Αρχική > Διεθνή - Γεοπολιτικά, Οργανωμένη Διαφθορά, Οικονομία - Κρίση > ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Έτσι μας εξαπατούν οι Διεθνείς Τραπεζίτες

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Έτσι μας εξαπατούν οι Διεθνείς Τραπεζίτες

 
 Το παγκόσμιο χρέος της ανθρωπότητας αυξήθηκε μέσα σε 5 χρόνια περίπου κατά 22 τρισ. Όλα αυτά τα χρέη ήταν αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης που όπως θα δείτε παρακάτω ήταν τεχνητή!
Είναι κορυφαίο ζήτημα το να ξέρουμε ποιοι ελέγχουν το πλούτο της ανθρωπότητας σήμερα και φυσικά πώς τον απέκτησαν.
Γιατί είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε πώς απέκτησε ο κάθε τραπεζίτης της Wall Street ή τηςDeutche Bank όλο αυτό τον πλούτο που μας δανείζει, με τόκο φυσικά.
Το μέγα ερώτημα λοιπόν είναι αν απέκτησαν όλο αυτό το πλούτο νόμιμα και προπάντων ηθικά. Γιατί αν αποδεχθούμε να ζούμε σε μια κοινωνία της απάτης, μια κοινωνία που εξυψώνει όποιον μπορεί να εξαπατήσει περισσότερους και καλύτερα τότε καταλαβαίνετε ότι θα οδηγηθούμε στην σκλαβιά υπό την τυραννία των απατεώνων.
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα απ’ την αρχή της πρόσφατης οικονομικής κρίσης για να δούμε πώς συγκεκριμένοι άνθρωποι που ελέγχουν τις κεντρικές τράπεζες πλουτίζουν εις βάρος της ανθρωπότητας μέσω τεχνητών οικονομικών κρίσεων.
ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
Στις 14 Σεπτεμβρίου 2008 καταρρέει ο τραπεζικός κολοσσός Lehman Brothers.
Στις 17 Σεπτεμβρίου η FED, η ιδιωτική κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ που δεν ελέγχεται απ’ την αμερικανική κυβέρνηση παρόλο που δημιουργεί το δολάριο, δανείζει 85 δισεκατομμύρια δολάριαστην ασφαλιστική AIG για να μην πτωχεύσει.
Στις 18 Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος της FED Ben Shalom Bernanke, ο οποίος έχει γεννηθεί στηνAugusta της Georgia και ήταν απ’ τους λίγους Εβραίους αυτός και η οικογένειά του που θρησκευόταν στην τοπική Συναγωγή Ohav Shalom, δήλωσε ότι πρέπει να χρηματοδοτήσει ο αμερικανικός λαός με 700 δισεκατομμύρια δολάρια την αγορά ομολόγων για να μην καταστραφεί η αγορά.
Όμως μας είπαν ψέματα και αυτό δεν το λέω εγώ.
Το γεγονός ότι η Lehman δεν υπήρχε λόγος να χρεοκοπήσει το είπε ό ίδιος ο τότε πρόεδρός της, ο Richard «Dick» Severin Fuld, γνωστός και ως ο γορίλλας της Wall Street που γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη από Εβραίους γονείς και δήλωσε ενώπιον μιας μη κυβερνητικής Επιτροπής, που ερευνά την «οικονομική κρίση», ότι «η Lehman υποχρεώθηκε να πτωχεύσει, όχι λόγω αμέλειάς της ή αδυναμίας της να βρει τρόπους εξόδου της από την κρίση, αλλά μετά από μία απόφαση, που ελήφθη στη βάση ψεύτικων στοιχείων, να μην της δοθεί η ίδια βοήθεια που απολάμβαναν οι ανταγωνιστές της πριν αλλά και τις αμέσως επόμενες ημέρες, μετά την πτώχευσή της. Την παραμονή της πτώχευσης, δηλαδή την 14η Σεπτεμβρίου 2008, η Fed συνέχιζε να παρέχει εγγυήσεις σε ανταγωνιστές της Lehman, κάτι που τους επέτρεπε να δανείζονται εν μέσω κρίσης, ενώ για την ίδια η Fed απαγόρευε να δανείζεται , σχεδόν για ένα 6μηνο και μονάχα η Lehman στερείτο αυτό στο οποίο οι άλλοι είχαν με μία ανεμπόδιστη πρόσβαση».
Όσο για τον κίνδυνο πτώχευσης του ασφαλιστικού κολλοσού AIG, που παρέλαβε την μεγαλύτερη οικονομική βοήθεια στην ιστορία για να σωθεί απ’ την χρεοκοπία, θα πω ένα μόνο πράγμα: Ενώ ηAIG σωζόταν με τα λεφτά των Αμερικανών το τότε αφεντικό της, ο Maurice «Hank» Greenbergυιός Εβραίου ζαχαροπλάστη, απολάμβανε πολυτελέστατες διακοπές εκατομμυρίων.Συγκεκριμένα ξόδεψε 444.000 δολάρια για spa στην Καλιφόρνια και 86.000 για κυνήγι στην Αγγλία!
Τώρα σας υπενθυμίζω ότι η παγκόσμια οικονομική κρίση ξεκίνησε ακριβώς με την κατάρρευση αυτών των δύο κολοσσών!
Δηλαδή αυτοί οι άνθρωποι σε συνδυασμό με τον Bernanke της FED που τυπώνει το χρήμα για την Αμερικανική κυβέρνηση αλλά ανήκει σε ιδιώτες, μας εξαπάτησαν σε παγκόσμιο επίπεδο!
Η παγκόσμια κρίση ήταν στημένη. Το μόνο πραγματικό γεγονός ήταν η ληστεία Αμερικανών και στη συνέχεια των υπολοίπων εθνών.
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ;
Το 2012 οι άνεργοι στις ΗΠΑ έφθασαν τα 100,9 εκατομμύρια που αποτελεί ρεκόρ όλων των εποχών σαν αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης.
Ο κάθε Αμερικανός φορολογούμενος χρωστάει 150.000 δολάρια στους Κεντρικούς Τραπεζίτες που δάνεισαν στους απατεώνες τραπεζίτες και περιούσιους επιχειρηματίες ποτάμια δισεκατομμυρίων για να τους σώσουν από κάτι που όπως είδαμε παραπάνω δεν υπήρχε.
Σύμφωνα με το παγκόσμιο ρολόι του δημοσίου χρέους όλων των κρατών, η ανθρωπότητα χρωστάει στους τραπεζίτες 52 τρισεκατομμύρια δολάρια, ενώ το 2008 χρωστούσε 30 τρισεκατομμύρια δολάρια. Το μεγαλύτερο δημόσιο χρέος το έχει η Αμερική με 14 τρισεκατομμύρια δολάρια, ενώ το 2008 το χρέος της ήταν 5 τρισεκατομμύρια δολάρια.
Στην Αμερική συμβαίνει ότι και στην Ελλάδα. Η ανεργία αυξάνεται, οι επιχειρήσεις κλείνουν, εκατομμύρια άνθρωποι χάνουν τα σπίτια τους. Σβήνουν ολόκληρες πόλεις και όλα αυτά γίνονται όπως και στην Ελλάδα για να μειωθεί το χρέος. Για να εξυγιανθούν τα οικονομικά της χώρας. Για να σωθούν οι τράπεζες!
 
Και ως δια μαγείας το χρέος αυξάνεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς.
 
Κάθε Αμερικανός χρωστάει πλέον 42.000 δολάρια στους τραπεζίτες. Ακόμη και τα βρέφη. Και όλη αυτή η καταστροφή έγινε για να σωθούν οι τράπεζες. Συνδυάστε όμως όλη αυτή τη καταστροφή με το γεγονός ότι οι Διεθνείς Τραπεζίτες που σημειώνω παρακάτω, δημιουργούσαν τεχνητές οικονομικές κρίσεις εδώ και εκατοντάδες χρόνια μέχρι να καταφέρουν να πείσουν τους λαούς ότι πρέπει να υπάρχουν ιδιωτικά ελεγχόμενες κεντρικές τράπεζες. Γιατί όπως έλεγαν μόνο μια ιδιωτικά ελεγχόμενη κεντρική τράπεζα μπορεί να αποτρέψει τραπεζικές αποτυχίες. Όπως είδαμε συνέβη το αντίθετο ακριβώς. Πάλι μας εξαπάτησαν.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ
 
Όπως ήταν αναμενόμενο η οικονομική κρίση που ξέσπασε στις ΗΠΑ θα ερχόταν και στα μέρη μας μετά από λίγο καιρό, γιατί πλέον η οικονομία είναι παγκόσμια όπως λένε και οι μεγαλοδημοσιογράφοι, άρα μια «ατυχία» στις ΗΠΑ επηρεάζει και τον υπόλοιπο κόσμο. Οι κεντρικοί τραπεζίτες βέβαια γίνονται ολοένα και ισχυρότεροι επειδή ακριβώς ελέγχουν την δημιουργία του χρήματος.
Έτσι στα μέσα του 2010 είχε ήδη γίνει γνωστό ότι το έλλειμμα της Ελλάδας είναι μεγάλο και το χρέος μας δεν είναι πλέον βιώσιμο.
Έτσι ο Γιώργος Παπανδρέου του ΠΑΣΟΚ, πρωθυπουργός τότε της χώρας και εκλεγμένος με 44% δήλωσε απ’ το Καστελόριζο ότι πρέπει να μπούμε στο μηχανισμό στήριξης του ΔΝΤ, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, για να καταφέρουμε να μειώσουμε το χρέος και να αποκτήσουμε την αξιοπιστία μας στις «αγορές» απ’ τις οποίες δανειζόμαστε.
Τρεις επενδυτικές τράπεζες ήταν ουσιαστικά τα εργαλεία κατασκευής της ελληνικής κρίσης.
Πρώτον η Goldman Sachs, πρόεδρος της οποίας είναι ο Lloyd Blankfein γεννημένος σε εβραϊκή οικογένεια στο Bronx. Αυτή η τράπεζα είχε βοηθήσει τη κυβέρνηση Σημίτη να «μαγειρέψει» τα οικονομικά της χώρας για να μπούμε στο ευρώ.
Η NEUBERGER BERMAN που είναι συμφερόντων Rothschild και η BLACKROCK .
Όμως ενώ υποστήκαμε όλη αυτή την οικονομική καταστροφή σαν λαός το αποτέλεσμα ήταν το δημόσιο χρέος μας να αυξάνεται κάθε χρόνο και να δίνονται συνεχώς νέες φρούδες ελπίδες περί ερχομού της ανάπτυξης!
Έτσι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Eurostat το χρέος αυξήθηκε και τη τελευταία χρονιά από 300,142,000,000 ευρώ το 3 τετράμηνο του 2012 σε 317,310,000,000 ευρώ το 3 τετράμηνο του 2013! Ταυτόχρονα απ’ το 2010 ο διοικητής της ιδιωτικής τράπεζας της Ελλάδας, Γ.  Προβόπουλος, μας διαβεβαιώνει κάθε χρόνο ότι η ανάπτυξη θα έρθει την επόμενη χρονιά! Αλλά κάθε χρόνο χάνει το δρόμο της απ’ ότι φαίνεται.
Όπως κοροϊδεύουν τους Αμερικανούς έτσι κοροϊδεύουν και εμάς. Έχουμε πέσει θύματα εξαπάτησης των κεντρικών τραπεζιτών και των υπαλλήλων τους και πρέπει να το αντιληφθούμε το συντομότερο δυνατόν. Τα λεφτά δεν τα φάγαμε όλοι μαζί. Θέλουν να μας φορτώσουν τις τεχνητές οικονομικές κρίσεις για να μην διαμαρτυρόμαστε που μας κλέβουν όχι απλά το βιος μας αλλά την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας, η οποία σχετίζεται άμεσα με την οικονομική μας κατάσταση.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΒΟΗΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ;
Τι είναι οι περιβόητες «αγορές» που ακούμε καθημερινά; Οι μεγαλοδημοσιογράφοι ποτέ δεν το συγκεκριμενοποιούν για να μην στοχοποιούνται ακριβώς τα άτομα που εξαπατούν την ανθρωπότητα όχι απλά για να κερδίσουν χρήματα αλλά για να κυβερνήσουν το πλανήτη. Εναλλακτικά χρησιμοποιείται η λέξη «καπιταλισμός» ή «κεφάλαιο». Βέβαια δεν γίνεται τυχαία αυτή η επιλογή λέξεων. Φροντίζουν να στρέφουν αλλού την οργή του κόσμου. Μόνο έτσι θα μπορούν οι κεντρικοί τραπεζίτες να ελέγχουν το παγκόσμιο πλούτο και την ελευθερία μας.
Και ποιοι είναι αυτοί οι κεντρικοί τραπεζίτες που μπορούν να εξαθλιώνουν την ανθρωπότητα μέσω τεχνητών μειώσεων ρευστότητας στην αγορά; Παραθέτω μερικά ονόματα που έχουν δημοσιεύσει οι Αμερικανοί ερευνητές που συνέταξαν το ντοκιμαντέρ «The Money Masters» που αναλύει το πώς ελέγχεται ο παγκόσμιος πλούτος απ’ τους κεντρικούς τραπεζίτες.
Rothschilds
Rockefellers
Lazar Brothers
Warburg Bros
Lehman Brothers
Kuhn Loeb
Goldman Sachs of New York
Στο ίδιο ντοκιμαντέρ αναφέρεται ότι η μεγαλύτερη τράπεζα του πλανήτη, η JP Morgan δεν ανήκε ποτέ στον ίδιο τον Morgan απ’ τον οποίο πήρε το όνομά της. Ο ίδιος ήταν ο πράκτορας της οικογένειας Rothschild στην Αμερική. Όταν πέθανε και ανοίχθηκε η διαθήκη του διαπιστώθηκε ότι του ανήκε μόνο ένα μικρό ποσοστό απ’ την περιουσία του που υπολογίστηκε σε μερικά εκατομμύρια δολάρια. Η υπόλοιπη περιουσία ανήκε σε άλλους διαμέσου του πραγματικού αφεντικού του.
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε πριν πάμε σε πράξεις είναι να ενημερωθούμε για το ποιοι και πως ευθύνονται για την οικονομική σκλαβιά της ανθρωπότητας. Ποιοι είναι αυτοί στους οποίους χρωστά η ανθρωπότητα σήμερα 52 τρισεκατομμύρια δολάρια. Πρέπει με λίγα λόγια να συγκεκριμενοποιήσουμε τον εχθρό, τον οποίο φυσικά δεν επιλέξαμε εμείς. Μόνος του αποφάσισε να σκλαβώσει τα έθνη μέσω της οικονομικής υπονόμευσης.
Σας προτρέπω λοιπόν να παρακολουθήσετε το ντοκιμαντέρ «The Money Masters» που κυκλοφορεί ελεύθερα στο διαδίκτυο και αφορά την ιστορία των τραπεζών απ’ την αρχαιότητα έως σήμερα. Επίσης πρέπει να σταματήσουμε να εμπιστευόμαστε τους επαγγελματίες της παραπληροφόρησης. Μόλις πριν λίγες μέρες έσκασε το σκάνδαλο που αφορά την αποπληρωμή δανείων του μεγαλοδημοσιογράφου Οικονομέα του MEGA και του Δελατόλα που έχει την εφημερίδα το ΠΟΝΤΙΚΙ απ’ τον εφοπλιστή – τραπεζίτη Ρέστη.
Φανταστείτε τώρα πόσο τεράστια είναι η επιρροή των κεντρικών τραπεζιτών στα μεγάλα διεθνή ΜΜΕ. Να είστε σίγουροι ότι το πρώτο πράγμα που θα φροντίσουν να κάνουν είναι να στρέψουν την προσοχή των ανθρώπων προς την λάθος κατεύθυνση για να μην αντιληφθούμε ποτέ ποιοι είναι οι πραγματικοί μας τύραννοι και οι υπάλληλοί τους.
Σε επόμενο άρθρο θα προσεγγίσουμε το πώς λειτουργεί το τραπεζικό μας σύστημα και το αν αυτό είναι ηθικό ή όχι.
 1. 26/02/2014 στο 14:12

  Reblogged this on Oxtapus *blueAction.

 2. 26/02/2014 στο 18:52

  Μεγάλο κείμενο λίγοι αναγνώστες. Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα, τα έλεγες και παλαιότερα κύριε Ιάκωβε. Γιατί δεν μαθαίνει άραγε ο κόσμος ότι μπροστά στο μεγάλο Λ δεν φτουράει τίποτα στην Ελλάδα. Έβαλαν την ουρά στα σκέλια άπαντες για το Ελληνικό, ακόμα και οι Ισραηλινοί, και οι Άραβες, και οι άλλοι εφοπλιστές και οι Γερμανοί. Το μεγάλο Λ τους έφαγε όλους με την σειρά. Και δεν μιλάμε για Λακεδαιμονίους φυσικά, αλλά για τη Λάμδα του Λάτση.

 3. 26/02/2014 στο 19:38

  Δεν νομίζω να είναι μόνο ο Λάτσης. Και ο Βαρδινογιάννης, και οι Αγγελόπουλοι, και και και και και, και οι πολιτικοί, και η εκκλησία, και οι στρατιωτικοί. Σε καμία χώρα, όσο κρατικοδίαιτη και αν είναι, δεν είναι το κατεστημένο τόσο μικρό. Ένα Λ. Είναι εκατοντάδες Λ που σπρώχνονται.

 4. 26/02/2014 στο 19:39

  Το Ελληνικό θα το πάρει ο Λάτσης? Η Λάμδα κατασκευαστική είναι του Λάτση? Ανοιχτός δεν είναι ο διαγωνισμός?

 5. 26/02/2014 στο 23:13

  Κάπου διάβασα ότι όταν έβγαλε και έδειξε το Λάμδα του ο Λάτσης, σηκώθηκαν όλοι οι άλλοι και έφυγαν, μεταξύ ευτών και οι Ισραηλινοί. Τι έχει ζητήσει ο Λάτσης και δεν το έχει πάρει μέχρι τώρα; Βεβαίως και όλες οι Λάμδα, και η κατασκευαστική, του Λάτση είναι.

 6. 26/02/2014 στο 23:43

  Και γιατί μετράει πιο πολύ ο Λάτσης από τους Αγγελόπουλους, τους Βαρδινογιανναίους, τον Κόκκαλη κλπ κλπ? Δεν μπορώ να συλλάβω την έννοια του κατεστημένου με ένα Λ αλλά με πολλά Λ. Ακόμη και στη Σοβιετική Ένωση πολλά συμφέρονται πιστεύω χτυπιόντουσαν.

 7. 27/02/2014 στο 09:18

  Ιάκωβε, κάθε χώρα έχει τα κατεστημένα της. Αν ακούσεις με προσοχή όλη την ομιλία του Miko Peled που παραθέτω, θα μάθεις ότι το βαθύ κράτος στις ΗΠΑ που επιλέγει ποιός θα μπει στην πολιτική σκηνή, το αποτελεί επι το πλείστον το Εβραϊκό λόμπυ. Με τα χρήματά του, αυτό αποφασίζει πολλά για την πορεία των ΗΠΑ. Με τη σειρά τους, οι ΗΠΑ αποφασίζουν ποιοί στην Ελλάδα θα είναι οι ιδιοκτήτες του τόπου μας. Βέβαια, εντός των ΗΠΑ υπάρχει και ένα πανίσχυρο λόμπυ που δεν το ελέγχουν Εβραίοι τραπεζίτες κτλ. Δεν συμφωνώ με τον Peled σε όλα, αλλά αυτά που λέει για την χρηματοδήτηση των Αμερικανών πολιτικών από του Εβραϊκούς κύκλους, που αντλούν πολλά ποσά και από τις τραπεζικές δραστηρότητες, είναι αλήθειες.

 8. 27/02/2014 στο 09:45

  Μα πως γίνεται να πιστεύεις ότι το Εβραικό λόμπι διοικεί την Ελλάδα, την πιο φιλοαραβική χώρα της Ευρώπης? Εξαιρώντας βέβαια τα τελευταία 3-4 χρόνια που υπάρχει μία πιο ισορροπημένη κατάσταση λόγω της αναβάθμισης των Ελληνο-Ισραηλινών-Κυπριακών σχέσεων στα ενεργειακά. Και που σίγουρα έπαιξε ρόλο στο ότι επιτέθηκε το πολιτικό μας σύστημα στη ΧΑ. Αλλά και τι έγινε? Οι αριστεροί είναι πολύ πιο αντι Ισραηλ από την ΧΑ.

  Αν όμως διάβασες το παραπάνω κείμενο που έγραψα και εξακολουθείς να το πιστεύεις, τότε στο έχουν φυτέψει τόσο βαθιά στο μυαλό σου που δεν μπορεί να σβηστεί. Και στο έχουν φυτέψει αυτοί που λες κατεστημένο, που λόγω της συμμαχίας της Ελλάδας με τους Άραβες έχουν αναπτύξει πολύ ισχυρές επιχειρηματικές συνεργασίες.

  Ενδεχομένως η Ελλάδα να μην είχε και άλλη επιλογή από να είναι στο πλευρό των Αράβων στα Αραβο Ισραηλινά, δεδομένης της εξάρτησης της χώρας από το Αραβικό πετρέλαιο. Δεν λέω δηλαδή ότι η Ελλάδα κακώς προσδέθηκε στο άρμα των Αράβων. Εγώ κατηγορώ ένα πολιτικά σύστημα, που ενώ έκανε την χώρα το μεγαλύτερο τσιράκι των Αράβων (ενδεχομένως σωστά), έχει πείσει ταυτόχρονα τους πολίτες του, ότι η χώρα ελέγχεται από τους Εβραίους.

  Θα μπορούσαν για παράδειγμα να λένε στον κόσμο πως έχει η κατάσταση, και αντί να λες εσύ αυτά που λες τώρα, να έλεγες «Τα συμφέροντα της χώρας είναι στο πλευρό των Αράβων κτλ». Αν βέβαια το πολιτικό μας σύστημα είχε αυτήν την τιμιότητα δεν θα ήμασταν σε αυτά τα χάλια

  Οι Άραβες (και όχι μόνο) χρηματοδοτούν πολλούς τέτοιους για να πείθουν τον κόσμο ότι οι ΗΠΑ ελέγχονται από τους Εβραίους. Τέλος πάντων όμως, στην Ελλάδα δεν μπορώ να πείσω ότι ο Παπανδρέου δεν ελεγχόταν από τους Εβραίους, πως να πείσω ότι δεν ελέγχονται οι ΗΠΑ που είναι όντως συμμαχική χώρα με το Ισραήλ?

 9. 27/02/2014 στο 09:46

  Η δημιουργία του Χρήματος

 10. 27/02/2014 στο 13:06

  Αγαπητέ, σε αντίθεση με εσένα, εγώ διαβαζω τα κείμενά σου με προσοχή. Δεν πιστεύω ότι το Εβραϊκό λόμπυ διοικεί τα πάντα στην Ελλάδα, έχει όμως το χεράκι του μέσα σε πολλά σοβαρά θέματα. Εσύ βάζεις λόγια στο δικό μου στόμα που δεν έχω πει. Ανάφερα παραπάνω δύο διαφορετικά λόμπυ. Η Ελλάδα παίζει ανάλογα με τις συμφωνίες ή διαφωνίες ανάμεσα σε διαφορετικά κέντρα των ΗΠΑ. Το ότι υπάρχουν τρεις Εβραίοι τουλάχιστον στην κορυφή αυτών των κέντρων αποφάσεων τα οποία προγραμμάτισαν την διάλυση της Ελλάδος, είναι ένα σημαντικό στοιχείο.
  Συμφωνώ μαζί σου στο ότι υπάρχει διεθνής μηχανισμός προπαγάνδας εναντίον των Εβραίων, και ότι κάποιοι βρίσκουν Εβραίους πίσω από τα πάντα, λόγω βαριάς ψυχώσεως. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ένα πολύ ισχυρό διεθνές Εβραϊκό λόμπυ που κάνει τα πάντα για να σώσει το Ισραήλ. Αυτό ακριβώς είπε ο Μπρεζίνσκι. Ονόμασε το Ισραήλ ως την κεντρική δύναμη η οποία έχει φέρει την αστάθεια σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο, για τους δικούς του γεωπολιτικούς λόγους. Αντε να τον βγάλεις και αυτόν άνθρωπο των Αράβων.
  Μην χάνεις την ψυχραιμία σου. Τα πράγματα είναι περισσότερο πολύπλοκα από όσο δείχνουν μετά από μερικές πρώτες ματιές. Άκου και τον Miko λιγάκι.

 11. 27/02/2014 στο 13:38

  Δεν υπάρχει καμιά συνωμοσία εναντίων των Εβραίων. Οικονομικό είναι το θέμα. Στην Ελλάδα πχ όλοι αυτοί που κάνουν business με του Άραβες φοβούνται ότι αν η Ελλάδα αποκτήσει καλύτερες σχέσεις με τους ισραηλινούς παρά με τους άραβες, θα πληγούν τα συμφέροντα τους. Δεν είναι ότι πράγματι μισούν τους Εβραίους. Κάνουν τον κόσμο να μισεί τους Εβραίους για οικονομικούς λόγους.

  Οι Άραβες από την άλλη όντως μισούν τους Εβραίους για πολιτικούς λόγους. Γιατί δεν μπορούν να δεχτούν την ύπαρξη του Ισραηλ σαν κράτος στη μέση ανατολή.

  Φυσικά και υπάρχει δυνατό Εβραικό λόμπι. Αλλά το να νομίζεις ότι τα 15 εκατομμύρια Εβραίων διοικούν τον κόσμο, δεν θα σε ωφελήσει. Ειδικά στην Ελλάδα το Εβραικό λόμπι είναι υπό το μηδέν. Να ήμασταν στην Αμερική να το συζητήσουμε.

  Νομίζω διαβάζω προσεκτικά αυτά που λες. Σου βάζω στο στόμα όντως λόγια, γιατί η κυρίαρχη άποψη είναι πολύ πιο φανατική από την δική σου. Έχουν χαζέψει τελείως τον κόσμο

 12. 27/02/2014 στο 14:06

  Έχω πολλές φορές υποστηρίξει ότι οι ισχυρότεροι άνθρωποι στον πλανήτη, αν θα μπορούσε κάποιος να μιλήσει για κύκλωμα, είναι βορειοευρωπαϊκής καταγωγής και επι το πλείστον απόγονοι παλαιών αριστοκρατών, στην υπηρεσία των οποίων υπάρχουν αρκετοί Εβραίοι, Έλληνες και άλλοι. Δεν έχω υποστηρίξει ποτέ ότι οι Εβραίοι ελέγχουν τον πλανήτη, αν και ορισμένοι από αυτούς το θεωρούν θρησκευτικό τους καθήκον να ηγηθούν όλων των απίστων. Αυτόν ακριβώς τον θρησκευτικό στόχο έχουν και πολλοί μουσουλμάνοι. Οι λόγοι του μίσους των Αράβων/Μουσουλμάνων προς τους Εβραίους είναι επι το πλείστον θρησκευτικοί, και πηγάζουν από το Κοράνιο το οποίο δίνει εντολές για την εξαφάνιση των Εβραίων. Η πηγή των «πολιτικών» προβλημάτων στη Μέση Ανατολή είναι η θρησκεία. Βέβαια, πίσω από τη θρησκεία μπορεί κάποιος να βρει άλλα συμφέροντα.

  Σήμερα, στην Ελλάδα, ορισμένοι οι οποίοι κατέκλεψαν τη χώρα, όπως κάποιοι Γερμανοί βιομήχανοι, έχουν κάθε συμφέρον αν βλέπουν ισχυρή τη ΧΑ και άλλους κύκλους που λένε συνεχώς ότι μόνο οι Εβραίοι είναι πίσω από την κρίση μας. Δεν είναι έτσι.

 13. 27/02/2014 στο 14:58

  Εγώ νομίζω ότι εσένα σαν Έλληνα πολίτη, σε συμφέρει να ξεχάσεις τους Εβραίους που είναι δεδομένο ότι δεν μπορούν να επηρεάσουν από το εσωτερικό μία χώρα με ένα τόσο φιλοαραβικό κατεστημένο, να ξεχάσεις και τους Γερμανούς, και να επικεντρωθείς στο πολιτικό σύστημα, που είναι αυτό που διοικούσε και που λέει άμεσα, ή έμμεσα, μέσω παραφυάδων του, ότι φταίνε οι Εβραίοι, οι Γερμανοί και δεν ξέρω ποιοι άλλοι.

  Αν καταφέρεις να βάλεις σε τάξη αυτούς που τα φορτώνουν στους Εβραίους και στους Γερμανούς, μετά κοιτάς να βάλεις και σε τάξη τους Εβραίους και τους Γερμανούς.

  Αν στο μεταξύ είναι το αντιεβραικό συναίσθημα τόσο βαθιά φυτεμένο στο μυαλό σου (μιλάω πάλι γενικά μην το πάρεις προσωπικά), τότε μπορείς να κατηγορείς τους Εβραίους για τα κακά που σε έχουν βρει από το εξωτερικό. Πχ να τους κατηγορήσεις για το Κυπριακό. Μία χώρα δηλαδή με τόσο κακές σχέσεις με το ισραήλ, θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι την ζημιά στην Κύπρο την έκανε το Ισραήλ. Δεν λέω ότι έγινε, και ούτε το πιστεύω, αλλά δεν θα ήταν τόσο παρανοικό που είναι να λέμε ότι ο Παπαντρέας είναι πράκτορας των Εβραίων.

 14. 27/02/2014 στο 18:29

  Όταν λέω κάτι υπέρ κάποιων Εβραίων είμαι Σιωνιστής, όταν λέω κάτι ενάντια σε κάποιους Εβραίους είμαι αντισημίτης. Σε τάξη δεν μπορώ να βάλω εσένα που με λες αντιεβραίο, ούτε την Αγγελική και άλλους που με λένε φιλοεβραίο. Αυτός που με τα τρις και δεκατρίς που διαθέτει μπορεί να βάλει σε τάξη τα πάντα είναι ο Πτολεμαίος.

  Δεν φταίει μόνο το κατεστημένο, είναι και η νοοτροπία του μέσου Χριστουληστή πολίτη. Πχ, συνεταιρισμοί. Με αυτούς είχε τη δυνατότητα η χώρα να γίνει διεθνής εξαγωγική δύναμη αγροτικών προϊόντων. Πες ένα και μόνο ένα συνεταιρισμό, εκτός των μαστιχοπαραγωγών της Χίου και την κίνηση της Ανάβρας, που δεν έφαγε τις επιδοτήσεις και που δεν έπεσε σε χέρια κλεφτών που τον ρήμαξαν. Βέβαια, ακόμα και τους μαστιχοπαραγωγούς κάποιοι φρόντισαν να τους κάψουν. Πόσα λεφτά έδωσε η ΕΕ σε συνεταιρισμούς και που είναι όλα αυτά σήμερα; Οι ίδιοι οι αγρότες παραδόθηκαν στον υπόκοσμο, δεν πολέμησαν για καθαρή ανάπτυξη. Δεν στάθηκε άξιος ο λαός να κρατήσει τη γη του, και τώρα την χάνει. Αντί για την επένδυση και την ανάπτυξη, έφαγε πολύς κόσμος τα λεφτά του στο σκυλάδικο και στον τζόγο. Γερνάει ο λαός και έρχετε το τέλος. Θέλουμε δεν θέλουμε θα δούμε το Ισλάμ κυρίαρχο. Τα έκανε θάλασα ο πρασινομπλέ λαός μας, θάλασσα τα έκαναν και τα αφεντικά μας ΗΠΑ, ΕΕ κτλ με εμάς. Ας τα βγάλουν πέρα με τις επιλογές τους όλοι.

  Πάω πάλι να ασχοληθώ με τα έργα των πεθαμένων, διότι με εσάς τους ζωντανούς αν μείνω περισσότερη ώρα θα αρρωστήσω. Τα λέμε αργότερα.

 15. 27/02/2014 στο 19:06

  Με μένα γιατί δεν βγάζεις άκρη φίλε μου? Εγώ απλά λέω να συμφωνήσουμε ότι δεν μπορούμε να λέμε ότι η πιο φιλοαραβική χώρα της Ευρώπης ελέγχεται από το εβραικό λόμπι. Μετά όλα τα υπόλοιπα τα συζητάμε. Αλλά αν δεν συμφωνούμε ούτε σε αυτό….

 16. 27/02/2014 στο 21:26

  Βλέπω από εμμονές πάμε καλά. Δεν έχω πει ποτέ ότι οι Εβραίοι ελέγχουν την Ελλάδα, έχω όμως πει ότι κάποιοι Εβραίοι, μαζί με κάποιους άλλους, πχ Γερμανόριζους, έχουν ξεσκίσει την Ελλάδα. Πίσω από το τρελό παιχνίδι με το χρέος και τις πιστώσεις των τραπεζών με τα δις, υπάρχει πανίσχυρο διεθνές κύκλωμα στο οποίο κεντρικό ρόλο παίζουν και κερδοσκοπούν και ονομαστοί Εβραίοι. Βάλε μαζί με αυτούς και κάποιους Άραβες και άλλους αν θες. Τους Άραβες μας τους όρισαν για αδελφούς και συνεταίρους οι φίλοι σου οι Μπούσηδες. Με εντολές άνωθεν έχουμε όλες αυτές τις σχέσεις, δεν είναι θέμα επιλογής. Εγω δεν έχω συμπάθεια για τους Μουσουλμάνους Άραβες διότι γνωρίζω ορισμένα πράγματα για τη θρησκεία τους και την ιστορία τους τα οποία δεν μου αρέσουν.

  Περισσότερο από εμάς τους ίδιους τους Έλληνες δεν πιστέυω ότι έχει βλάψει κανένας την Ελλάδα. Πάντως πολύ ωραία σκέπασε η μόδερ του Σάντη τα Εληνικά άπλυτά του. Σιγά τα δις με τα οποία έπαιζε εδώ που τα λέμε. Κάτσε να ρίξει τα δεκάκις τρισ ο συνάδελφος στην αγορά αν δούμε τι θα γίνει. Ο κάθε κάτοικος της γης από τον πολύ πλούτο θα αποκτήσει εξωχικό προσωπικό πλανήτη στο σύμπαν, 17 διαστημόπλοια, και από είκοσι πλειάδειες παλλακίδες. Τι να μας κάνει ο Σαντης με τα ψίχουλα, εδώ έχουμε τεχνολογίες που σε βγάζουν έξω από μυαλό σου … εντελώς.

 17. 27/02/2014 στο 21:43

  Μπορείς να γράψεις ή να πεις «η Ελλάδα είναι η πιο φιλο Αραβική χώρα της Ευρώπης και ο Αντρέας ήταν το μεγαλύτερο τσιράκι των Αράβων που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα»? Μπορείς να ξεστομίσεις κάτι τέτοιο?

 18. 27/02/2014 στο 21:49

  Επίσης κατηγορείς του Εβραίους που χρωστάει η Ελλάδα. Να κατηγορείς τους δεξιούς που παρέδωσαν μικρό χρέος το 80 και μπορούσε να δανειστεί από όποιον μιλούσε μία γλώσσα ο Αντρέας, το ευρώ που έδωσε μεγαλύτερη δυνατότητα δανειοδότησης. Κυρίως όμως εσένα και εμένα που εξαφανίζαμε όποιον τολμούσε να πει κάτι από αυτά που έλεγε εδώ και 30 χρόνια ο Γιάννης Μαρίνος. Δυστυχώς η ανάληψη των ευθυνών είναι κάτι που δεν συνηθίζεται στην Ελλάδα. Τέλος πάντων. Νομίζω το εξαντλήσαμε όμως. Τα ίδια λέμε.

 19. 27/02/2014 στο 22:06

  Αγαπητέ, μου γράφεις:
  «»Μπορείς να γράψεις ή να πεις “η Ελλάδα είναι η πιο φιλο Αραβική χώρα της Ευρώπης και ο Αντρέας ήταν το μεγαλύτερο τσιράκι των Αράβων που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα”? Μπορείς να ξεστομίσεις κάτι τέτοιο?»»
  Νομίζω ότι έχεις δίκιο για τον Ανδρέα. Η Ελλάδα σαν χώρα είναι μάλλον η πιο φιλοαραβική, πρώτα από όλα λόγω παραπολιτιστικού σκυλαδισμού. Αν ακούσεις σκυλάδικο Ελληνικό με Αραβικό, δύσκολα θα τα ξεχωρίσεις.
  Δεν ξέρω αν οι Άγγλοι μας ξεπερνουν στις καλές σχέσεις με Άραβες, δεν ειμαι σίγουρος.

  Και κάτι άλλο, μην αρχίσεις πάλι να ρίχνεις σε εμένα ότι κάνουν άλλοι εδώ, δεν είμαι αφεντικό κανενός, οι άνθρωποι έχουν δική τους κρίση και ελευθερία. Και οι σχολιαστές μας δεν βρίζουν. Δεν κατεβάζω πλέον καμία ανάρτηση κανενός για κανένα λόγο. Αν θέλεις να κάνεις και εσύ αναρτήσεις εδώ, αν δεν έχουν αντίρηση οι συνεργάτες. Ρώτα τους, δεν είναι στραβόξυλα ούτε κακοί άνθρωποι. Όλοι μας βέβαια καίμε τα δικά μας καρβουνάκια. Μην τσακωθείς με κανένα, κάνε υπομονή και κάτι καλό θα καταφέρεις. Η επισκεψιμότητα αυξάνει σταθερά, και αν το θελήσουν και μπορέσουν οι συνεργάτες, μέσα σε κάποιο διάστημα θα έχουμε και ωραίες εκπλήξεις.
  Χάρηκα που σε βλέπω, αλλά μην έχεις άγχος με το τι πιστεύω και τι κάνω. Είμαι οπαδός της Σταυρίδιας τακτικής εδώ και πολύ καιρό για την ανοιχτή και χωρίς φερετζέδες επικοινωνία.

 20. 27/02/2014 στο 22:13

  Είπα ότι περισσότερο από όλους οι Έλληνες έχουμε τη μεγαλύτερη ευθύνη. Ορισμένα κορράκια κάνουν το έργο τους. Και ο Χάρυ Κλιν τα έλεγε ότι θα ρημάξει τα παντα ο αντρίκ, και αυτόν κανείς δεν τον άκουσε.
  Περι φιλοαράβων, για ένα λεπτάκι, μου ήρθε στο νου και η Βιέννη που είπε το ναι σε ένα τεράστιο τζαμί με την πρώτη, και άνοιξε τις πόρτες διάπλατα στους Ουάχαμπι. Κάτι τέτοιο η Ελλάδα δεν το έχει κάνει με τόση ευκολία. Α, για βάλε και Βοσνία που είναι Ισλαμική, βάλε και Γερμανία σε παρακαλώ που επίσημα ο Κάιζερ ανακύρηξε τη χώρα του αιώνιο προστάτη του Ισλάμ, να δέσει το γλυκό σου.

 21. Αγγελική
  27/02/2014 στο 22:16

  δηλώνεις σιωνιστής κι αυτό λαμβάνει υπόψιν της η Αγγελική, εγώ παραδείγματι δηλώνω Ελληνίδα και μόνο, δεν δημιουργώ προθέσεις είμαι ξεκάθαρη

 22. 27/02/2014 στο 22:18

  Φωνάζω παραπάνω όπως ένα μικρό σκυλί γαυγίζει παραπάνω για να το ακούσουν. Όταν αυτά που λες είναι μεοψηφικά παρασύρεσαι και «φωνάζεις» παραπάνω. Χάρηκα που τα είπαμε

 23. 27/02/2014 στο 22:25

  Με παρεξήγησες. Φιλοαραβική εννοώ όσον αφορά τα Αραβο Ισραηλινά. Και τσιράκι των Αράβων λέω τον Αντρέα όσων αφορά τα Αραβό Ισραηλινά. Δεν εννοώ γενικά «φιλοαραβική»και «τσιράκι των Αράβων». Πάντα σε σχέση με τα Αραβο Ισραηλινά

 24. 27/02/2014 στο 22:28

  Μαντάμ, πάντα είμαι Έλληνας, Πανέλληνας και βάλε, αλλά και Αμερικάνος όταν έχουν κάπου δίκιο οι Αμερικάνοι, και Κινέζος, Σιωνιστής, Βουδιστής, Τραγουδιστής και ότι άλλο θέλεις, όταν κάποιος από αυτόυς έχει δίκιο και πάνε οι άλλοι να τον φάνε. Αυτά μου τα δίδαξε ο Σωκράτης ο φίλος μας προ πολλών ετών. Εσένα οι άγιοι με τις προφητείες σε έμαθαν να είσαι μόνο ένα πράγμα, τι να κάνουμε. Εμένα ο Σωκράτης με έμαθε κάτι άλλο. Σιωνιστής θα πει αυτός που θέλει να υπάρχει ως ελεύθερη και ευημερούσα χώρα το Ισραήλ. Υπάρχουν Εβραίοι Σιωνιστές και μη Εβραίοι. Αν θέλεις και εσύ να υπάρχει το Ισραήλ, και να μην γίνει σκόνη Ισλαμική, τότε και εσύ είσαι Σιωνίστρια.
  Πάω για εργασίες αλλες. Καλή σας δύναμη κυρία μανδαμίτσα μας.

 1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: