Αρχική > Διεθνή - Γεοπολιτικά > Έκθεση Αγγλικού ινστιτούτου τονίζει την σημασία ύπαρξης ισχυρής προστασίας συνόρων

Έκθεση Αγγλικού ινστιτούτου τονίζει την σημασία ύπαρξης ισχυρής προστασίας συνόρων

 

29.05.2014

Το IISCA σε συνεργασία με ειδικούς άλλων χωρών σας παρουσιάζει την δημοσιευμένη έκθεση απο τον Αγγλικό οργανισμό «New England Complex Systems Institute», που παρουσιάζει την επαλήθευση της θεωρίας σχετικά με τις διαφοροποιήσεις των πληθυσμών βάση εθνικότητας, κουλτούρας και άλλων στοιχείων.


Στην έκθεση περιγράφεται πώς μόνο η απόλυτη αφομείωση ή ο απόλυτος διαχωρισμός μεταξύ πληθυσμών με διαφορετικά πολιτισμικά και εθνικά χαρακτηριστικά μπορεί να λειτουργήσει σωστά. 

Στην μελέτη που παρουσιάζεται , λαμβάνονται ώς παραδείγματα χώρες οπως η Γιουγκοσλαβία, η Γαλλία και η Γερμανία κτλ..όπου περιγράφεται στο πως ακριβώς οι συνοριακοί διαχωρισμοί φροντίζουν για την ειρηνική συνύπαρξη και γιατί αυτό πρέπει να υφίσταται και να μην υποχωρήσει.

Σχόλιο. Έχει ενδιαφέρον η έκθεση καθώς έρχεται σε μια περίοδο έντονου Ευρωσκεπτικισμού και προφανώς κάνει διαχείριση της παρούσας κατάστασης για να κάνει πιο έντονο το αποτέλεσμα της αναφοράς. Σε κάθε περίπτωση προτείνουμε να το διαβάσετε μόνοι σας, για εξαγωγή δικών σας συμπερασμάτων.

έκθεση εδώ: http://necsi.edu/research/social/peace_PLoS_f.pdf

Advertisement
  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: