Αρχική > Διεθνή - Γεοπολιτικά, Επιστήμη - Φιλοσοφία > Nassim Haramein: Ο Ήλιος είναι μία μεγάλη Αστροπύλη!!!

Nassim Haramein: Ο Ήλιος είναι μία μεγάλη Αστροπύλη!!!

Ο Nassim Haramein γεννήθηκε το 1962 στη Γενεύη της Ελβετίας, είναι ένας ιστορικός και διεπιστημονικός ερευνητής, φιλόσοφος και επικεφαλής του Προγράμματος της Απήχησης, γνωστός για την έρευνά του και την δημιουργία μιας ενοποιημένης θεωρίας της δομής του σύμπαντος, γνωστή ως Grand Unified Field.

Ο Nassim ισχυρίζεται ότι ο ήλιος δημιουργεί μικρές τρύπες που ονομάζονται ηλιακές κηλίδες, οι οποίες δεν είναι σημεία, όπως πιστεύουμε, αλλά αντικατοπτρίζουν την πραγματική εμφάνιση μιας μαύρης τρύπας στον ήλιο, η οποία διαρκεί για εβδομάδες ή μήνες και στη συνέχεια κλείνει . Αυτή η μαύρη τρύπα είναι ένα «παράθυρο» χωροχρόνου, ένα είδος πόρτας ή Αστροπύλης μέσω της οποίας πραγματοποιούνται ταξίδια μέσα από κόσμους και διαστάσεις άγνωστους για τον άνθρωπο.

Σύμφωνα με τον ερευνητή Haramein , σχεδόν μία φορά την εβδομάδα μια ιδιομορφία, ή μια μαύρη τρύπα (σκουληκότρυπα ) δημιουργείται στον Ήλιο ώστε εξωγήινοι ή υπερδιάστατοι πολιτισμοί που επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στο ηλιακό μας σύστημα, μέσω μαύρων οπών τόσο μεγάλων όσο η Γη, να μπορούν να το πράξουν μέσω ακριβώς της Αστροπύλης του Ήλιου μας.

Σύμφωνα με τον Nassim Haramein, όλα τα ουράνια σώματα έχουν μαύρη τρύπα όπως υπάρχει και εντός της ίδιας της Γης. Μια μικρή μαύρη τρύπα είναι αυτή που δημιουργεί όλες τις ενέργειες και τις δυνάμεις του πλανήτη. Τα παράθυρα αυτών των μαύρων οπών είναι τα ηφαίστεια. Ακριβώς όπως τα άτομα, έχουν τη δική τους μοναδικότητα. Έτσι, κάθε ουράνιο σώμα, είτε πρόκειται για ένα αστέρι ή πλανήτη, εργάζεται πολύ παρόμοια με την Αστροπύλη του Ferlini.

Υπενθυμίζουμε ότι η Αστροπύλη του καθηγητή Ferlini περιγράφεται με τέσσερις μόνιμους μαγνήτες (ή ηλεκτρομαγνήτες) τοποθετημένους σε τέσσερα ξύλινα έλκηθρα. Αυτοί οι τέσσερις μαγνήτες, τοποθετημένοι σε μια ορισμένη απόσταση μεταξύ τους, δημιουργούν ένα πεδίο twist (μετατόπιση φάσης) ή δίνη στρεπτικής ενέργειας, η οποία δημιουργεί με ακρίβεια μία Αστροπύλη ή πύλη διαστάσεων . Ένα ουράνιο σώμα, όπως ένας πλανήτης, έχει τα ίδια χαρακτηριστικά της πύλης Ferlini. Η Γη έχει το μαγνητικό πεδίο της, και ως εκ τούτου, δημιουργεί μια δίνη για το άνοιγμα Αστρπύλων, όπως και ο Ήλιος

η πύλη του Ferlini

δίνη που προκαλείται από το άνοιγμα της Αστροπύλης
Nassin Haramein

Ένα άλλο σημαντικό πράγμα που έχει σχέση με τον Ήλιο.
Σύμφωνα με τον Nasssim τα περισσότερα από τα διαστημικά τηλεσκόπια ή διαστημικές αποστολές που αφιερώνονται στην παρατήρηση του Ήλιου, ως επί το πλείστον χρηματοδοτούνται από το Βατικανό.
Τώρα, με τις νέες αυτές πληροφορίες, μπορούμε να κατανοήσουμε καλύτερα γιατί οι αρχαίοι λάτρευαν τον ήλιο , γιατί αυτή η εμμονή της θεοποίησης ή λατρείας του ήλιου και γιατί πίστευαν ότι οι θεοί είχαν έρθει από τα αστέρια, ή από άλλους Ήλιους ή από τον ουρανό.

 

Πηγή : http://aneksigita-fainomena.blogspot.gr

Advertisement
 1. 10/06/2013 στο 12:41

  Πολλοί προσπαθούν να τρελάνουν τον κόσμο, δεν υπάρχει ανάγκη να το κάνουμε και εμείς εδώ. Έλεος, δεν είναι το Βατικανό πίσω από τα τηλεσκόπια.

 2. Βούλγαρης Χρήστος
  10/06/2013 στο 13:04

  Αγαπητέ Γιώργο που είδες το Βατικανό;Οι θεωρίες αλλάζουν με το πέρασμα του Χρόνου…Να σου θυμίσω ότι ο ίδιος ο Αισταίν δεν δέχονταν την κβαντική θεώρια ενω τώρα θεωρείται μιας από τα βασικές αρχές της σύγχρονής φυσικής ; Καλά να περνάς

 3. 10/06/2013 στο 14:10

  Χρήστο, το παραπάνω άρθρο μιλάει ξεκάθαρα, διάβασέ το: «Σύμφωνα με τον Nasssim τα περισσότερα από τα διαστημικά τηλεσκόπια ή διαστημικές αποστολές που αφιερώνονται στην παρατήρηση του Ήλιου, ως επί το πλείστον χρηματοδοτούνται από το Βατικανό.» Αυτό είναι μια ανοησία παρόμοια με αυτές που λέει παραπάνω.
  Επίσης σε παρακαλώ μετά από κάθε ανάρτηση να βλέπεις το ιστολόγιο και πως βγαίνει η ανάρτηση. Πολλές αναρτήσεις βγαίνουν άλλα αντι άλλων και μετά τρέχουμε να τις φτιάξουμε όλοι μαζί. Παράδειγμα, αυτή εδώ παίνει χώρο όσο πολλές αναρτήσεις. Κόψτες, φτιάξτες, διάβαζέ τες πριν τις κάνεις ανάρτηση, έλεγχε κάθε φορά τι έγινε στην εμφάνιση μετά την ανάρτηση. Είσαι πάρα πολύ παρορμητικός και δεν βλέπεις το αποτέλεσμα αυτών που κάνεις. Έλεγχε το τι αναρτάς, δες αν είναι σοβαρή η πηγή.
  Επίσης, άκου λίγο και τον Καζάκη στην ανάλογη ανάρτηση. Πολλές θεωρίες ουφολογίας και συνομωσιών είναι φτιαγμένες για να μας κάνουν φυτά. Ο κόσμος έχει παλαβώσει αρκετά με αυτές τις σαβούρες, εδώ δεν υπάρχει λόγος να τις αναρτούμε. Και εγώ έχω αναρτήσει σαβούρες κατα καιρούς και όλοι μας, δεν είσαι ο μόνος, αλλά επειδή κάνεις πολλές αναρτήσεις κάνεις και τα περισσότερα λάθη.

 4. Αγγελική
  10/06/2013 στο 17:48

  Χρήστο για να είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμα, καλό είναι να κάνεις προεπισκόπηση και να κάνεις έναν έλεγχο πριν την κάθε ανάρτηση. Βεβαίως θα ήταν παράλειψή μου να μην σου πω πως κατά καιρούς έχεις βάλει ωραιότατα κι ενδιαφέροντα άρθρα και σ΄ευχαριστούμε.
  Σε ότι αφορά τα ουφολογικά κι όλα αυτά που τα διαβάζουμε άλλοτε με έκπληξη κι άλλοτε με ενδιαφέρον, νομίζω ότι είναι μια ολόκληρη βιομηχανία αποκοίμισης του ανθρώπου, ώστε να ασχολείται ο κόσμος και να ξεχνά τα υπαρκτά προβλήματα που ταλανίζουν τον κόσμο μας.

 1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: