Αρχική > Οργανωμένη Διαφθορά, Υγεία-Ιατρικά-Διατροφή > Ξεσκεπάζουμε Και Την Κομπίνα Κουρουμπλή Για Το Πρόστιμο Σε Όσους Δεν Κάνουν Εξετάσεις Καρκίνου

Ξεσκεπάζουμε Και Την Κομπίνα Κουρουμπλή Για Το Πρόστιμο Σε Όσους Δεν Κάνουν Εξετάσεις Καρκίνου

 

 

Μόλις ακούσαμε εδώ και δύο μέρες ότι ο Κουρουμπλή προσφέρει απλόχερα εξετάσεις καρκίνου σε όλους του Έλληνες και μάλιστα τις κάνεις υποχρεωτικές με πρόστιμο σε περίπτωση που κάποιος δεν τις κάνει. Αμέσως το πρώτο που σκεφτήκαμε είναι που είναι ο λάκκος στην υπόθεση και που είναι η φάκα.

Υποχρεωτική παροχή από κράτος σε θέματα υγείας προς τον πολίτη χωρίς αμοιβή και μάλιστα δια νόμου με επιβολή προστίμου σε περίπτωση που κάποιος δεν υπακούσει δεν έχω ξανά ακούσει ποτέ.

Εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ ή μας περνάτε για μαλάκες ή xαπακώνεστε με ληγμένα δεν εξηγείτε αλλιώς.

Ας θέσουμε μερικές ερωτήσεις και βγάλτε τα συμπεράσματα μόνοι σας.

Κατ’ αρχάς θέλω σε όλους να θυμίσω την τεράστια κομπίνα που ακόμα πληρώνουμε με τα εμβόλια της γρίπης που μας έλεγαν ότι όλοι έπρεπε να κάνουμε. Στο τέλος παραγγείλαμε 14 εκατομμύρια εμβόλια ενώ είχαμε μόνο 10 εκατομμύρια πληθυσμό.

Θέλω να θυμίζω την κομπίνα Γεωργιάδη με τις Γερμανικές φαρμακευτικές όταν ήταν στο υπουργείο Υγείας.

  1. Κύριε Κουρουμπλή γιατί επιλέξατε τον καρκίνο και όχι το aids που είναι και μεταδιδόμενο νόσημα ενώ ο καρκίνος όχι.
  2. Κύριε Κουρουμπλή προφανώς γνωρίζετε ότι δεν υπάρχουν μηχανήματα σε όλα τα μέρη της Ελλάδος για την διάγνωση και για τις εξετάσεις του καρκίνου εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης και φυσικά αυτά που υπάρχουν τα μισά είναι σε αχρηστία και τα άλλα μισά παροπλισμένα.
  3. Κύριε Κουρουμπλή την μετακίνηση σε έναν ηλικιωμένο που μένει σε κάποιο χωριό μακρινό και το κοντινότερο νοσοκομείο είναι στα 50 και 100 χιλιόμετρα ποιός την πληρώνει;
  4. Κύριε Κουρουμπλή θέλουμε πριν ψηφίσετε το μέτρο αυτό και αρχίζετε να μοιράζετε πρόστιμα από εδώ και από εκεί να μας πείτε ποιες εταιρείες θα αναλάβουν να επισκευάσουν τα μηχανήματα ή ποιες εταιρείες θα σας πουλήσουν τα καινούργια μηχανήματα;
  5. Κύριε Κουρουμπλή πόσους επιπλέον θέλετε να βάλετε από την πίσω πόρτα με την αφορμή του μη επαρκές προσωπικού;
  6. Κύριε Κουρουμπλή γιατί δεν τις κάνετε δωρεάν και χωρίς πρόστιμο τις εξετάσεις μήπως ελπίζετε να κάνετε και τους υπόλοιπους μισούς Έλληνες να οφείλουν στο δημόσιο.

Και αφού το δημόσιο έχει τόσα λεφτά και θέλει να τα διαθέσει στους πολίτες του γιατί δεν δίνει βιβλιάρια υγείας σε όλους τους ανέργους που είναι περισσότερο από ένα χρόνο άνεργοι για να μπορούν να κάνουν μία απλή εξέταση αίματος με 3 ευρώ και όχι με 10 ;

Κύριε Κουρουμπλή αφήστε την δήθεν ευθύνη απέναντι στον λαό και τα ψέματα βρίσκοντας ωραίους και πονηρούς τρόπους να μοιράσετε κάτι λίγα εκατομμύρια σε εταιρείες ύποπτες για δήθεν πρόληψη του καρκίνου. Αν σας ενδιέφεραν πραγματικά οι καρκινοπαθείς δεν θα είχαν συμμετοχή στα φάρμακά τους που κάνουν μία περιουσία.

πηγή

Advertisement
  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: