Αρχική > Ένοπλες Δυνάμεις > Aνοικτή επιστολή πρός τον Ελληνικό Λαό, την κυβέρνηση, τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, τους πολιτικούς σχηματισμούς – κόμματα, ΜΜΕ, ολιγάρχες

Aνοικτή επιστολή πρός τον Ελληνικό Λαό, την κυβέρνηση, τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, τους πολιτικούς σχηματισμούς – κόμματα, ΜΜΕ, ολιγάρχες

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Στρατιωτικός Σύνδεσμος ιδρύθηκε με απόλυτη μυστικότητα το 2012, και αποτελείται από ανώτερους εν’ ενεργεία αξιωματικούς ορμώμενους απο την ανάγκη για την προάσπιση της Δημοκρατίας και της Εθνικής μας ανεξαρτησίας απο το τους επίορκους πολιτικούς και τα σχέδια της Ευρωπαϊκής Ενωσης για την ταπείνωση και υποδούλωση του Ελληνικού λαού.
Εχουμε αποτινάξει τις παλαιοκομματικές μας εξαρτήσεις, συνδεθήκαμε με δημοκρατικά και πατριωτικά ιδεώδη και ανησυχίες για τον ιερό σκοπό και σιγά –σιγά πετύχαμε να μυήσουμε μεγάλο αριθμό στελεχών.

Μας ενώνει ο όρκος μας και η αποφασιστικότητά μας.

Ολοι εμείς, τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων προερχόμαστε απο λαϊκές και αγροτικές οικογένειες και βιώνουμε καθημερινά την δραματική οικονομική κατάσταση των γηραιών γονιών μας, των αδελφών μας και κατ’ επέκταση του …………

απλού λαού, του μόχθου του και του αγώνα του για επιβίωση.
Βιώνουμε την μείωση των αποδοχών μας και την υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των οικογενειών μας, αποτέλεσμα των προδοτικών μνημονίων, στα πλαίσια των οποίων κατήργησαν το Α’ και Β’ Σώμα Στρατού αφήνοντας ανοχύρωτη την Δυτική Μακεδονία και κυριολεκτικά ανυπεράσπιστη την χώρα στα σκοτεινά σχέδια ¨συμμάχων μας και γειτόνων μας.

Ως εκ τούτου στέλνουμε αυστηρό μήνυμα – τελεσίγραφο πρός τους ανθέλληνες πολιτικούς, την Ε.Ε. τα ΜΜΕ και τα αφεντικά τους ότι θα προασπίσουμε την αξιοπρέπεια του Ελληνικού λαού και την δημοκρατία όχι όπως την εννοούν αυτοί.
Δεν αξίζει αυτός ο λαός αυτήν την τυρρανία, την φτώχεια, την ανασφάλεια και την μιζέρια. Αρκετά πιά κέρδισαν σε βάρος του λαού.
Δεν αποδεχόμαστε κανένα μνημόνιο, καμμιά συμφωνία, καμμία παραχώρηση ερήμην του λαού.
Δεν αποδεχόμαστε να κυβερνούν την χώρα Ε.Ε. και τραπεζίτες.
Προειδοποιούμε αυστηρά τα ντόπια και ξένα κέντρα ότι θα συντρίψουμε κάθε προσπάθεια ενάντια στα συμφέροντα της πατρίδας μας.

Ορκιστήκαμε στην Ελληνική σημαία και όχι στην Ευρωπαϊκή ή άλλη, ορκιστήκαμε να προασπίσουμε την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας, και την τήρηση του συντάγματος και όχι να υπακούουμε σε κελεύσματα της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ. Σε τι μας βοήθησε αλήθεια το ΝΑΤΟ;
Ειμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι με νέους συμμάχους. Για εμάς δεν υπάρχει «το ανήκωμεν είς την δύσιν», ανήκουμε στην πατρίδα μας, στο φυσικό μας χώρο και «δυνατοί» φίλοι μας θα σταθούνε στο πλευρό μας.
Γνωρίζουμε και παρακολουθούμε κάθε κίνηση των ντόπιων και ξένων πρακτόρων και τα σχέδιά τους για την πλήρη κατοχοποϊηση της χώρας και την δημιουργία προβοκατόρικων ενεργειών και είμαστε έτοιμοι να επέμβουμε.

Ελληνικέ λαέ,
Να είσαι σίγουρος ότι οι Ε.Δ. της χώρας δεν θα επιτρέψουν την καταστροφή της χώρας. Είμαστε κοντά σου έτοιμοι για όλα, με μοναδικό γνώμονα την προάσπιση των δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειάς σου.
Οι υπεύθυνοι κομματικοί πράκτορες, οι ολιγάρχες, τα ΜΜΕ και οι προβοκατόρικες ιστοσελίδες, θα λογοδοτήσουν αφού πρώτα πληρώσουν!

Προειδοποιούμε ότι θα συντριβεί εν τή γεννέση της, οποιαδήποτε προσπάθεια ενάντια στο δημόσιο συμφέρον και οι υπεύθυνοι θα τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Είμαστε δυνατοί, αποφασισμένοι και θα προασπίσουμε την δημοκρατία στην χώρα που την δημιούργησε.
Τέλος καλούμε την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας να πάρουν θέση η να παραιτηθούν άμεσα! Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα υπακούσουμε παρά μόνον στον κυρίαρχο λαό και θα απομακρυθούν ώς συνεργάτες της τυραννίας η οποία διέλυσε και παρέδωσε την χώρα στις ορέξεις των ξένων συμφερόντων.

Δέν θα χαριστούμε σε κανέναν εντός και εκτός της χώρας παρά μόνον στον λαό και την δημοκρατία.

Δέν είμαστε δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι, εθνικιστές. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ορκισμένοι να προσφέρουμε και την τελευταία ρανίδα του αίματός μας για την διαφύλαξη των ιερών και οσίων του Εθνους μας και του λαού.

Ο ρούς της παγκόσμιας ιστορίας θα αλλάξει απο την μικρή μας αλλά ιστορική πατρίδα!

Λαός και στρατός ενωμένος θα νικήσει. Θα ξαναθέσουμε τα θεμέλια της νέου σύγχρονης και ακριβοδίκαιης Ελληνικής Δημοκρατίας στην οποία ο ίδιος ο λαός θα αποφασίζει για την τύχη του, την πορεία του, τις ουσιαστικές πολιτικές αποφάσεις, μέσω δημοψηφισμάτων, οι οποίες θα υλοποιούνται απο την εκάστοτε δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση. Μια δημοκρατία η οποία θα αποτελέσει παράδειγμα σύγχρονης διακυβέρνησης για την διεθνή κοινότητα.

Σκοπός μας δεν είναι η επιβολή δικτατορίας, αλλά το τέλος της φαυλότητας, της ατιμωρησίας όλων όσων διασπάθησαν το δημόσιο χρήμα, των πολιτικών οι οποίοι κυβέρνησαν την χώρα τα τελευταία 41 χρόνια. Σκοπός μας είναι η διακυβέρνηση της χώρας από τον ίδιο τον λαό για τον λαό, η λαϊκή κυριαρχία όπως επιβάλλει η Δημοκρατία.

Θα προβούμε άμεσα μαζί με τον λαό, στην δημιουργία κυβέρνησης ειδικού σκοπού απο προσωπικότητες οι οποίες δεν έχουν αναμιχθεί με κανέναν τρόπο στην πολιτική έως σήμερα.

Αν αυτή την κυβέρνηση δεν την ορκίσει παππάς, θα την ορκίσει ο ίδιος ο λαός.

Αυτή η κυβέρνηση την οποία θα εγκρίνει ο λαός μέσω δημοψηφίσματος, θα αναλάβει να οδηγήσει την χώρα στην ανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και θα επεξεργαστεί πρωτίστως την δημιουργία ενός νέου ριζοσπαστικού συντάγματος στο οποίο θα κυριαρχεί το δίκαιο και η προάσπιση των δικαιωμάτων του λαού, η δημοκρατία, η αξιοπρέπεια του πολίτη.
Αλήθεια στον όλεθρο στον οποίο οδηγούν την χώρα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές στην ευρύτερη περιοχή και όταν ο πόλεμος θα κτυπήσει την πόρτα μας, τα παιδιά του απλού λαού θα προασπίσουν την εδαφική μας ακεραιότητα και όχι τα παιδιά των τυράννων και των ολιγαρχών της χώρας!

Θα επιστρέψουμε μετά απο αυτή την ενέργειά μας, άμεσα στο λειτούργημά μας. Δεν επιδιώκουμε να κυβερνήσουμε αλλά μόνον να διασώσουμε και να ελευθερώσουμε τον λαό και την πατρίδα.

Προαπαιτούμενο βέβαια θα είναι η αλλαγή του πολιτειακού θεσμού σε προεδρική δημοκρατία, μέσω της δημιουργίας αντιπροσωπευτικής Εθνοσυνέλευσης η οποία θα αποφασίζει και ολιγάριθμης βουλής η οποία θα νομοθετεί.

Ο λαός θα νικήσει.

Ο ηγέτης αυτής της ιστορικής παρέμβασης είναι πεφωτισμένος, οραματιστής και προπάντων ταπεινός και μας εμπνέει, όπως θα εμπνεύσει τον λαό και το Εθνος μας.

Η ουσιαστική δημοκρατία θα νικήσει.

Λαός και στρατός αδελφωμένος, θα απελευθερώσει την χώρα απο τους προδότες και την σήψη του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου.

ΣΤΡΑΤΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

πηγή

Κατηγορίες:Ένοπλες Δυνάμεις
 1. 24/12/2015 στο 00:24

  Καλά και ωραία τα περισσότερα.
  Εδώ κάποιες παρατηρήσεις.
  1 Ένας μυστικός σύνδεσμος δεν αποκαλύπτει πότε άρχισε ούτε το βαθμό των δημιουργών του.
  2 Υπάρχουν πολλές προσωπικότητες που έχουν ανακατευτεί με την πολιτική και είναι αδιάφθοροι, συνήθως όμως δεν έχουν κυβερνήσει.
  3. Εφόσον στην περιοχή μας κυριαρχεί στρατιωτικά το ΝΑΤΟ, μόνο αφότου έχει υποταχθεί το ΝΑΤΟ σε άλλες δυνάμεις μπορεί η Ελλάδα να φύγει από το ΝΑΤΟ. Μια λαϊκοστρατιωτική επανάσταση στη χώρα μας η οποία θα ζητήσει αποχώρηση από ΕΕ και ΝΑΤΟ και θα καλέσει άλλες στρατιωτικές δυνάμεις για βοήθεια, πιθανό είναι να σύρει μεγάλες δυνάμεις σε πόλεμο, αν αυτοί που θα κληθούν να βοηθήσουν δεν πουλήσουν τη χώρα μας. Από ένα τέτοιο πόλεμο σήμερα όλα δείχνουν ότι κερδισμένοι θα είναι οι σύμμαχοι Ρωσία και Κίνα, χώρες οι οποίες λόγω τεχνολογίας, έκτασης και πληθυσμού είναι αδύνατο να καταστραφούν ακόμα και αν οι ΗΠΑ τους ρίξουν όλα τα πυρηνικά που έχουν. Το μισό των πληθυσμών και εδαφών τους θα επιβιώσει. Αντίθετα, οι ΗΠΑ θα καταστραφούν, διότι δεν διαθέτουν ούτε το ένα δέκατο των πυρηνικών καταφυγίων και ετοιμασιών που έχουν κάνει οι αντίπαλοί τους. Επίσης, η ύπαρξη των ΗΠΑ στο διάστημα είναι από ανύπαρκτη έως γελοία. Τα περισσότερα μέρη της Ελλαδική επαρχίας δεν θα πάθουν σοβαρές ζημιές και οι πληθυσμοί, εφόσον καλλιεργούν, θα επιβιώσουν. Τα προβλήματα θα υπάρξουν μέσα στις πόλεις όχι τόσο γιατί θα πληγούν από βόμβες, αλλά διότι θα υπάρξουν προβλήματα στην τροφοδοσία.
  4. ΕΕ και ΝΑΤΟ, όπως και άλλοι μας σύμμαχοι, δεν δίστασαν να στηρίξουν το Ναζισμό στην Ουκρανία και τον Τζιχαντισμό στη Μέση Ανατολή. Στη νότια Ρωσία κανείς δεν πρέπει να ξεχάσει κανείς τι έγινε στο Μπεσλάν και στην κλινική Μπουντιονόβσκ. Με τέτοιους αντιπάλους η Ρωσία και η Κίνα δεν έχουν καμία ελπίδα εάν δεν κάνουν αυτές πρώτες μια σειρά από επιθετικές κινήσεις, συμπεριλαμβανομένων των μαζικών πυρηνικών πληγμάτων.
  5. Ρωσία και Κίνα δεν έχουν δώσει δείγματα ότι προσέχουν τους πολίτες τους περισσότερο από ότι προσέχουν τους πολίτες τους οι ΗΠΑ και η ΕΕ, με αποτέλεσμα όσοι Ρώσοι και Κινέζοι έχουν γνωρίσει τη Δύση να θέλουν να ζήσουν εκεί και όχι στις πατρίδες τους. Η αξία του ανθρώπου σαν μονάδα στη Ρωσία και στην Κίνα είναι πολύ χαμηλή. Αν επικρατήσουν Ρωσία και Κίνα σε ένα πόλεμο, ποιός μπορεί να μας εγγυηθεί ότι το μέλλον της ανθρωπότητας θα είναι καλύτερο; Το κεφάλαιο που επικρατεί αυτή τη στιγμή στη Ρωσία και στην Κίνα είναι το ίδιο ανήθικο με το Δυτικό.
  6. Στις μέρες που ζούμε είναι ικανές οι μυστικές υπηρεσίες του ΝΑΤΟ και τις ΕΕ να κάνουν αυτές πρώτες μια δήθεν δίκαια επανάσταση στην Ελλάδα, ακόμα και δήθεν αντινατοϊκή, την οποία θα φάμε όπως φάγαμε και το 1967.
  7. Μόνο εφόσον υπάρχουν τρανταχτές αποδείξεις ότι ΝΑΤΟ και ΕΕ πάνε στην καταστροφή, θα ήμουν υπέρ μιας κίνησης εναντίον τους. Τεχνολογικά, στον στρατιωτικό τομέα, οι Κινέζοι έχουν ξεπεράσει τις ΗΠΑ σε πολύ μεγάλο βαθμό πλέον, και το ζήτημα όλο είναι πόσες μυστικές μάχες έχει κιόλας χάσει το ΝΑΤΟ.
  8. Η θετική διαφήμιση που κάνουν στον Πούτιν πολλά δυτικά ΜΜΕ, η οποία κατα καιρούς γίνετε αρνητική, δείχνει ότι υπάρχει ένα στρατηγικό κέντρο εκτός Ρωσίας, το οποίο παίζει τον Πούτιν σαν μαριονέτα και κάνει μαζί του ένα μεγάλο παιχνίδι με μαστίγια και καρότα. Εάν η Ρωσία δεν ανατρέψει το παιχνίδι αυτό άμεσα, θα δούμε τη Ρωσία να βιώνει ακόμα μεγαλύτερα βάσανα και μεγαλύτερη διάλυση. Αν η Ρωσία δεν καταφέρει να πάρει στα χέρια της τον έλεγχο της οικονομίας της, είναι μια ζωντανή – νεκρή χώρα. Αν οι Ρώσοι πατριώτες στρατιωτικοί δεν καταστρέψουν τους αδίστακτους ολιγάρχες και δεν πουν την αλήθεια στο λαό για το τι έγινε αυτά τα τελευταία χρόνια, ας μην περιμένουμε από μια υπόδουλη χώρα να μας σώσει. Ο Ρωσικός λαός περιμένει από τους στρατιωτικούς του να τον σώσουν από τα νύχια των αδίστακτων ολιγαρχών που μισούν το Ρωσικό λαό και του πίνουν το αίμα. Αν οι ολιγάρχες έχουν πάρει τον έλεγχο και του στρατού, ξεχάστε τη Ρωσία για πάντα.
  9. Εδώ που έχει φτάσει η ανωμαλία του μεγάλου κεφαλαίου και των τραπεζών, η πραγματική σωτήρας της Ελλάδος και της ανθρωπότητας θα είναι αυτή η χώρα στην οποία θα αρχίσουν οι τοπικές κοινωνίες να προγραμματίζουν αυτές την οικονομία τους, και θα φτιάχνουν αυτές τις δικές τους τοπικές διάφανες τράπεζες και τα δικά τους αυτόνομα τοπικά νομίσματα τύπου Wörgl. Οι πατριώτες στρατιωτικοί κάθε λαού και κάθε χώρας πρέπει να καταλάβουν ότι ο μεγάλος εχθρός της ανθρωπότητας είναι το σημερινό παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Οι στρατιωτικοί κάθε λαού δεν πρέπει να πολεμήσουν ο ένας τον άλλο, αλλά να ενωθούν για να χτυπήσουν την παγκόσμια διαφθορά των απάνθρωπων καταπιεστών ολιγαρχών, οι οποίοι έχουν κάνει τις υπηρεσίες προστασίας του πολίτη δικά τους όργανα. Οι διεφθαρμένοι είναι ικανοί να αρχίσουν αυτοί πρώτοι ένα πυρηνικό πόλεμο, και το ζήτημα είναι ποιός θα βρει πρώτος τρόπο να τους καταστρέψει, ακόμα και με πυρηνικά όπλα, έχοντας κατα νου να φτιάξει μια καλύτερη ανθρωπότητα χωρίς τράπεζες που ρημάζουν λαούς.

 2. 25/12/2015 στο 13:13

  Γιώργο, η ανάλυση σου είναι πολύ σημαντική, μόνο που οι λαοί δεν έχουν πια λόγο και όλοι οι μηχανισμοί διακυβέρνησης έχουν καταλυθεί. Είδαμε πως το ΟΧΙ μας έγινε την ίδια στιγμή ΝΑΙ και συνεχίζουμε με το ΝΑΙ σε όλα. Οι διεφθαρμένοι καταστρατηγούν διεφθαρμένους νόμους κι είμαστε στο έλεος αρχομανών ανθρώπων που τους ενδιαφέρει μόνο η δική τους καλή επιβίωση, ως υπάλληλοι ξένων συμφερόντων. Ο μηχανισμός να αντιδράσει όλος ο καταπιεσμένος κόσμος σε ότι μας σερβίρουν δεν έχει ανακαλυφθεί, έτσι απλά επισημαίνουμε τα δόλια κι ανέντιμα που συμβαίνουν γύρω μας. Αν υπήρχε μια ομάδα έντιμων και αποφασισμένων να πάρει την κατάσταση με πατριωτικό έρεισμα στα σοβαρά, θα υπήρχε ελπίδα.
  Για την ώρα είμαστε απο την σκύλα στην χάρυβδη και όλοι κάνουμε άσκηση στην υπομονή μας που τείνει να γίνει ανεξάντλητη!
  Τις ευχές μου σε σένα και την οικογένειά σου για καλή υγεία

 1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s