Αρχική > Μέτωπο Όχι > ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ.

ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ.

ΟΤΑΝ ΕΔΩ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΜΙΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ. ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΒΑΡΚΕΣ. ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ EΔΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ. ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΔΕΙΑΖΕ Η ΣΥΡΙΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΟΥΝΑΜΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ’ ΟΔΟΝ ΠΡΟΣ ΜΟΝΙΜΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΟΛΛΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ. ΟΣΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤHΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ, ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΘΑ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ  ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΣΥΡΙΑ.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΝΑΤΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ. ΤΑ ΜΜΕ ΣΕ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗ, ΠΛΗΝ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΩΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ. Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ. ΦΤΥΝΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ, ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ. ΟΣΟ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΟΘΡΟΣ, ΤΟΣΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ, ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

ΟΣΟ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΙΜΑΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ, ΤΟΣΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ. ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥΣ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΒΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΣΙΜΑΤΗ Η ΚΑΜΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΩΣ ΝΕΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΑΦΗ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΟΤΗΤΩΝ. Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ, ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΑ ΧΑΛΙΑ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΥΣ, ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΛΥΜΑΤΑ. ΟΣΟ ΟΙ ΒΑΛΚΑΝΙΟI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΚΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΣΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΘΑ ΘΕΡΙΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΝΕΕΣ ΟΘΩΜΑΝΙΕΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ, ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΑΡΚΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΘΗΤΙΚΟ. ΟΤΑΝ ΣΚΑΣΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΘΦΟΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ.

 

 

 

Κατηγορίες:Μέτωπο Όχι
  1. 26/01/2016 στο 22:48

    Αν και θρησκευόμενη συμφωνώ πως οι προφητείες εξυπηρετούν σκοπιμότητες προς εφησυχασμό των πολιτών για να μην ταράζεται απο την βίαιη και ύπουλη μετεγκατάσταση χιλιάδων ισλαμιστών και αλλόφυλων στην πατρίδα μας.Το ίδιο ισχύει και με προφητείες που διακινούνται στον Ισλαμικό χώρο απο αντίστοιχους προφήτες που έχουν προβλέψει πως το Ισλάμ θα καταπιεί την Ευρώπη και όλο τον πολιτισμένο κόσμο. Ερχονται ως τιμωροί και θα ζήσουμε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. ΟΙ παγκόσμιοι ηγέτες όλα τα έχουν δρομολογήσει και με αφήνει κατάπληκτη πως νοήμονες δημοσιογράφοι διακινούν και παίζουν το παιχνίδι τους.Δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα..

  2. Βούλγαρης Χρήστος
    27/01/2016 στο 19:07

    Για να εξομολογηθώ και εγω την αμαρτία μου ΔΕΝ θυμάμαι κανένα σοβαρό ηγέτη να βασίζει την πολιτική του σε προφήτείες…να κάνει προπαγάνδα με αυτές είναι άλλη υπόθεση…

  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s