Αρχική > Εθνικά θέματα -Ενοπλες δυνάμεις > «Θα χάσουμε την πατρίδα μας χωρίς καν να πέσει μια ντουφεκιά, μόνοι μας βγάλαμε τα μάτια μας»

«Θα χάσουμε την πατρίδα μας χωρίς καν να πέσει μια ντουφεκιά, μόνοι μας βγάλαμε τα μάτια μας»

 

 

Σάββας Καλεντερίδης

Στο Μεταναστευτικό, με άλλα λόγια, έγινε αυτό που λέει ο λαός «μόνοι μας βγάλαμε τα μάτια μας»
Ολες οι ελληνικές κυβερνήσεις ως τις 25 Ιανουαρίου 2015, με εξαίρεση την πρώτη του Γιώργου Παπανδρέου, ακολούθησαν ένα συγκεκριμένο δόγμα στη διαχείριση του Προσφυγικού, σε λεπτομέρειες του οποίου δεν μας επιτρέπεται να κάνουμε σαφή αναφορά δι” ευνόητους λόγους – και ο νοών νοείτω.

 

Οσο ήταν στην αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ, εκτός του ότι γκρέμιζε κάθε μέρα τον φράχτη του Εβρου, που κατασκεύασαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις και περιόρισαν τις ροές κατά 98% από τη συγκεκριμένη περιοχή, διά της αρμοδίου τομεάρχου, της κυρίας Χριστοδουλοπούλου, με δημόσιες δηλώσεις της, κάρφωνε εν ψυχρώ την Ελλάδα και το λιμενικό στους ξένους γιατί ακολουθούσε παράνομες πρακτικές στο ζήτημα της αναχαίτισης και επαναπροώθησης των λαθρομεταναστών και των προσφύγων που επιχειρούσαν να μπουν στην Ελλάδα διά θαλάσσης.

 

Οταν έγινε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, θα λέγαμε ότι ο μόνος τομέας στον οποίον εφάρμοσε την πολιτική που είχε εξαγγείλει προεκλογικά ήταν αυτός που σχετίζεται με το Μεταναστευτικό.

 

Η τομεάρχης, η οποία έγινε πλέον υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, προτού καν ορκιστεί η ίδια και αναλάβει νόμιμα τα καθήκοντά της, άρχισε να κάνει δηλώσεις περί πολιτικής ανοικτών συνόρων. Από τις πρώτες μέρες οι συνεργάτες -ιδές της, προτού καν διοριστούν με ΦΕΚ, διαπράττοντας εν ψυχρώ το αδίκημα της αντιποίησης αρχής, μπούκαραν στην κυριολεξία στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και απαίτησαν από τους υπηρεσιακούς παράγοντες το άμεσο κλείσιμο των κέντρων κράτησης μεταναστών, που ήταν ένα μέσο διαχείρισης του θέματος και ταυτόχρονα αποτροπής.

 

Ακολούθησε η δημοσίευση της διαταγής με την οποία έκλειναν τα κέντρα κράτησης και το ανήθικο και άνανδρο «άδειασμα» του αξιωματικού που το συνέταξε.

 

Μετά ακολούθησαν το άδειασμα των κέντρων κράτησης και οι περίφημες δηλώσεις για τους μετανάστες που «λιάζονται» και άλλες γελοιότητες, για τις οποίες καλείται τώρα να πληρώσει τεράστιο τίμημα η πατρίδα μας.

 

Μετά αδρανοποιήθηκαν το Λιμενικό και η Frontex, για να ακολουθήσει η ψήφιση του νόμου περί χορήγησης ιθαγένειας σε μετανάστες, ενέργειες που κατέστησαν τη χώρα μας ελκυστική για πρόσφυγες και επίδοξους λαθρομετανάστες.

Μετά ακολούθησαν οι δηλώσεις Καμμένου, Κοτζιά, ότι θα ανοίξουμε τα σύνορα και θα γεμίσουμε την Ευρώπη με πρόσφυγες, ανάμεσα στους οποίους θα υπάρχουν φυσικά και τζιχαντιστές.

 

Αν καθίσει κανείς και κάνει το ακριβές χρονοδιάγραμμα των δηλώσεων και των ενεργειών της κυβέρνησης Τσίπρα στο Μεταναστευτικό και το Προσφυγικό, και δίπλα από κάθε δήλωση και ενέργεια βάλει τον ρυθμό εισόδου προσφύγων και λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, θα διαπιστώσει ότι ο ρυθμός αυξάνεται σε απόλυτη αρμονία με τις δηλώσεις.

 

Με άλλα λόγια, έγινε αυτό που λέει ο λαός μας «μόνοι μας βγάλαμε τα μάτια μας».

Και το χειρότερο, επειδή δεν έχουν μάθει να κάνουν αυτοκριτική, όχι μόνο ρίχνουν τις ευθύνες στους άλλους -κλασική μέθοδος των ανεύθυνων ιδεοληπτικών αριστεριστών-, όχι μόνο δεν αναλογίζονται την τεράστια εθνική ζημιά που έχει υποστεί και την ακόμα μεγαλύτερη που κινδυνεύει να υποστεί η χώρα, ακόμα και σήμερα, που κινδυνεύει να διαλυθεί η Ελλάδα, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τρέχουν στον Εβρο και θέλουν να γκρεμίσουν τον φράχτη.

 

Επειδή στην κυριολεξία έχει χαθεί η μπάλα στον τομέα του στρατηγικού σχεδιασμού και της άσκησης πολιτικής και επειδή οι ζημιές που πρόκειται να υποστεί η πατρίδα μας από το Προσφυγικό – Μεταναστευτικό μπορεί να πάρουν τον χαρακτήρα εθνικής καταστροφής, όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, όλα ανεξαιρέτως, πρέπει να πάρουν πρωτοβουλία και να προκαλέσουν μια προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για το θέμα.

 

Να μιλήσουν όλοι υπεύθυνα, να κρατηθούν πρακτικά και να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του απέναντι στην Ιστορία.

Είναι κρίμα να έχει χυθεί τόσο αίμα για να απελευθερωθεί τούτος ο τόπος, είναι κρίμα να έχουν αφιερώσει τη ζωή τους εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες για να υπάρχει η Ελλάδα, έστω στην κατάσταση που είναι σήμερα, και να χάσουμε την πατρίδα μας χωρίς καν να πέσει μια ντουφεκιά.

 

Θα πρέπει δε να έχουμε βαθιά χωμένο μέσα στο μυαλό μας, πολίτες και πολιτικοί, ότι οι ιδεοληψίες και η αφέλεια δεν συγχωρούνται στο σκληρό περιβάλλον της διεθνούς πολιτικής και ότι νομοτελειακά οδηγούν σε εθνικές συμφορές.

 

Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για το θέμα χθες, για να παρακολουθήσουμε οι πολίτες τις θέσεις όλων και να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε.

 

Σάββας Καλεντερίδης
κυριακάτικη δημοκρατία

πηγή

 1. 05/02/2016 στο 12:03

  Πως γίνεται να χάσεις κάτι που ΔΕΝ έχεις ..?? Κάτι που ήδη έχεις χάσει εδώ και πολλές δεκαετίες ..

 2. 06/02/2016 στο 14:48

  Η νέα Ελλάδα πάντα υπήρξε μια μικρή χώρα με εξαρτήσεις από άλλες δυνάμεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχει μέλλον.

  Όσο περισσότερο υπάρχει πίστη στη μεταφυσική, στα θαύματα, στους θεούς και στους δαίμονες, τόσο λιγότερο ευημερούν οι κοινωνίες. Όσο περισσότερο οι κοινωνίες πιστεύουν στην οργάνωση, στη δημιουργικότητα, στην αδελφότητα και στην παραγωγικότητα των μελών τους, τόσο περισσότερο ευημερούν. Όσο οι κοινωνίες αναζητούν την ουράνια δικαιοσύνη και αψηφούν την επίγεια, τόσο ο η ζωή των ζωντανών προσεγγίζει την αθλιότητα.

  Οι Έλληνες έχουν φορτώσει την τιμωρία των λαμογίων στα χέρια του Θεού τους. Έχουν επίσης φορτώσει τη δικαίωση των εντίμων στα χέρια του Θεού τους. Με άλλα λόγια, η Ορθοδοξία των Ελλήνων τους έχει κάνει φυτά και πρόβατα για τους τρώνε οι λύκοι. Σαν να μην έφτανε αυτή η ανωμαλία, ο χώρα από πλευράς πολιτισμού είναι μια σκυλού. Οι σκυλουδες χώρες του τσιφτετελιού είναι βέβαιο ότι μια μέρα πεθαίνουν στο πεζοδρόμιο. Η Ελλάδα πρέπει να γίνει χώρα του πυρίχειου, του κότσαρη, των πολεμικών χορών, αν θέλει μέλλον. Όσο οι ελληνίδες και οι έλληνες χορεούν τσιφτετέλι δημοσίως, τοσο θα έρχονται ξένοι να τους βιάζουν. Κάθε αυτοεξευτελιζόμενος λαός αυτά τραβάει.

  Στο χέρι όμως είναι των τοπικών κοινωνιών να υπηρετησουν κανόνες ηθικής, να οργανωθούν, να αναπτυχθούν από μόνες τους μέσα από συμβόλαια τιμής και ένωσης των έντιμων πολιτών. Η ευημερία είναι αποτέλεσμα ενότητας και συνεργασίας και δεν μπορεί να έρθει χωρίς ο ένας έντιμος να στηρίζει τον άλλο σε τοπικό επίπεδο. Η οργάνωση στην παραγωγή και η σωστή κατανομή της εργασίας είναι ζητήματα που μπορεί να τα λύσουν σε τοπικό επίπεδο πολλές κοινωνίες, αφόσον δεν είναι σκυλούδες και παραθρησκευτικές.

 3. 06/02/2016 στο 19:12

  Για άλλη μια φορά αμπελοφιλοσοφίες κι έκθεση ιδεών Γιώργου. Υπάρχει κι η άλλη Ελλάδα αυτή του καθημερινού μόχθου που ματώνει για να επιβιώσει, μα το υπάρχον σύστημα δεν την αφήνει να σηκώσει κεφάλι. Δες τι λένε οι άνθρωποι στα μπλόκα κι οι άνθρωποι που καθημερινά βουλιάζουν στην ανέχεια. Δες τα νομοσχέδια που ψηφίζουν και τι επιπτώσεις και συνέπειες φέρουν στο βιωτικό επίπεδο της κοινωνίας και άσε τα λόγια τα εύκολα και τα μεγάλα. Πάμε στο έβδομο χρόνο εξαντλητικού τσακίσματος της όποιας δραστηριότητας στην χώρα κι εσύ από μακριά δεν κάνεις τίποτα άλλο από το να αφορίζεις κατηγορίες ανθρώπων. Μονίμως σου φταίνε οι Ορθόδοξοι κι οι σκυλούδες που είναι κι οι λιγότερο υπεύθυνοι για ότι έχει προκύψει και όχι η ανύπαρκτη δικαιοσύνη, η διαπλοκή που εξακολουθεί να ανθεί με τα απίστευτα ψέματα που μας σερβίρουν, την ώρα που το τσάκισμα της υγείας και της παιδείας δεν έχει προηγούμενο. Το σχέδιο είναι καλά οργανωμένο και μεθοδικό και δεν θα γλυτώσει κανείς από αυτή την κατηφόρα, όταν θα ξυπνήσουμε θα είμαστε όλοι δούλοι κι αιχμάλωτοι στο τόπο μας μαζί με εκατομμύρια λαθρομετανάστες που θα τσακώνονται μαζί μας για να επιβιώσουν κι αυτοί. Αλλωστε για αυτό πρέπει να πεινάμε κι εμείς για να έχουμε κάτι κοινό με όλους τους αλλόφυλους που μας κουβαλάνε στην πόρτα μας.
  Το πρόβλημα είναι πολυσύνθετο κι η μόνη προφητεία που με βρίσκει σύμφωνη είναι να πάρει ο λαός στα χέρια του την κατάσταση και να διώξει όλους όσους συνέργησαν γι αυτό το αποτέλεσμα. της νέας τάξης πραγμάτων

 4. 06/02/2016 στο 19:31

  Δυστυχώς, τόσο αίμα χαμένο για μια χώρα που είναι στο νεκροκρέβατο για μια χώρα πεδίο βολής των ξένων συμφερόντων

 5. 06/02/2016 στο 20:06

  Αν κρίνουμε από το ποιοι γείτονές μας έχουν βγει κερδισμένοι οικονομικά από την Ελληνική τεχνική κρίση , τότε μπορούμε να πούμε σχεδόν με βεβαιότητα πως αυτοί που ασκούν εξουσία έμμεσα ή άμεσα σε αυτόν τον τόπο ή είναι απόγονοι Βουλγάρων κομιτατζήδων ή πρακτόρων της ΜΙΤ ..

  Δες τι όνομα έχει το στρατόπεδο στην Κω που θέλουν να καταστρέψουν και να το γεμίσουν λαθρομετανάστες και ποιος ήταν αυτός που το όνομά του φέρνει ..

  Ο Λάζαρος (Λάζος) Δογιάμας γνωστός και ως καπετάν Μπαροβίτσαλης (1878 – 1912) ήταν Έλληνας Μακεδονομάχος οπλαρχηγός από την Μπαροβίτσα (Καστανερή), Παιονίας της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς.(..)

  (..) Στις αρχές του 1905, ο Λάζος Δογιάμας, μετά από προτροπή του αδελφού του Τράιου, αποφάσισε να καταταχθεί μαζί με τους μικρότερους αδελφούς του Δημήτριο και Γεώργιο στο Ελληνικό σώμα υπό τον αξιωματικό Μ. Μωραΐτη (καπετάν Κόδρου) που τότε ξεκινούσε τη δράση του στην Παιονία[6].

  Στις 19 Μαΐου του 1905 ο Μ. Μωραΐτης και ο Λάζος Δογιάμας με τους αδελφούς του Δημήτριο και Γεώργιο, συμμετείχαν στη Μάχη του Κανταστίου (κορυφή του Πάικου μεταξύ Τσερναρέκας (Κάρπης) και Μπαροβίτσας (Καστανερής) με Οθωμανικό στρατιωτικό απόσπασμα. Το Ελληνικό αντάρτικο σώμα καταδίωκε το σώμα των Βούλγαρων κομιτατζήδων υπό τον Αποστόλ Πέτκωφ προσπαθώντας να το εξοντώσει. Το σημείο που βρίσκονταν το Ελληνικό σώμα υποδείχτηκε στους Οθωμανούς που έσπευσαν, από τους Βούλγαρους και έτσι οι Έλληνες βρέθηκαν αντιμέτωποι με δύο εχθρικά πυρά, με αποτέλεσμα να καταστραφεί το σώμα του Μ. Μωραΐτη.[7] Ο καπετάν Μπαροβίτσαλης ανασυγκρότησε το σώμα, έχοντας στο πλευρό του, εκτός από τους δύο αδελφούς του Δημήτριο (Μήτρο) και Γεώργιο (Γκόνο), τον Ευάγγελο Γκάτσο από τη Μπαροβίτσα (Καστανερή) (γιο του πρόκριτου της Καστανερής, Κωνσταντίνου Γκάτσου) με έξι άντρες και τον Δημήτριο Κάλτσο από τον Πέτγα (Πεντάλοφο) με πέντε άντρες. Έδρασε στις περιοχές Παιονίας και Αλμωπίας για μικρό διάστημα και στις αρχές Νοεμβρίου του 1905 πέρασε στη λίμνη των Γιαννιτσών με σκοπό τη καταδίωξη του Αποστόλ Πέτκωφ που κρύβονταν εκεί.[8] Στις 17 Νοεμβρίου του 1905, το σώμα του καπετάν Λάζου σε καταδίωξη του Αποστόλ Πέτκωφ, συγκρούστηκε μαζί του στο Τοσίλοβο (Στάθη), στην Τούμπα και αλλού[9]. Η επίμονη καταδίωξη που εξαπέλυσε ο καπετάν Λάζος, του οποίου το σώμα είχε ξεπεράσει τους είκοσι άντρες, κατά του Αποστόλ Πετκώφ, είχε ως συνέπεια να απομείνει ο τελευταίος με μόνο τρεις άντρες[10].(..)

  (..) Κατά το 1906, ο Λάζος Μπαροβίτσαλης με το σώμα του και σε συνεργασία με τους αδελφούς του Μήτρο και Γκόνο έδρασε στις περιοχές Παιονίας, Αλμωπίας, Γιαννιτσών και στη Γευγελή, γενέτειρα της συζύγου του Αικατερίνης, περιορίζοντας έτσι τις δολοφονίες και τους απαγχονισμούς Ελλήνων από τους Βούλγαρους κομιτατζήδες[8]. Στις 14 Ιουλίου του 1906 μετά από διαταγή, ο Λάζος συνεργάστηκε με το σώμα του Χρήστου Δέλλιου από τη Γευγελή προκειμένου να ενεργήσουν αποτελεσματικότερα στην εξόντωση του Αποστόλ Πέτκωφ[9]. Στα Ιουλίου του 1906 ο Λάζος Δογιάμας εξόντωσε κοντά στη λίμνη των Γιαννιτσών τον Τούρκο αγά Κιοσέ Εμίν που διατηρούσε στενές σχέσεις με τους Βούλγαρους κομιτατζήδες[11].

  (..) Στα τέλη Αυγούστου του 1912, εν μέσω γενικού αναβρασμού, ενόψει της τριμερούς συμφωνίας Ελλάδας, Βουλγαρίας και Σερβίας και του επικείμενου Βαλκανικού Πολέμου εναντίον της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, ο Λάζαρος Δογιάμας δέχτηκε πρόσκληση από τον κομιτατζή Γκιούπτσετο να συναντηθούν στο Καντάστι του Πάικου, κοντά στην Τσερναρέκα (Κάρπη), προκειμένου να συνεννοηθούν για τη συνεργασία κατά τον Τούρκων. Τη μεσολάβηση για τη συνάντηση ανέλαβε ο Τάγκος (αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, ο οποίος στο παρελθόν είχε συνεργαστεί εξίσου με την Ελληνική και Βουλγαρική πλευρά). Στη συνάντηση που έλαβε χώρα στις 24 Αυγούστου του 1912, παρέστησαν οι κομιταζήδες Χρήστο Γκιούπτσετο και Βίτσωφ (που μόλις είχε αφιχθεί από τη Βουλγαρία). Από την Ελληνική πλευρά συμμετείχε ο Λάζαρος Δογιάμας (καπετάν Λάζος Μπαροβίτσαλης), το πρωτοπαλίκαρό του, Αθανάσιος Μπέτσης από την Τσερναρέκα (Κάρπη) (επίσης φιλοξενούμενος στο Άσυλο των Μακεδόνων στην Αθήνα), και ο Βαλκάνης από τη Γουμένισσα. Μέσα σε κλίμα πανηγυρικό αφού ήδη στα γύρω χωριά οργανώνονταν γιορτές Ελληνοβουλγαρικής συμφιλίωσης, οι παραβρισκόμενοι συνέφαγαν και συζήτησαν για τον κοινό αγώνα. Μετά τη συνάντηση, δόθηκε το σύνθημα και οι κομιτατζήδες εκτέλεσαν τους τρεις Έλληνες με όπλα και τσεκούρια.[37](..)

  https://el.wikipedia.org/wiki/Λάζαρος_Δογιάμας

  Την χώρα μας την έχουμε χάσει εδώ και χρόνια , για αυτό μας εξοντώνουν σιγά , σιγά οι εχθροί μας που έχουν καταλάβει ΟΛΑ τα δημόσια αξιώματα .. Όποιος λέει κάτι άλλο , ή είναι αφελής ή είναι μαζί τους που είναι και το πιο πιθανό ..

 6. 06/02/2016 στο 23:19

  Ο λαός είναι εκτός τόπου και χρόνου. Το 2009, 2010 και 2011 έγραψα σειρά άρθρων που προφήτευαν τις καταστροφές που θα πάθει η χώρα. Τότε με ονόμασαν υπερβολικό, και ο λαός δεν ήθελε να ακούει τέτοια δυσάρεστα. Ρώτα και τον Χρήστο που του τα έλεγα κατ ιδίαν. Έπρεπε να χάσει λεφτά ο κόσμος να ξυπνήσει. Κάτσε να δεις που θα φάνε Κούλη και θα πάει τις συντάξεις στα 100 ευρώ.

  Μας απογοήτευσαν οι πολιτικοί μας και το κράτος μας. Η λύση είναι η οργάνωση των τοπικών κοινωνιών και ο συντονισμός των τοπικών κοινωνιών. Αν δεν μπορεί να οργανωθεί και να φτιάξει την οικονομία του ο λαός σε τοπικό επίπεδο, δεν θα έχουμε χώρα. Ο πλούτος είναι αποτέλεσμα πρώτα από όλα της εμπιστοσύνης του ενός προς τον άλλο, της συνεργασίας, της ανταλλαγής υπηρεσιών και προϊόντων, της οργάνωσης της παραγωγής μέσα από την συναδελφικότητα. Κοινωνίες που δεν είναι ενωμένες, όπου ο ένας κλέβει τον άλλο, όπου ο ένας ζηλεύει και ζημιώνει τον άλλο, δεν αναπτύσουν ποτέ την οικονομία τους.

  Μέσα σε ένα παραθρησκευτικό και σκυλαδικό πολιτιστικό πλαίσιο η Ελλάδα θα συνεχίσει την κάτω βόλτα με το να εκλέγει Γιωργάκηδες, Αντωνάκηδες, Τσίπρες και Κούληδες. Άσε που έχει και τον Κωστάκη τον άντρακλα για καβάτζα, και μια Ντόρα Μπόρα για τις δύσκολες μέρες.

 7. 07/02/2016 στο 20:09

  Δεν προωθείται στην πολιτική κανένας καθαρός για να μπορούν να είναι ελεγχόμενοι και χειραγωγούμενοι κι αν δεν πάρουν το οκ απ τις ξένες πρεσβείες δεν έχει κανένας τους πολιτικό μέλλον.Υπογράφουν υποταγή στις ξένες δυνάμεις αφού γι αυτές δουλεύουν κι ο κόσμος που τρώει τα προεκλογικά παραμύθια πάει και τους ψηφίζει.

  Έχει άραγε επιλογές ο κόσμος; Νομίζω πως δεν έχει γιατί ψηφίζει τους μεν για να γλυτώσει απ τους δε και τούμπαλιν. Ετσι αν δεν σκαρώσουν οικουμενική που έχει λυσσιάξει κι ο Λεβέντης και θέλει όλως περιέργως τον Στουρνάρα για πρωθυπουργό …αν δεν λειτουργεί ως προπομπός ή λαγός… τότε θα ξαναπάμε σε εκλογές και θα συνεχίσει το τσάκισμα ο πρόθυμος Κούλης.

  Κάποιοι ελάχιστοι καλοί που υπάρχουν δεν προβάλλονται και δεν προωθούνται στον πολύ κόσμο και δυστυχώς τους τρώει η μαρμάγκα και είναι στην απέξω.
  Αυτούς τώρα στηρίζω εγώ

  Μακάρι ο κόσμος να πάψει να ελπίζει στο υπάρχον πολιτικό προσωπικό, φοβάμαι όμως πως άνθρωποι μεγάλης κυρίως ηλικίας παίρνουν στο λαιμό τους τα παιδιά και τα εγγόνια τους αφού ψηφίζουν με κριτήριο … του εγώ δεν αλλάζω κόμμα, μια νοοτροπία αρρωστημένη που την κουβαλάνε ως ταυτότητα .
  Υπο την έννοια ότι ο κόσμος δεν ενημερώνεται επαρκώς, παραμένει εκτός τόπου και χρόνου, συν που οι απογοητευμένοι δεν πάνε να ψηφίσουν κι αυτό το θεωρούν αντίδραση. Βλέπουμε λοιπόν τώρα μια μειοψηφία να μας σκίζει κανονικά και θα ρθει ο επόμενος σωτήρας να μας αποτελειώσει. Νομίζω πως μόνο τα χειρότερα μας περιμένουν αν δεν φύγουμε από την καταραμένη Ευρώπη

 8. 08/02/2016 στο 22:10

  Ο Στουρνάρας είναι παράνομος και καταζητούμενος υπόδικος.

  Για να αλλάξει το 80% του λαού από λαμογιοποντικοί τσιφτετελιστές και να αποκτήσει αξιοπρέπεια και διάκριση, πρέπει να έχουμε σκληρή χούντα για 15 τουλάχιστον χρόνια. Μια χούντα που θα βαράει μπλέ, πράσινα, κόκκινα και όλα τα ροζέ λαμόγια.
  Τώρα στα γεράματα έγινα και χουντικός. Ουδέποτε υπήρξα χουντικός. Τώρα ζητάω χούντα, δεν ξέρω τι άλλο να πω.

  Ο λαός πέταξε έξω από τη Βουλή το Γλέζο και την Κωνσταντοπούλου. Αυτό τα λέει όλα. Ο λαός έβγαλε τα μάτια του. Τα 100 ευρώ για σύνταξη και πολλά του είναι. 170 βασικός, και μάλιστα και αυτά πάρα πολλά του είναι. Ελλάδα με τζαμιά και μουεζίνιδες είναι το μέλλον με τον Κούλη και τον Αλέξη. Αν έχουν ίχνος πατριωτισμού, να ενωθούν ΚΚΕ και ΧΑ και να κυβερνήσουν. Διαφορετικά, αν συνεχίσουν να διχάζουν το λαό με τις ακραίες ιδεολογίες τους, είναι και αυτοί όργανα της σήψης και της διαπλοκής.

 9. 08/02/2016 στο 23:30

  Μην λες μπούρδες για τον λαό , ο λαός γνωρίζει πολύ πως δεν εκλέγει αυτός τις κυβερνήσεις , ούτε τους βουλευτές , αλλά η σίγκιουλαρ των τραπεζών … .

 10. 09/02/2016 στο 09:09

  Μη φοβάσε, ο λαός δεν διαβάζει τις μπούρδες στα σχόλια. Ο λαός έχει σοβαρότερα να κάνει. Χορεύει τσιφτετέλι μπροστά στον Κούλη για να τον διορίσει όταν θα αναλάβει την ηγεσία της χώρας.
  Τώρα που θα ανέβει ο Ισλαμικός τουρισμός στην Ελλάδα, όλα θα πάνε καλά. Ο λαός θα τα κονομήσει από τα σάντουιτς που θα πουλάει σε πρόσφυγες, και από τις τουαλέτες τους που θα καθαρίζει.

 1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s