Αρχική > Οργανωμένη Διαφθορά, Πολιτική > Χαρδούβελης: Δεν υπηρέτησα ποτέ κανέναν…Εξαιρούνται Σημίτης, Παπαδήμος, Γιάννος, Άκης και όλο το σύστημα της διαπλοκής! (φωτογραφίες)

Χαρδούβελης: Δεν υπηρέτησα ποτέ κανέναν…Εξαιρούνται Σημίτης, Παπαδήμος, Γιάννος, Άκης και όλο το σύστημα της διαπλοκής! (φωτογραφίες)

Χαρδούβελης: Δεν υπηρέτησα ποτέ κανέναν…Εξαιρούνται Σημίτης, Παπαδήμος, Γιάννος, Άκης και όλο το σύστημα της διαπλοκής! (φωτογραφίες)Θίχτηκε ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης ακούγοντας τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Αθανασίου να αφήνει αιχμές και υπονοούμενα για τον διορισμό του…«Δεν δέχομαι μύγα στο σπαθί μου για το ποιος είμαι, ποια ήταν η καριέρα μου. Δεν έχω υπηρετήσει κανέναν. Δεν σήκωσα τη σημαία κανενός και πάντοτε θέλω να κάνω το σωστό και το πρέπον. Και ξέρω ότι από αυτή τη θέση θα πολεμήσω για το δημόσιο συμφέρον. Αυτό, τελεία και παύλα» είπε ο υπουργός Οικονομικών, έξαλλος δήθεν για τα όσα άκουσε!

Ευτυχώς λοιπόν που υπάρχουν οι φωτογραφίες…και αποδεικνύουν το ποιους υπηρέτησε ο κ. Χαρδούβελης, ποια σημαία σήκωσε και σηκώνει, για ποιου το συμφέρον πολέμησε και πολεμά!

 

  1. 06/08/2014 στο 20:02

    Reblogged this on Oxtapus *blueAction.

  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: