Αρχική > Παραθρησκευτισμός, Σιδηρούντιος Γιώργος > ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ, ΕΒΡΑΪΣΜΟΣ, ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ;

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ, ΕΒΡΑΪΣΜΟΣ, ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ;

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ, ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΩΣ ΘΕΟΣΤΑΛΤΗ. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΣΑΣ ΒΙΒΛΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ, 22:20, Ο ΘΕΟΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΕΙ. ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ 23:23-33 ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ 33:50-53, Ο ΘΕΟΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥΣ. ΣΤΟ ΛΕΥΪΤΙΚΟ 26:1-30 ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ 23:16 ΚΑΙ 24:20-23 Ο ΘΕΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΟΥΝ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΓΡΙΑ ΘΗΡΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΕΙΔΩΛΑ. ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ 2:1-5, Ο ΘΕΟΣ ΕΠΙΤΙΜΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟ 12-13 Ο ΘΕΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ 7:3-4 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ 32:1-35 Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΩΫΣΗΣ, Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟΘΕΪΣΜΟΥ, ΣΦΑΖΕΙ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΩΑΜΕΘ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕ ΜΟΝΟΘΕΪΣΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΛΑΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ. ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΩ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΟΝΟΘΕΪΣΤΩΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΘΕΟ, ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ. ΣΑΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΒΕΕΛΖΕΒΟΥΛ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΘΕΟΣ, ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ.

ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΤΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΟΝΟΘΕΪΣΜΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ. ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥΣ Η ΜΝΗΜΗ.

Advertisement
 1. 20/10/2013 στο 00:50
 2. 20/10/2013 στο 00:51
 3. 20/10/2013 στο 01:00

  Αγαπητέ, δεν νομίζω ότι η ιστορία του Μανέθων έχει σημαντική ιστορική αξία. Ούτε η Έξοδος βέβαια παρουσιάζει τα πραγματικά αίτια της φυγής από την Αίγυπτο. Υπάρχουν άλλες μαρτυρίες που σε εμένα φαίνονται ιστορικότερες και τις οποίες θα σου αναφέρω κατ’ ιδίαν.

 4. 20/10/2013 στο 01:09

  καλώς, έχουμε πολύ ομίχλη να εκδιώξουμε

 5. 20/10/2013 στο 01:18

  Άστα, το σκοτάδι είναι τόσο βαθύ που η ομίχλη δεν αποτελεί πρόβλημα. Μιλάμε για πλύσεις εγκεφάλων από επαγγελματίες, για αιώνες επι αιώνων. Βέβαια, όλα θα αλλάξουν κάποια στιγμή, είτε το θέλουμε είτε όχι.

 6. Βούλγαρης Χρήστος
  20/10/2013 στο 02:04

  Γιώργο σε παρακαλώ ΜΗΝ κάνεις τέτοια πραγμάτα δίνες τροφή σε «καλοιθελήτες»

 7. Βούλγαρης Χρήστος
  20/10/2013 στο 04:16

  Γιωργό οόπως δεν έχω κάνει ΠΟΤΕ κάτι το οποίο πατά ρον δικό σου κάλο ετσι και μην κάνεις κάτι το οποίο παρά τον δικό μου κάλο..
  ΥΓ Οντώς ο Μανέθων ΔΕΝ ειναι και πο αξιοπίστη πήγη καταρχας υπάρχουν 3 εκδοχες…

 8. 20/10/2013 στο 11:54

  Αγαπητέ Χρήστο, μην ανησυχείς. Γνωρίζω ότι εσύ δεν πιστεύεις σε αυτόν το Θεό της Παλαιάς Διαθήκης και του Κορανίου, ο οποίος δίνει συνεχώς εντολές στους πιστούς του να σφάζουν απίστους και αιρετικούς. Εσύ μάλλον πιστεύεις σε έναν Θεό τον οποίο έφτιαξαν εκχριστιανισμένοι άνθρωποι με κάποια ελληνική παιδεία, και για τον οποίο υπάρχουν αρκετά στοιχεία μέσα στην Καινή Διαθήκη. Μέσα στην Καινή Διαθήκη υπάρχει και ο Θεός των ιερών πολέμων και της σφαγής των ανθρώπων, υπάρχει και ο Θεός στον οποίο εσύ πιστεύεις.

 9. 21/10/2013 στο 02:37

  Ας μη ξεχνάτε όλοι ότι οι επιλογές των παραμυθιών έγιναν από Αλεξανδρινούς Εβραίους εις την μεταβαβυλώνια εποχή, δηλαδή μετά την μεταστροφή τους σε μονοθεϊστές, ενώ πολύ καλά τα αρχαιολογικά ευρήματα αλλά και οι αναφορές μέσα στα επιλεγμένα κείμενα δείχνουν τον πολυθεϊστικό λαό των Εβραίων. Ας μη ξεχνάνε και την σύζυγο του Ελωχείμ, την Ασσερά με σήμα τον κέδρο που ήταν η μάνα των θεών τους, και επισης την πρωτοκαθεδρία του Ελωχείμ ανάμεσα σε πάνθεο. Δεν είναι μονοθεισμός αυτό , ούτε το κάθε τι που προήλθε από αυτό . Είναι φανατισμός υπέρ ενός θεού από το πάνθεο και δεν υπερτερεί από τον φανατισμό υπέρ ενός κόμματος, αθλητικής ομάδος ή μουσικού συγκροτήματος. Η φανατικότητα προξένησε δόγματα, σφαγές και απάτες κατά των λαών. Το κάθε δόγμα όμως έχει ημερομηνία λήξης , μετά μουχλιάζει και το πάμε για τα σκουπίδια στην περιοχή Γέεν όπου και καίγονται για να μη μολύνουν την διπλανή πόλη Δίον όπου και κατέστρεψαν τον Ναό του Δία για να την παρανομάσουν Σιων και να κτίσουν Ναό στον Ελ που μετονομάσαν σε ΓΧΒΧ ώστε να χαθούν τα χνάρια της χαναναικής πολυθείας . Έλα όμως που η λεγόμενη παλαιά διαθήκη δεν περιέχει τα πάντα από τα παραδοσιακά κείμενα όλων των εβραίων. Ακόμα και στα επιλεγμένα γίνεται αναφορά σε τουλάχιστον 30 άλλα κείμενα και ας μη βάλουμε και τα κείμενα των απομακρυσμένων ομάδων όπως και των Εσσαίων, όπως είναι και το ποίημα των μακαρισμών που γράφτηκε 150 χρόνια πριν τον Γεσουά , αλλά βρέθηκε στις δικές του γνώσεις και μελετημένο καλά από τον ίδιο. Το ίδιο ισχύει και για τα λεγόμενα χριστιανικά κείμενα που κανείς δεν ξέρει ποιος που πότε πως και γιατί τα έγραψε. Το ότι δεν τα έγραψαν Ελληνες είναι ολοφάνερο. Το ότι γράφτηκαν από αγράμματους ελληνομιλούντες μάλλον φαίνεται ξεκάθαρα :

  Δείτε για παράδειγμα την φράση :
  < Πορεύεσθαι απ’ εμού οι κατηραμένοι εις το πυρ το αιώνιον >
  είναι άκρως ελληνόφωνη αλλά κατ ᾽ ουδένα τρόπο ελληνική έκφραση.

  Αυτή είναι ελληνική έκφραση:
  < Πορευόμενος εις ποντοπόρον θάλασσαν, πόρους αναζητών , εμπορευόμενος δε ούτους, πειρατές αποπειραμένους μαχώμενος, πόρους έπραττα έργο μοι ούτον >

  Δεν είναι δυνατόν να πεις την φράση της αποκάλυψης σε Έλληνα και να μην γελασει ερωτόντας :
  < Πόσον δύνασαι πληρώσεις, ει πράττομεν ποσόν μέγα , πυρ εξώτερον πορευόμενοι εμπορευτούμεν σοι; >

  Μιλά για πορεία, πορισμό και εμπορία θέλοντας να εκφράσει την ετυμολογικά σωστή < Οδεύεσθαι > , αλλά ως ελληνόφων ο / οι συγγραφέας / εις, δεν έχει την ικανότητα να ξεχωρίσει τα νοήματα. Αν ακόμα και σήμερα , έτσι διδάσκουν στους χριστιανούς να καταλαβαίνουν είναι γιατί οι δάσκαλοι είναι ελληνόφωνοι και οι ίδιοι. Αλλά να ξέρουν ότι οι παραλογίες των κειμένων του χριστιανισμού , αν και χρησιμοποίησαν ελληνικές λέξεις και γράμματα, απέτυχαν να χρησιμοποιήσουν Ελληνική Νόηση.

  Δεν είναι ανάγκη να προσφέρω και μύρια άλλα παραδείγματα παραλογισμού στην χρήση ελληνικών νοημάτων σε ελληνόφωνα κείμενα.

 10. 21/10/2013 στο 21:44

  Κύριε Βασιλέα Πτολεμαίε, κάποιος που ξέρει Εβραϊκά θα στα έψελνε. Ελώχ είναι ένας θεός, Ελωχείμ οι πολλοί θεοί.
  Θα είχε πολύ ενδιαφέρον ένα άρθρο με τα απίστευτα λάθη των Ελληνικών στα κείμενα των Ευαγγελίων. Πρέπει όμως να δίνεις παραπομπές, να ξέρουμε που είναι το κάθε λάθος.

 1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: