθησε την ιδέα του αντικειμενισμού, η ιδέα ότι η ιδιοτέλεια είναι ο στόχος στη ζωή κάθε ατόμου και ότι ο καπιταλισμός laissez-faire είναι το μόνο σύστημα συμβατό με τον υπερ-εγωισμό του ατόμου.

Να πάλι που βλέπουμε την εξάρτηση του καπιταλισμού στη νεανική εξέγερση μιας πολιτικώς ορθής ποικιλίας ”αριστερών”, προκειμένου να ενισχύει περισσότερο τον κλοιό γύρω από την ανθρωπότητα.

Ένα βασικό «όπλο» που χρησιμοποιήθηκε το 2011 από τον ιμπεριαλισμό για να καταστρέψει τους θεσμούς του έθνους-κράτους ήταν το smartphone. Χιλιάδες smartphones δόθηκαν σε χρηματοδοτούμενους από τις ΗΠΑ «ακτιβιστές» κατά τη διάρκεια της Σιωνιστικής «Αραβικής Άνοιξης». Δεν είναι έκπληξη, ως εκ τούτου, πως βλέπουμε ότι τα smartphones παρέχονται σε χιλιάδες μετανάστες από ΜΚΟ μόλις φτάσουν στην Ευρώπη. Αυτό θα μπορούσε να γίνει ένας εφιάλτης για κάθε έθνος-κράτος που αρνείται να συνεργαστεί με την ατζέντα της μετανάστευσης του ιμπεριαλισμού.

Ερευνητές στη Γερμανία διαπίστωσαν ότι οι μετανάστες τροφοδοτούνταν με smartphones από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας της Αυστρίας Α-1. Η A-1 τηλεφωνική εταιρεία ελέγχεται από τον Μεξικανό δισεκατομμυριούχο Carlos Slim. Ο Slim, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Salem, προέρχεται από την Λεβάντε.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Ουγγαρία βρίσκεται στην καρδιά της σημερινής κρίσης. Πρόσφυγες από ιμπεριαλιστικούς πολέμους του ΝΑΤΟ τώρα χρησιμοποιούνται ως γεωπολιτικά εργαλεία για να αποσταθεροποιήσουν το δύστροπο Ουγγρικό κράτος ως ένα σκαλοπάτι για έναν μακρύ, χαμηλής έντασης εμφύλιο πόλεμο στην Ευρώπη. Με την ανέγερση ενός φράχτη για την προστασία της εθνικής κυριαρχίας της Ουγγαρίας, ο Ορμπάν αψηφά τους στόχους της αυτοκρατορίας. Και ενώ υπάρχουν αναμφισβήτητα πολλοί απελπισμένοι άνθρωποι που περιμένουν στα Ουγγρικά σύνορα, η περίφραξη, βάζοντας σε στασιμότητα τα σχέδια αποσταθεροποίησης του ΝΑΤΟ, βοηθούν επίσης τα εκατομμύρια προσφύγων στη Συρία υπό την προστασία του Αραβικού Στρατού της Συρίας, και έμμεσα, μέσω της σθεναρής υπεράσπισης της εθνικής κυριαρχίας , η Ουγγαρία ενώνεται με την αντίσταση σε χώρες όπως η Λευκορωσία, η Βενεζουέλα και η Ερυθραία από την αυτοκρατορία του χάους.

Ωστόσο, παρόμοια με τη συναίνεση γύρω από την «αυθόρμητη» και «λαϊκή εξέγερση» κατά τη διάρκεια της Αραβικής Άνοιξης, υπάρχει μια σχεδόν ολόκληρη «αριστερή» συναίνεση ότι ο Βίκτορ Ορμπάν είναι ένας σκληρός και ρατσιστικός τύραννος. Πολύπλοκη ανάλυση παραχώρησε έδαφος σε μια χορωδία από κοινοτοπικές δηλώσεις σχετικά με τα ”δικαιώματα των αιτούντων άσυλο” και τις “υποχρεώσεις” των ευρωπαϊκών χωρών να τους δεχτούν. Ακριβώς όπως και στην Αραβική Άνοιξη, πιστεύεται ότι οι πρόσφυγες / μετανάστες έρχονται στην Ευρώπη ως ακούσια συνέπεια της πολιτικής του ΝΑΤΟ στη Λιβύη και τη Συρία, παρά ότι είναι μέρος ενός πολύ ευρύτερου και πιο περίπλοκου γεωστρατηγικού σχεδίου που χρησιμοποιεί ανθρώπους ως όπλα για να σπάσει όλες τις αντιστάσεις στην Αμερικανική / Σιωνιστική παγκοσμιοποίηση. Εδώ και πάλι, για να επαναλάβω τα λόγια του Στρατηγού Barnett, είναι ο καπιταλισμός που αποδεικνύεται ότι είναι η άβαντ γκάρντ της παγκόσμιας επανάστασης, όχι οι λεγόμενοι «σοσιαλιστές» και «αριστεροί» επικριτές του.

Ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος έχει συμβουλέψει την Ευρωπαϊκή Ένωση να αυξήσει τη χρηματοδότηση σε ΜΚΟ και του ιδιωτικού τομέα που ασχολούνται με την κρίση των προσφύγων. Φαίνεται ότι οι Βρυξέλλες ακολουθούν τις συμβουλές του με το ταμείο που μπαίνει στην άκρη για να αντιμετωπίσει την κρίση τώρα να διπλασιάζεται σε 9,5 δισεκατομμύρια ευρώ. Καλά νέα για την Equistone Partners Europe, την τραπεζική μαφία των Ρόθτσιλντ.

Μια άλλη οργάνωση που δραστηριοποιείται έντονα στο λαθρεμπόριο των προσφύγων στην Ευρώπη είναι η «Fluchlinghelfer.In», η οποία χρηματοδοτείται από το προαναφερθέν Ayn Rand Institute.

Εν τω μεταξύ, ένα κράτος που ιδρύθηκε πάνω στη δημιουργία προσφύγων ανησυχεί βαθιά για τη δεινή κατάσταση των θυμάτων της Συρίας των πολέμων του Σιωνισμού.

Εβραϊκές «ανθρωπιστικές» υπηρεσίες, όπως η συμμαχία Multi-faith για πρόσφυγες από τη Συρία και ο Εβραϊκός Συνασπισμός για Σύριους πρόσφυγες στην Ιορδανία, οι οποίοι δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για τα δεινά των εκατομμυρίων Παλαιστινίων προσφύγων του Σιωνισμού, προσφέρουν ενεργά σε Σύριους σε στρατόπεδα της Ιορδανίας «επανεγκατάσταση» στην Ευρώπη και την Αμερική. Αυτό που οι Σύριοι που χειραγωγούνται από τις Ισραηλινές υπηρεσίες αποτυγχάνουν να συνειδητοποιήσουν, είναι ότι αυτοί οι ίδιοι οργανισμοί είναι υπεύθυνοι όχι μόνο για την καταστροφή της χώρας τους, αλλά θα μπορούσαν σύντομα να κάνουν παρέα στην Ιορδανία από Παλαιστίνιους που απελάθηκαν από το Ισραήλ.

Εν τω μεταξύ, η IsraAid, διεθνές πρακτορείο «ενίσχυσης» της Σιωνιστικής οντότητας, δραστηριοποιείται στα Βαλκάνια βοηθώντας τους μετανάστες να πάνε στην κεντρική Ευρώπη.

Ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στην Sueddeutsche Zeitung στις 14 Οκτωβρίου 2014, αναφέρει ότι οι Σύριοι πρόσφυγες στην Τουρκία πεινούν, λόγω έλλειψης κονδυλίων για τη συντήρηση τους. Αναφέρει ότι 280 εκατομμύρια ευρώ περισσότερα απαιτούνται για να ταιστούν οι πρόσφυγες. Με άλλα λόγια, αλλαγή τσέπης. Ενώ άλλες αναφορές στα Γερμανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι το Γερμανικό κράτος θα πρέπει να βγάλει έξω 46 δις δολάρια ετησίως για τη χρηματοδότηση της μετανάστευσης.

Η αποικιοκρατία των Ηνωμένων Πολιτειών έφερε ένα βάναυσο τέλος χιλιάδων ετών ντόπιων κουλτούρων και πολιτισμών από ιθαγενείς. Αυτοί οι ιθαγενείς που επέζησαν από την Λευκή αποικιακή εισβολή και τη γενοκτονία σήμερα μειώνονται με τη φτώχεια, τον κοινωνικό αποκλεισμό και τη δυστυχία. Αυτό που βλέπουμε στην Ευρώπη είναι μια μορφή αντίστροφης αποικιοκρατίας, σύμφωνα με την οποία τα θύματα της παγκοσμιοποίησης στις χώρες του Νοτίου Ημισφαιρίου τεχνητά μεταφέρονται στα κράτη του Βόρειου Ημισφαίριου. Κάτω από τις συνθήκες καπιταλισμού, αυτό μπορεί και θα οδηγήσει μόνο σε εμφύλιο πόλεμο και χάος. Στην περίπτωση της Τουρκίας, υπάρχει μια απροκάλυπτη πολιτική Βαχαμπισμού, όχι μόνο της ίδιας της Τουρκίας, αλλά της Ευρώπης.

Είναι πιο πολιτικά ορθό να τονίσουμε αυτές τις πτυχές της «πολυπολιτισμικής» ουτοπίας της Γερμανίας και, όπως έχουμε ήδη δείξει, η πολιτική ορθότητα αποτελεί την ψυχολογική στάση αυτής της αμφιταλαντευόμενης κοινωνικής τάξης στην οποία αναφερόμαστε ως μικροαστική τάξη. Είναι μια μορφή αστυνομίας-σκέψης που στηρίζεται σε ηθικές διαταγές. Κάποιος δεν πρέπει να είναι αντισημίτης. Κάποιος δεν πρέπει να είναι ρατσιστής. Κάποιος δεν πρέπει να είναι Ισλαμοφοβικός. Κάποιος δεν πρέπει να είναι ομοφοβικός κ.λπ., κ.λπ. Αυτό είναι ό, τι ο Jean Bricmont ορθώς ανέφερε ως η «ηθική αριστερά». Στην Ευρώπη, εκπροσωπούνται καλύτερα από ομάδες όπως οι «Αντι-Φα» που ενεργούν στο επίπεδο κοινωνικού και ψυχολογικού πολέμου, αυτόν με τον οποίο οι μαριονέτες του ΝΑΤΟ επιδρούν στο πεδίο της μάχης, δηλαδή, η φευγαλέα και ακούραστη προώθηση του Σιωνισμού ως «αντι-ρατσισμό» και του Σιωνισμού με τη μορφή «ανθρωπιστικών» πολέμων.

Για να κατανοήσουμε πληρέστερα τη σημασία του ρεύματος της προσφυγικής / μεταναστευτικής κρίσης, θα πρέπει να συζητήσουμε ορισμένες από τις βασικές γεωπολιτικές φιλοσοφίες που διαμόρφωσαν τόσο τον Βρετανικό όσο και τον Αμερικανικό ιμπεριαλισμό για πάνω από έναν αιώνα.

Πηγή:

http://dissidentvoice.org/2016/01/rothschilds-slaughter-ships/

  1. 06/02/2016 στο 16:36

    ακόμα ένα άρθρο παραποιημένο από φιλογερμανικές υπηρεσίες. Ο συγγραφέας του άρθρου αυτού είπε πολύ περισσότερα για τη στενή συνεργασία Γερμανίας και Τουρκίας στο θέμα των μεταναστών, όμως αυτά υπάρχουν στο ελληνικό κείμενο. αγγελική, πέφτεις συνεχώς θύμα και κάνεις διακίνηση προπαγάνδας που διακινούν υπηρεσίες που καταστρέφουν τη χ’ωρα μας. ή θα γίνεις περισσότερο προσεκτική ή βάζε μόνο μια και καλή ανάρτηση που την έχεις μελετήσει. Παπατρέχες και σκυλάδες είναι γεμάτη η χώρα, τους βγάζουμε και πρωθυπουργούς.

  2. 06/02/2016 στο 19:28

    Επειδή δεν θα γίνω περισσότερο προσεκτική απο αύριο να βάζεις εσύ τα σωστά άρθρα για να μπορώ να σου κάνω κι εγώ κριτική. Επίσης πιστεύω πως επειδή διακατέχεσαι από σιωνιστικά και μόνον αισθήματα είσαι αντίθετος σε όποιο τέτοιο άρθρο κυκλοφορεί στο διαδύκτιο.

  3. 06/02/2016 στο 22:55

    Δες τι έχει γράψει ο συγγραφέας, σύγκρινε με το παραπάνω, και μετά μίλα. Οι Σιωνιστές παίζουν με όλους, υπέρ και κατά όλων. Εμείς είναι το θέμα τι παίζουμε για να φύγει η κρίση; Προφητείες και τσιφτετέλια;

  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s