Αρχική > Εγκληματικότητα-Παραβατικότητα, Ισλάμ > ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ… «ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ-ΤΖΙΧΑΝΤ» ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ? (βίντεο)

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ… «ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ-ΤΖΙΧΑΝΤ» ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ? (βίντεο)

122615c2

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Μια πρόσφατα αποκαλυπτική φετφά της ISIS, διατάσει τους «συντρόφους» Μουσουλμάνους να… τρώνε άπιστους και να προσφέρουν τα όργανά τους ως μέσο για να σώσουν τις ζωές των Μουσουλμάνων που είναι άρρωστοι και λιμοκτονούν.

Στην εικόνα Παλαιστίνιοι Μουσουλμάνοι στη Ραμάλα γιορτάζουν τρώγοντας ανθρώπινα όργανα, ανθρώπινη σάρκα απίστων.

 

Αυτό δεν ήταν ένα βιαστικά εξαγόμενο συμπέρασμα. Η φετφά επικαλείται αναφορά της Ισλαμικής Ιερής Γραφής και Παράδοσης όπως επίσης και την άποψη διάσημων μουσουλμάνων στοχαστών όπως οι σχολές των Hanafi και Maliki. Πράγματι, ο κανιβαλισμός δεν είναι ρητά απαγορευμένος από το Ισλάμ και ήταν πάντα ένα θέμα δημόσιας συζήτησης διότι στο Ισλάμ η ανθρωπινή ιδιότητα κάποιου κρίνεται από την σκέψη του και την πρακτική του στην εφαρμογή του Ισλάμ στην πράξη.

Έτσι, ένας μη-μουσουλμάνος δεν θεωρείται άνθρωπος και εφόσον δεν θεωρείται άνθρωπος μπορούν να τον μεταχειριστούν σαν ζώο. Εφόσον ο κανιβαλισμός δεν είναι ρητά απαγορευμένος, (σε αντίθεση με τη βρώση χοιρινού), κάποιος μπορεί να αναρωτηθεί ποιο είναι το πραγματικό ερώτημα. Δηλαδή το ερώτημα δεν είναι αν ο κανιβαλισμός είναι απαγορευμένος, αλλά το πόσο επιτρεπτός είναι.

Παρακάτω ένας Σύριος τζιχαντιστής κανιβαλιστής ο οποίος τρώει την καρδιά ενός νεκρού Σύριου στρατιώτη.

Για τον κανιβαλισμό στο Ισλάμ και για το πώς οι Μουσουλμάνοι μελετητές συμφωνούν ότι ο κανιβαλισμός είναι επιτρεπόμενος για το Ισλάμ υπάρχουν και άλλες αναφορές.

Πιο συγκεκριμένα πριν λίγους μήνες δημοσιοποιήθηκε μια φετφά που προβλήθηκε σε πολλά ειδησεογραφικά δελτία και η οποία ήταν από τον μουφτή της Σαουδικής Αραβίας, Abdul Aziz bin Abdullah, ο οποίος επιτρέπει τον κανιβαλισμό από έναν άντρα προς τη σύζυγό του αν… είναι πολύ πεινασμένος!

cm-copyΑλλά όπως αναφέρεται, το «να φάει τη γυναίκα του» επιτρέπεται μόνο σε μια περίπτωση : Αν είναι υπερβολικά πεινασμένος!  Μεταφράζοντας το κείμενο γράφει: «Μια Fatwa η οποία αποδίδεται στον Μουφτή της Σαουδικής Αραβίας, Abdul Aziz bin Abdullah, η οποία επιτρέπει έναν άντρα να φάει τη γυναίκα του ή κομμάτια από το σώμα της αν ο σύζυγος βασανιζόταν από βαριά πείνα, προκάλεσε ανησυχία και συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η φετφά ερμηνεύεται σαν στοιχείο της θυσίας γυναικών και της υπακοής της γυναίκας στο σύζυγο της καθώς και την επιθυμία της τα δύο να ενωθούν σε ένα».

Για το ίδιο θέμα υπάρχει ένα αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Daily Mail:
«Το Ισλαμικό Κράτος έχει επιβάλλει κυρώσεις στην αρπαγή των ανθρωπίνων οργάνων σύμφωνα με μια προηγουμένως απόρρητη απόφαση που πάρθηκε από τους ισλαμιστές λόγιους γιατί προκάλεσε ανησυχίες ότι βίαια εξτρεμιστικά γκρουπ μπορεί να εμπορεύονται μέρη του σώματος».

Η απόφαση που περιλαμβανόνταν σε ένα έγγραφο του Ιανουαρίου του 2015 και που ερευνήθηκε από τους Reuters, έλεγε ότι το να πάρεις όργανα από έναν ζωντανό αιχμάλωτο για να σώσεις τη ζωή ενός Μουσουλμάνου, ακόμα και αν είναι θανάσιμο για τον αιχμάλωτο, είναι επιτρεπτό.

«Η ζωή του αποστάτη και τα όργανα του δεν χρειάζεται να τα σέβονται και μπορούν να τα λάβουν χωρίς να τιμωρηθούν», λέει το έγγραφο το οποίο είναι γραμμένο σε μορφή φετφά, ή αλλιώς η θρησκευτική απόφαση, από το Τμήμα Έρευνας και Fatwa του Ισλαμικού Κράτους.
«Όργανα τα οποία αν αφαιρεθούν τερματίζεται η ζωή του αιχμαλώτου: Η αφαίρεση αυτού του τύπου οργάνων επίσης δεν απαγορεύεται», λέει η Fatwa αριθμός 68 σύμφωνα με μια αμερικανική μετάφραση.

Το έγγραφο δεν είναι απόδειξη ότι το Ισλαμικό Κράτος ουσιαστικά εγκαινιάζει την τακτική της αφαίρεσης και του εμπορίου ανθρωπίνων οργάνων, αλλά παρέχει θρησκευτική κατοχύρωση σε κάποιον που θα το κάνει βάσει της σκληρής ερμηνείας του Ισλάμ, κάτι το οποίο απορρίπτεται από τους περισσότερους Μουσουλμάνους. Προηγουμένως, το Ιράκ έχει κατηγορήσει το Ισλαμικό Κράτος για αφαίρεση ανθρωπίνων οργάνων και το εμπόριο τους με επιδίωξη το κέρδους.

Το σημαντικό είναι πως αυτό το έγγραφο δεν διευκρινίζει τον «αποστάτη», παρόλο που το Ισλαμικό Κράτος έχει σκοτώσει ή αιχμαλωτίσει μη-Μουσουλμάνους, όπως Χριστιανούς και Σιίτες Μουσουλμάνους καθώς επίσης και Σουνίτες Μουσουλμάνους οι οποίοι δεν ακολουθούν τις εξτρεμιστικές απόψεις του.

Ο κανιβαλισμός ο οποίος έχει ευρεία διάδοση στο Ισλάμ προκαλεί διάφορες ασθένειες σε αυτούς που τον εφαρμόζουν.

Στην Παπούα, για παράδειγμα στη Νέα Γουινέα, κυκλοφορεί μια πολύ σπάνια ασθένεια η οποία ονομάζεται Kuru. Η ασθένεια αυτή προήλθε από τον κανιβαλισμό και την κατανάλωση ανθρωπίνων οργάνων στην εκεί περιοχή, συγκεκριμένα εγκεφάλων και έχει τεκμηριωθεί από ανατολικά ειδησεογραφικά δελτία.

Παρακάτω ένα ρεπορτάζ το οποίο δείχνει την σχέση ανάμεσα στη φυσική μαγεία τον τελετουργικό κανιβαλισμό και το τελικό αποτέλεσμα το οποίο είναι η ασθένεια Kuru.

Μερικοί από τους ασθενείς Τζιχαντιστές με την ασθένεια αυτή στάλθηκαν από τη Συρία σε ένα νοσοκομείο στην πόλη Γκαζιαντέπ στην Τουρκία για περαιτέρω εξέταση. Κάποιοι πέθαναν εφόσον το Kuru είναι 100% θανατηφόρο. Το Kuru είναι μεταδοτικό και έχει συμπτώματα από δερματικά έλκη και ιούς σύμφωνα με ένα δημοσίευμα των New York Times: «Το Kuru είναι μια πολλή σπάνια ασθένεια. Προκαλείται από μια μολυσματική πρωτεΐνη (prion) η οποία βρίσκεται σε μολυσμένο ανθρώπινο εγκέφαλο.»

Το Kuru βρίσκεται σε ανθρώπους στη Νέα Γουινέα οι οποίοι εξασκούσαν μια μορφή κανιβαλισμού στην οποία έτρωγαν τους εγκεφάλους νεκρών ανθρώπων ως μέρος ενός τελετουργικού κηδείας. Συνολικά σημειώθηκαν 8 με 20 περιπτώσεις Kuru στη Συρία.

Σε παλαιότερες έρευνες διαπιστώθηκε  ότι στην Νέα Γουινέα το Kuru διαδόθηκε λόγω «τελετουργικού επικήδειου κανιβαλισμού.». Είναι πολύ πιθανό ότι από αυτό το τελετουργικό ξεκίνησε η μόλυνση, από το γεγονός ότι οι Τζιχαντιστές άρχισαν να τρώνε τη σάρκα των εχθρών τους.

Ο κανιβαλισμός δεν είναι κάτι ξένο στον κόσμο των Μουσουλμάνων επαναστατών. Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν το Ισλάμ σαν μια συντηρητική θρησκεία, παρόμοια με το Χριστιανισμό και τον Ιουδαϊσμό, δεν συνειδητοποιούν ότι από πολλές απόψεις το Ισλάμ δεν διαφέρει καθόλου σε πνεύμα από κάθε άλλη παγανιστική θρησκεία.

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
http://www.nikosxeiladakis.gr

 1. 06/01/2016 στο 11:11

  Αγγελική, όλο αναρτήσεις βόμβες, σοκ, αποκλειστικά, φοβερά, σεισμός. Αναρτήσεις άναρθρες κραυγές.

 2. 06/01/2016 στο 15:30

  δεν ξέρω τι εννοείς, αλλά πιστεύω ότι ο φίλος μου ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει τη λύση της ανθρωπότητας στα χέρια του.

 3. 07/01/2016 στο 12:16

  Λέω ότι οι κραυγές σε κάποιες αναρτήσεις δεν δείχνουν ευστάθεια και σοβαρότητα.
  Στον Χρήστο έχω να πω να σταματήσει να ασχολείτε με σχολιαστές που βρίζουν ασύστολα. ‘Η να κινηθεί νομικά εναντίον τους αν θέλει, θα τους βρουν εύκολα.

  Το άλλο που έχω να πω είναι ότι όποιον Έλληνα έχω ρωτήσει, αριστερό δεξιό, όλοι ζητάνε μια δυναμική επέμβαση του στρατού στα πολιτικά πράγματα. Δεν ξέρω τι να πω. Αν υπάρχουν αδιάφθοροι και σοβαροί στρατιωτικοί, και κινηθούν μαζί με κάποιες αδιάφθορες κινήσεις πολιτών, όπως είναι αυτές της Σπίθας, του Γλέζου, του ΕΠΑΜ κτλ, ίσως είναι η μόνη λύση. Χωρίς σκληρό καθεστώς πάντως, δεν υπάρχει ελπίδα για την χώρα μας.

 4. 07/01/2016 στο 19:23

  Να ασχοληθείς κι εσύ με τα σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζουμε στη χώρα και να με αφήσεις να κάνω τη δουλειά μου έτσι όπως θέλω. Εχουμε να δούμε πολύ καιρό αναρτήσεις σου και ξαναγύρισες στο προσφιλές σου άθλημα αυτό των παρατηρήσεων. Για κάτσε καλά τώρα που τα πάμε περίφημα οι δυο μας και ασχολήσου κι εσύ που είσαι και πιο σοβαρός.

 5. Ιωάννης ο Αριστερόχειρας
  07/01/2016 στο 21:30

  Βρε Γιώργο γνωρίζεις και εσύ για τις αθλιότητες που συμβαίνουν στο άλλο ιστολόγιο που σχολιάζω εγώ και ο Χρήστος??? 😦

  Κάπου διάβασα επίσης ότι πρέπει στην Ελλάδα να επιβληθεί ένα ειδικό πολίτευμα που λέγεται …………….. «νομοκρατία» !!!!

  Επίσης συγνώμη ΚΑΙ για δικές μου πρόσφατες κραυγές κατά του Καμμένου, αλλά είναι να αγανακτεί κανείς με την υποκρισία του ανθρώπου αυτού……..

 6. 08/01/2016 στο 00:24

  Στέλνουν κάθε τρεις και λίγο σχόλια οι υβριστές και τα σβήνω. Είναι η ίδια σχολή εδώ και χρόνια. Λυπάμαι για το Ζάγκλο αν είναι ο ίδιος.
  Αυτοί ζουν στο δικό τους κόσμο και γι αυτούς είναι τροφή να έχουν σχολιαστές να παίζουν μαζί τους.
  Δεν παρακολουθώ σχόλια αλλού, γνωρίζω όμως τι συμβαίνει στο Ολυμπία όπου μπάινω λίγες φορές το χρόνο πλέον. Κάποτε έμπαινα συχνότερα.
  Δεν παρακολουθώ τα νέα πλέον με λεπτομέρεια, και δεν ξέρω τι κάνει ο Καμμένος. Αυτό που ξέρω είναι ότι άπαντες πλέον ελπίζουν σε δικτατορία. Φοβάμαι μήπως και αυτό βγει ξύδι.

 1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s