Αρχική > Βούλγαρης Χρήστος, ιστορικός, συνεργάτης ιστολογίου, Ναζισμός > ΣΚΟΤΩΝΩ ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ: Η ΤΡΟΜΕΡΗ ΛΕΞΗ-ΕΝΔΕΙΞΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ “ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ”

ΣΚΟΤΩΝΩ ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ: Η ΤΡΟΜΕΡΗ ΛΕΞΗ-ΕΝΔΕΙΞΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ “ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ”

Έγραψε ο Σοβιετικός συγραφέας  και λογοτεχνικός κριτικός Ίλια Εχρέμπερκ αναφερόμενος στην συμπεριφορά των Ναζί στην Σ. Ένωση»Έτυχε να θυμηθώ όταν άκουσα αυτές τις τρομερές ιστορίες,.ότι  η Γερρμανική γλώσσα έχει μια λέξη για την οποία δεν γνωρίζω να υπάρχει ακριβές αντίστοιχο σε άλλη γλώσσα, ή λέξη «Lustmord» ή΄για να δώσω την πλησιέστερη δυνατή μετάφραση φόνος προς χάριν ψυχαγωγιάς»[1]

Αυτή η μαρτυρία επιβεβαιώνεται εν μέρει και από το Αγγλογερμανικό λέξικο Colins Gem :“ Lustmord= sexual murder”[2]Περιτό να πώ ότι ούτε και στα Ελληνικά υπάρχει ακριβές αντίστοχο αυτής της λέξης…Οι συνγκρίσεις και τα συμπεράσματα ανήκουν σε όποίον διαβάσει  το παρών σημειώμα…

Χρήστος Βούλγαρης


[1] Jonathan Bastable , “Voices from Stalingrad” D&C , Λονδίνο, (2006), σελ. 64

[2] Ute Nicol ,Veronica Schnort. “German Dictionary”, William Collins and Sons Co,  Λονδίνο, (1999), σελ 166

Advertisement
 1. 30/01/2012 στο 21:58

  Φοβερό, πολύ σημαντικό Χρήστο. Οι γερμανοί έχουν κατσφάξει την Ευρώπη εδώ και αιώνες. ¨ολο επιθετικούς πολέμους κάνουν. Το έχουν μέσα τους, συγνώμη για όσους με πουν μεροληπτικό εναντίον τους. Ποιός άλλος πολιτισμός έχει παρόμοια λέξη, οι Ούνοι? Έλεος, αυτό τα λέει όλα για το από που γεννήθηκε ο Ναζισμός. Οι άνθρωποι είναι απειλή για την ανθρωπότητα, και μετά έχεις και στόκους που πιστέυουν το Ολοκαύτωμα.

 2. YOSEF22ADAR
  30/01/2012 στο 23:24

  «Οι άνθρωποι είναι απειλή για την ανθρωπότητα, και μετά έχεις και στόκους που πιστέυουν το Ολοκαύτωμα» ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ «ΔΕΝ».

  Γιώργο καλησπέρα. Εδώ έχει πολύ υλικό
  http://tinyurl.com/7zea5e8

 3. 01/02/2012 στο 17:57

  Ναι, ηθελα να πω ότι σκόπιμα οι ναζιστικοί κύκλοι έχουν κάνουν τεράστια εκστρατεία προπαγάνδας εναντίον των θυμάτων τους. Είναι ειδικοί στην άρνηση των εγκλημάτων τους. Τα δε θύματά τους είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μάθαμε διότι ο Στάλιν έκρυψε 7 εκατομμύρια νεκρών. Ο Χρήστος ξέρει για αυτά πολλά, είναι ειδικός στην εποχή του τρίτου ράϊχ. Λυπάμαι, αυτές τις μέρες πνίγομαι, έχω ταξίδια, θα επανάλθω όμως με περισσότερα, και τότε αν προλάβω θα δω και κανένα λίνκ.

 4. 03/03/2012 στο 17:56

  Τι ωραία που τα γράφετε όλοι σας…
  Φαίνεται πως ο ευλογημένος κι ευτυχής αυτός τόπος έχει γεμίσει από Ηλίες Έρνμπουργκ!!!

  Ο Εβραίος αυτός καλοκάγαθος ειρηνιστής και αρχικομισάριος του κόκκινου στρατού αποτελεί την προσωποποίηση της σπάνιας διαστροφής του δολοφονείν για ευχαρίστηση. Προς επιβεβαίωσιν δε, κανένα άλλον από τον ίδιο αυτόν ακριβώς δεν επικαλούμαι, ο οποίος να πως σφυρηλατούσε την συνείδηση – γράφοντας μεταξύ άλλων πως «δεν υπάρχει τίποτε περισσότερο διασκεδαστικό από ένα σωρό γερμανικών πτωμάτων» (π.χ. πρβλ. http://www.armahellas.com/?p=4737)· απολαύστε τον:

  «Kill the Germans, wherever you find them! Every German is our moral enemy. Have no mercy on women, children, or the aged! Kill every German — wipe them out!» – ΙlyaEhrenburg, Glaser (p. 111) … » Ιf you kill one German, kill another – there is nothing more amusing for us than a heap of German corpses. Do not count days; do not count miles. Count only the number of Germans you have killed. Kill the German – this is your old mother’s prayer. Kill the German – this is what your children beseech you to do. Kill the German – this is the cry of your Russian earth. Do not waver. Do not let up. Kill. »

  Φυσικά, κατά την παγία τακτική των Εβραίων και των μαθητών τους μπολσεβίκων, εξανίστανται αυτοί δημοσίως από ιερά αγανάκτηση κι οργή καθώς με τις πλαστογραφίες τους αποδίδουν την δική τους, βαθύτερη ή και εμφανή, τερατουργία στους αντιπάλους τους. Πράγμα στο οποίο έχουν αναδειχθή μεταπολεμικώς μάλιστα σε αριστοτέχνες, καθώς «παίζουν μπάλλα» μοναχοί τους, όπως και ταιριάζει άλλως τε στην ψυχοσύνθεσή τους αλλά και στις εξ αυτής απορρέουσες πατροπαράδοτες οδηγίες του Ταλμούδ και της Παλαιάς (μας;;;!!!) Διαθήκης – έχοντας μάλιστα όχι απλώς «ηθικώς» (μέσω της δολίας «πολιτικής ορθότητος» και του όλου συναφούς παντοδυνάμου συμπλέγματος πλύσεως εγκεφάλου των μαζών – ΜΜΕ, σχολεία, εκκλησία, διασκέδαση κ.λπ.) αλλά και επί αυστηραίς ποιναίς καταστήσει την επιβίωση κάθε αληθινά ελεύθερης φωνής ελευθέρως σκεπτομένων αδύνατη – πάντα στο όνομα της δημοκρατίας και του ανθρωπισμού (των διαφόρων «Ηλία Έρενμπουργκ κ Σία»!!!).
  Ώστε δεν έχετε ξανακούσει για έγκλημα πάθους, μαθητούδια του Έρενμπουργκ… του αγαθού αυτού δασκάλου σας!!!
  Επειδή συμβαίνει να κατέχω άριστα Σκανδιναυϊκά και Γερμανικά, έχω να σας πω ότι η λέξις lyst (σκανδ.) ή Lust (Γερμ.), εκτός από «επιθυμία, πόθος ευχαρίστηση» εν γένει, σημαίνει και τα ανωτέρω ειδικώτερα υπό σεξουαλικήν έννοια. Για τους γερμανομαθείς λαμβάνω από το μεγάλο λεξικό Duden-Deutsches Universalwörterbuch, τα εξής στο λήμμα Lust:
  «2. (geh.) a) heftiges, auf die Befriedigung sinnlicher, bes. sexueller Bedürfnisse gerichtetes [triebhaftes] Verlangen: weltliche, sinnliche Lüste; die Lüste des Fleisches (Fleischeslüste); seine L. befriedigen, stillen, zügeln; jmdm. die L. nehmen;

  b) aus der Befriedigung sinnlicher, bes. geschlechtlicher Genüsse entstehendes Gefühl; Erfüllung einer Begierde; Wollust: sie gab, bot ihm, fand bei ihm die höchsten Lüste.»
  Εξ ού και το νόημα της «επίμαχης» λέξεως :
  «Lustmord, der: der Befriedigung des Geschlechtstriebs dienender Mord, der meist aus übersteigerter sexueller Begierde verübt wird.»
  Εκπληκτικώς δε, και ο ίδιος ο «ενημερωτής», συγγραφέας του αισχρού εκείνου ενθέματος παραθέτει αγγλιστί την (ορθήν) ερμηνεία του όρου από γερμανοαγγλικό λεξικό: Lustmord= sexual murder
  Εν τούτοις, όμως, επιλέγει να αγνοήση την υπόδειξιν του επικαλουμένου λεξικού, ώστε σ’ ένα κλίμα μέσα αυτοαναπαραγομένης οργίλης μισαλλοδοξίας και νοητικής μυωπίας να συνδέση τα δύο συνθετικά της επίμαχης λέξεως με τελείως διαφορετική σημασιοδότηση του πρώτου (Lust)!!!
  Πράγμα που δεν είναι το αληθινό νόημα της σύνθετης λέξεως στα Γερμανικά, όπως βλέπουμε κι από τα λεξικά. Βάσει αυτής της παραχαράξεως θέλησε ο μανιώδης Ταλμουδιστής/μπολσεβίκος Ηλία Έρενμπουργκ να υποδείξη την τερατώδη φύσι ενός λαού, που χρησιμοποιεί μια τέτοια λέξη: και σπεύδουν οι αφιονισμένοι του μαθηταί να αναπαραγάγουν το προκάτ αυτό ιουδαϊκό επιχείρημα!!!

  Και αν, λοιπόν, άνθρακες ο θησαυρός του Έρενμπουργκ (και του Βούλγαρη και του Άλτερ και, και,…), όμως πρέπει να προταθή η εισαγωγή και αυτής της εννοίας του Lustmord, ως εγκλήματος δηλαδή όχι ερωτικού πάθους, κατά μίαν δηλαδή διαστροφήν της ερωτικής επιθυμίας και λειτουργίας, αλλά, πράγματι, ως «δολοφονίας για ευχαρίστηση»: γιατί μόνον έτσι αποδίδεται η εξιδανικευμένη θηριωδία του Έρενμπουργκ και των οπαδών του – για να μη αναφέρω και παρόμοιες μαρτυρίες περί Τσώρτσιλ κ.λπ., ο οποίος είχε υπό την προσωπική του αιγίδα και εποπτεία τους βομβαρδισμούς αμάχων. Ακόμη και ανοχυρώτων πόλεων, χωρίς κανένα στρατιωτικό στόχο, με μόνο αμάχους και πρόσφυγες κατοίκους, ακόμα και στο τελείωμα του πολέμου – όπως στο ολοκαύτωμα της Δρέσδης, την 13η Φεβρουαρίου 1945: μισό εκατομμύριο άμαχοι Γερμανοί ξεροψήθηκαν σε δυό μερόνυχτα και στοιβάχτηκαν σε σωρούς, για να ευχαριστιώνται οι «κύριοι» περιούσιοι Έρενμπουργκ, Δύσης και Ανατολής.
  ΝΑ, λοιπόν, τι είναι πραγματικά «δολοφονία για ευχαρίστηση»!

  Έννοια που ώς τώρα δεν υπήρχε σε καμμία ευρωπαϊκή γλώσσα – υποθέτω πως θα υπάρχη στα εβραϊκά: πως αλλιώς να περιγράφονταν ο κατατεμαχισμός του Αμμάν του Μακεδόνος στρατηγού/πρωθυπουργού και των υιών του στην Περσία (βλ. βιβλίο «Εσθήρ»), που ματαίως προειδοποιούσε τον βασιλιά Αχασβήρο για τις εβραϊκές δολοπλοκίες, απ’ τον εξεγερμένο εβραϊκό όχλο, όταν έπαιρναν κι έτρωγαν τις ξεσχισμένες του σάρκες οι ευγενείς ορδές του «περιουσίου λαού» – των ευαισθήτων αυτών και κατατρεγμένων ειρηνιστών και ανθρωπιστών;
  Οι οποίοι ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ έκτοτε και μετά χιλιάδες χρόνια ακόμη εξακολουθούν να αναβιώνουν εν είδει ιεράς (πρότυπης άρα κι αρχετυπικής γι’ αυτούς) τελετουργίας το γεγονός, διά της μεγάλης εορτής των Πουρίμ (κάπου αυτές τις ημέρες μάλιστα, φέτος στις 12 Μαρτίου), κατασκευάζοντας ζαχαρωτό ομοίωμα του Αμμάν του Μακεδόνος, εντός του οποίου κανιβαλιστικώς εμπήγουν νύχια και δάχτυλα για να φάνε «τις σάρκες του», εις φρικαλέαν ανάμνησιν της μεγάλης τους αυτής και ηρωικής ιστορικής μνήμης!!!
  ΑΥΤΟ θα πη «δολοφονία μετ’ (ή χάριν) ευχαριστήσεως», κ. Βούλγαρη!
  Κι αυτό θα πή, επίσης, ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ σ’ όλο της το αποκρουστικό μεγαλείο!!!
  ΕΥΓΕ σας – τα αφεντικά θα σας ανταμείψουν δεόντως…
  Ήδη δε σας ανταμείβουν , κι όλους εμάς μαζί, οι τοκογλύφοι-τραπεζίτες αδελφοξάδελφοι του ινστρούχτορά σας Έρενμπουργκ – οι αληθινοί υποκινηταί (πρβλ. http://www.armahellas.com/?p=3566) και νικηταί του τελευταίου μεγάλου πολέμου…
  Χαρείτε και τους καρπούς της «νίκης των ανθρωπιστικών δυνάμεων», λοιπόν! Και της παραπληροφορήσεως και συγχύσεως – της οποίας αυτοί μεν είναι αφέντες, αλλά εσείς παρατρεχάμενοι πειθήνιοι αρουραίοι…

  ΑΙΣΧΟΣ, «κύριοι»…

 5. 03/03/2012 στο 18:19

  Κύριε Διομήδη, στη Δρέσδη οι απώλειες ήταν πολύ μικρότερες, μη πιστεύετε την ναζιστική προπαγάνδα για το μισό εκατομμύριο. Από όσο καταλαβαίνω, οι Βρετανοί, ως γερμανόριζοι και αυτοί σε μεγάλο βαθμό, έκαναν ένα παραδοσιακό μαζικό Λούστμορντ ενάντια στους νότιους Γερμανούς, για σεξουαλικούς ή όποιους άλλους λόγους όπως λέτε. Τέτοιο πράγμα είχαν κάνει και στη Βαρκελώνη οι Ναζιστές, όταν βομβάρδιζαν αμάχους, τέτοιο έκαναν και στον Πειραιά και στην Αθήνα οι Βρετανοί όταν βομβάρδιζαν αμάχους. Τα δε λόγια περί σφαγής Γερμανών είναι πλαστά, δεν τα είπε αυτός ο άνθρωπος που λέτε, είναι γραμμένα από κάποιον που έχει τη τρέλα του λούστμορντ. Να σας πως, τυγχάνει να έχω γνωρίσει ανθρώπους που έζησαν τον πόλεμο και έμαθα ότι οι Γερμανοί πράγματι σκότωναν για λόγους περίεργους. Όπως βλέπετε, στις φωτογραφίες αλλά και στα σχόλια των ίδιων των κατοίκων των Φερόε κάτω από το σχετικό βίντεο στο γιουτιούμπ, υπάρχουν μαρτυρίες για το ντελίριο που καταλαμβάνει μαζικά τους νεαρούς γερμανόριζους δολοφόνους των εξυπνότερων ζώων του πλανήτη. Αφρίζουν από ευχαρίστηση οι νεαροί γερμανόριζοι, μερικοί εκ των οποίων έχουν και το παραδοσιακό κούρεμα των ες ες.
  Να σας πω και μερικές ιστορίες που ξέρω περι Γερμανών της Κατοχής. Στο χωριό Μαρίνα της Νάουσας υπήρχε στην Κατοχή ένας άνθρωπος που τα είχα μισοχαμένα, και δεν χώνευε ότι στο χωριό του ήρθαν Γερμανοί. Είχε ένα παλιό περίστροφο και με αυτό μερικές φορές τη νύχτα έβγαινε και πυροβολούσε στον αέρα, και έτρεχαν έτσι οι Γερμανοί σαν παλαβοί. Αποφάσισαν να τον τιμωρήσουν, παίρνοντας την οικογένειά του και βάζοντάς την σε ένα αχυρώνα για να τους κάψουν ζωντανούς. Ο στρατιώτης όμως ο Γερμανός που πήρε την εντολή να κάψει μικρά παιδάκια και γυναίκα ζωντανούς, αρνήθηκε να βάλει τη φωτιά. Ο αξιωματικός εκτέλεσε επι τόπου τον στρατιώτη, σώθηκε όμως η οικογένεια, δεν την έκαψε τελικά. Μάλλον λούστμορντ πρέπει να ήταν αυτό. Στο χωριό Ροζαριό των Τρικάλων Γερμανοί πήραν να πάρουν ένα γουρούνι να το φάνε, το οποίο όμως το είχε μια χήρα πολύτεχνη για τα παιδιά της. Αρνήθηκε να τους το δώσει. Την εκτέλεσαν επι τόπου. Τον ήρωα Ίτσιο, αιχμάλωτο πολέμου, πρέπει να μάθετε γιατί τον εκτέλεσε ο Γερμανός αξιωματικός. Την Λέλα Καραγιάννη πρέπει να μάθατε πως την βασάνιζαν, και αυτή και τα μικρά παιδιά της. Την Ηλέκτρα Αποστόλου πρέπει να βρείτε τι ακριβώς τις έκαναν. Υπάρχουν πολλά στοιχεία για την αποκτήνωση της Γερμανικής φυλής και το Μεσαίωνα που έφερε στην ανθρωπότητα. Γερμανικά φύλα ανθρωποφάγων ισοπέδωσαν και κατέστρεψαν οτιδήποτε Ελληνικό στα τέλη του τετάρτου αιώνα. Επιτέθηκαν και εναντίον της Δυτικής Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, πράγμα από το οποίο η Ευρώπη έπεσε στη χειρότερη βαρβαρική εποχή της για χίλια σχεδόν χρόνια. Ισοπέδωσαν τα πάντα. Αυτά δε που λένε οι Ναζιστές για τους Εβραίους είναι όλα αντιστροφή της πραγματικότητας. Οι Γερμανοί είναι που θέλουν παγκόσμια κυριαρχία, οι Γερμανοί είναι πίσω από την οργάνωση και χρηματοδότηση της επανάστασης του 1917, αυτοί πλήρωναν Εβραίους και μη Εβραίους να αρχίσουν δεύτερο μέτωπο στα μετόπισθεν του Τσάρου. Οι Γερμανοί στήριξαν τον Λένιν ως αδελφό, και στη Σοβιετική Ένωση έκρυψαν το στρατό τους μετά την ήττα του Α πολέμου. Αργότερα έχασαν τον έλεγχο της Σοβιετίας, αλλά μέχρι το παρα πέντε ήταν αδέλφια της να συνεταίροι της. Οι Γερμανοί έφτιαξαν την Σοβιετία και είναι οι μάνες του κομμουνισμού, του ναζισμού, και του διεθνούς τραπεζικού κεφαλαίου, έχοντας στα χέρια τους ένα τεράστιο οργανισμό τραπεζικού υποκόσμου σε Ελβετία, Λουξεμβούργο, Αυστρία, Ολλανδία, Ελλάδα, Ανατολική Ευρώπη, και τεράστιο έλεγχο στις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, το ΗΒ. Οι Γερμανοί είναι οι καλύτεροι συνεταίροι του Μαοϊκού Κομμουνισμού, στηρίζουν την Κίνα ως αδελφή χώρα. Οι Γερμανοί έχουν και τις καλύτερες σχέσεις με το ακραίο Ισλάμ. Οι Γερμανοί έχουν πολλά κακά και τα στραβά που φορτώνουν σε Εβραίους, Έλληνες, Σλάβους, Μαύρους κτλ. Οι Γερμανοί είναι οι αληθινοί δυνάστες τις ανθρωπότητας από τον τέταρτο αιώνα ΜΧ μέχρι σήμερα. Για σειρά αιώνων είναι οι άρχοντες του σκότους, της πλεκτάνης, της διαφθοράς, της αιματοχυσίας, της καταστροφής. Πίσω από πολλούς Γερμανούς γενετική ρατσιστική ψυχρότητα και αγριάδα. Οι άνθρωποι αυτοί ανακάλυψαν τη γεωργία η οποία έχει άμεση σχέση με την ανάπτυξη πολιτισμού, πολλές χιλιάδες χρόνια αργότερα από τους περισσότερους πληθυσμούς στη γη. Ούτε καν κτηνοτρόφοι ήταν. Οι Γερμανοί ήταν επι το πλείστον άγριοι κυνηγοί για χιλιετίες, ζούσαν μέσα σε δάση πίνοντας το αίμα και τρώγοντας τις άψητες πολλές φορές σάρκες των άγριων θηρίων που σκότωναν. Σήμερα και για τους τελευταίους δύο σχεδόν αιώνες, δηλαδή από τότε που κατάργησαν το θεσμό της δουλείας μέσα στην ίδια τη Γερμανία, έπειτα από την πίεση της Γαλλικής Επανάστασης, κάνει κάποιες προσπάθειες σημαντικό μέρος του Γερμανικού στοιχείου για να εκπολιτιστεί. Υπάρχει όμως μέσα στη Γερμανία πολύ βαρύ το βάρος της προαιώνιας πρωτόγονης και άγριας γενετικής επιρροής των γερμανικών φυλών των δασών. Νομίζω ότι μόνο αν γίνει μαζική επιμειξία Γερμανών με το ινδικό και κινεζικό στοιχείο, και έπειτα με το αφρικανικό, ίσως να περιορισθούν οι γενετικές επιρροές της γερμανικής φυλής που την ωθούν προς το όποιο μαζικό Λούστμορντ, εναντίον ανθρώπων ή ζώων. Οι Γερμανοί για αιώνες κάνουν επιθέσεις σε άλλους λαούς, τους κατασφάζουν, και καμία τιμωρία δεν βρίσκουν. Τώρα είναι έτοιμοι να αγκαλιάσουν το Ισλάμ και την Κίνα, και μαζί τους να καταλάβουν την ανθρωπότητα και να εξαφανίσουν από το χάρτη όποιον αντιστάθηκε στο τρίτο ράϊχ.

 6. πτολεμαίος
  03/03/2012 στο 19:09

  Το μπολσεβικικό κράτος του Μονάχου το θυμάται κανείς;

 7. 03/03/2012 στο 22:45

  Ναι, η Σοβιετική δημοκρατία της Βαυαρίας ήταν δυστυχώς ένα έργο επι το πλείστον Εβραίων, διότι οι περισσότεροι ηγέτες της επανάστασης της Βαυαρίας για τη διάλυση της Γερμανίας ήταν πράγματι Εβραίοι. Δεν είναι τυχαίο ότι η Βαυαρία έγινε Ναζιστική. Υπήρξε λαϊκή αντίδραση στην επανάσταση. Ναι, τότε πιστεύω ότι κάποιοι Εβραίοι έκαναν ένα τραγικό λάθος. Αυτό όμως τι σημαίνει; Ότι όλοι οι Εβραίοι της Γερμανίας ή της Ευρώπης ήταν κομμουνιστές; Δεν ήταν, αλλά και ας πούμε πως ήταν. Αυτό τι σημαίνει, ότι πρέπει τους πάντες, μαζί με συζύγους και παιδιά να τους βάλουν σε θαλάμους αερίων; Αυτός είναι ο Γερμανικός πολιτισμός; Λούστμόρντ του κερατά είναι γεμάτη η Γερμανική ιστορία, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Αυτοί είναι ικανοί να μας πεθάνουν όλους.

 8. Χρήστος Βούλγαρης
  19/03/2012 στο 05:28

  Ας μου επιτραπεί να ξεκινήσω με μαι προσωπική νότα καθώς παραφραζοντάς τον μάντη Τειρέσια στον Οιδίποδα Τύρανο δεν υπηρετώ κάνενα αρα και δεν περιμένω ανταμοιβή απο κανένα.Φυσικά και ελπίζω ο κ. Στέφανου να μην κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια….
  Ποτέ δεν ισχυρισθήκα οτι αυτά που γραφώ μπορουν να συγκριθούν με την Ιστορία του Θουκιδίδη αλλα δόξα τω Θεω΄δεν ειδικευόμαι σε»»αφρίζοντα» σχόλια εν αντιθέση με τον κ.Στεφάνου.Βέβαια απο κάποιον που στο σαίτ του έχει ως έμβλήμα ένα ρούνικο σύμβολο εμπνευσμένο απο το «φιλανθρωπικό σωματείο» των Waffen-SS και πιο συγκρεκρίμεναμε το σήμα tyr (το οποίο υποδηλώνε ηγέσια, αντικαθιστούσε τον ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΣΤΑΥΡΟ στους τάφους τους και ήταν το σήμα της 32ης Μεραρχιάς τους,ανάμεσα στά άλλα)δεν έχω και φοβερές απαιτήσεις ειδικά σε επίπεδο γνώσεων και πολιτισμού, αλλά απο την άλλη τους λόγους που ανέφερα μαλλον δεν μπορεί να ¨»βαπτίζει» ΄΄άλλους ως «μάθητες του “Ηλία Έρενμπουργκ κ Σία” εκτός και εαν ισχυέι το «εξέστιν Κλαζομένοιοις ασχημονείν». και το «ΑΙΣΧΟΣ» είναι το επεικηκέστερο δυνατόν επιτήμειο που του αρμόζει….
  Α) Και επειδή δεν μου αρέσει να πετώ «πυροτεχνήματα» (αν και είναι πραγματικά συγκινητική η υπεράσπιση που κάνει στους Γερμανούς και στους Σκανδιναβούς ,π.χ.οι μονάχοι στο Λιντισφαίν το 793 μ Χ θα την έβρισκαν πολυ ενδιαφέρουσα) : Όντως ο “Ηλία Έρενμπουργκ είχε γράψει αυτό που΄το αποδίδει (οπως επίσης και ο καθόλα Ρώσσος Κωνσταντίν Σιμόνωφ είχε γράψει .παραπλήσια πράγματα) αλλα αν φυσικά του είναι δυνατόν ας αναρωτηθεί ΓΙΑΤΙ Μήπως άραγε έχει σχέση με την εν γένει συμπεριφόρα των Γερμανών εναντίον των «υπανθρώπων» Σλαύων; Θα ήθελα την άποψη του για το «διάταγμα περι Κομμισαρίων» το οποίο μεταπολεμικά οι Γερμανοί στρατηγοι που έχω υπόψην μου (Φον Μανσταίν και Γκουντέριαν, κανείς εκ των οποιών δεν μπορεί να διεκδήσει δάφνες αντιναζιστή) διέτοιντο ότι δεν το εφάρμοσαν ως ενάντιο στο δικαίο του πολέμου.Επισής θα είχε ενδιαφέρον να μας «διαφωτισεί» για τον «ανθρωπισμό» της διαταγής του Χιτλερ σύμφωνα με το οποία απαλλάσοντο αυτομάτως οι Γερμανοί στρατιωτες απο ποίνες για πραξείς που σε άλλη θα υπάγοντο στις διατάξεις του ΣΠΚ (λεήλασιες, βιασμοι και φόνοι αμάχων)Εξάλλου ο ίδιος ο Χίτλερ είχε δηλώσει στους στρατηγούς του οτι ‘η εκστρατεία στην Ρωσσία δεν θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανόνες του ανθρωπισμού αντίθετα με τον πόλεμο στην Δύση»
  Αυτά τα ολίγα αν και θα μπορούσα να είμαι πολύ εκτενέστερος έπι του θέματος…..
  Παρεπιντοντώς ΄όσοι ΄ήταν ενταγμένοι στο ΚΚΣΕ ήταν επισημώς άθεοι διαφορετικά θα κατηγοηρούντο για «εθνικιστική παρέκλιση» (και ενα «ταξιδάκι» στην μαγευτική Σιβήρια)Ιδιατέρως οι μεγαλοσχήμονες Εβραίοι στην καταγωγή Μπολσεβικοί ήταν φανατικοί ΄άθεοι (π.χ. βλέπε την βιογραφία του Τρόσκι από τον Ρόμπερτ Σέρβις, ο οποίος είναι κάθε άλλο παρα αριστερός)
  Β) Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ απολογισμός των θυμάτων της Δρέσδης ο οποίος έγινε τον Μάρτιο του 1945 αναφέρει «18,375 νεκρούς, 2,212 βαριά τραυματιές ,13.718 ελαφρά και 350.000 άστεγους» Ian Kersaw, «the End»Alen Line, (2011), σελ.258.Οπως αναφερεται στην επόμενη σελίδα του ίδου έργου «ο Γκαιμπέλς πρόσθεσε ενα μηδενικό στον αριθμό των απώλειων»Τώρα πως ο κ. Στεφάνου έφτασε στο «μισό εκατομμύριο άμαχοι Γερμανοί » ομολογώ ότι δεν έχω ιδέα! Ελπίζω όχι με την βοήθεια του»Πάνσοφου Όντιν» (ανάμεσα στα άλλα εφευρεύτη των ρούνων)Πάντώς αν θέλει μπορει να μας «διαφωτισεί και σε αυτό το σημείό εκτός φυσικά και αν την επόμενη φορά «ανακυλυψεί» τοι οι απώλειες ήταν π.χ. 5 εκατομύρια, όποτε ειλικρινά δεν υπάρχει λόγος συζητήσης…
  Γ) ‘Στο Βιβλιό της Έσθηρ’ ο ‘ Χάμμαν αναφέρεται ως …Αμαλκίτης δηλαδη καμιά σχέση με Μακεδόνα μάλλον ο κ. Στεφάνου μπερδευτήκε απο την ρουνική έκδοση της Παλαίας Διαθήκης που χρησιμοποίει.Πληροφοριάκα πάντως οι Αχαιμενιδές Πέρσες ΔΕΝ χρησιμοποιύσαν τον ΄όρο Μακεδόνας αλλα «Ίώνας με καπέλο αγρότη» (βλέπε το περιοδικό Ancient Warfare Ειδικό τεύχος για την μάχη του Μαραθώνα σελ16)
  Δ) Καθώς δεν παρακολουθώ τακτικά τηλεόραση ομολογώ ότι δεν κατάλαβαινώ΄την αναφορά στο κανάλι Alter, αρά δεν μπορώ να απάντησω για κάτι που δεν γνωριζώ, εν αντιθέση με τον κ. Στεφάνου….
  Ε)Εχω επίσης μια αποριά γα την σχεση των ρουνικών συμβόλων με τον Ελληνικό Πολιτισμό.Είναι άραγε παράλογο να περιμένω απάντηση; Ετσι και αλλιώς ειλικρινά ευχομαι στον κ. Στεφανού να πάρει την ανταμοιβή που δικαιούται…οπώς την πήρε και αυτός που το 1933 είχε πει «Θέλουμε να ειμαστε βάρβαροι! Αυτό είναι τίτλος τιμής», αργότερα «Δεν θέλω
  εκπαί΄δευση για την Νεολαία μου» και του οποιού οι ακόλουθοι είχαν μία έντονη συμπάθεια στα ρούνικα σύμβολα οπώς ακριβώς και ο «»Ελληνας», «κύριος» Στεφάνου!»Απλη συμπτώσις» άραγε;

 9. 19/03/2012 στο 11:22

  ΥΓ Ο «ΚΥΡΙΟΣ» ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΕ ΠΡΟΦΑΝΗ ΕΠΕΙΔΗΞΗ «ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ» ΕΝΩ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ….ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΥiΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ, ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΙΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΟΣ ΚΟΠΟΣ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
  ΡΟΥNΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ Η ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΘΝΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΝ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΑ ΑΡΘΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ) ΑΡΑ ΠΑΡΑΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΙΤΟ ΛΙΒΙΟ ΑΣ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑ ΩΣ ΦΙΛΟΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΑΝ ΕΧΘΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ
  ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ

 10. 19/03/2012 στο 14:28

  Αγαπητέ Χρήστο, άνθρωποι της Γερμανίας έχουν ρημάξει τον Ελληνισμό από το 1914 μέχρι σήμερα. Αυτοί, οι Γερμανόφιλοι, οι οποίοι είναι οι κύριοι υπεύθυνοι της Μικρασιατικής Καταστροφής, παρέδωσαν τη χώρα στα χέρια του τρίτου και τέταρτου ράϊχ. Κάποιοι από αυτούς είναι θύματα, τους έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου.
  Το θέμα είναι να μάθει ο κόσμος για το ποιοί βρίσκονται πίσω από το σχεδιασμό της Αρμενικής, Ελληνικής και Εβραϊκής γενοκτονίας, και ποιοί ακριβώς δούλοι της Γερμανίας απέσυραν τον Ελληνικό στρατό από το μέτωπο ενάντια στον Κεμάλ για να περικυκλώσουν τους Άγγλους στην Κωνσταντινούλη. Πρέπει επιτέλους να μάθει ο κόσμος ότι αυτοί που ελέγχουν τη χώρα μας από το 1941 μέχρι σήμερα είναι δωσίλογοι των Γερμανών, και ότι το Γερμανικό κεφάλαιο είναι αυτό που ελέγχει το πρασινομπλέ σύστημα και την πορεία της χώρας μας.

 11. Χρήστος Βούλγαρης
  19/03/2012 στο 16:52

  Αυτά που λές είναι απολυτώς ορθά Γιώργο!

 12. 19/03/2012 στο 17:25

  Θαυμάζω τις γνώσεις σου. Να που η εποχή της εξειδίκευσής σου είναι πολύ επίκαιρη. Δεν ξέρω αν και πως θα γλυρώσει η Ελλάδα από τη Γερμανική μέγγενη. Μας έχουν τρελάνει αγαπητέ μου, παίζουν την κοινή γνώμη στα δάκτυλα, και το δίκτυό τους στην Ελλάδα είναι πανίσχυρο. Στήνουν άριστο παιχνίδι και εξαπατούν τους πάντες. Μέχρι στιγμής δεν έχουν χάσει καμία κυβέρνηση από τα χέρια τους. Αυτοί ανεβάζουν και κατεβάζουν όποιον θέλουν. Δεν είδες και τον Σαμαρά πως γυάλιζε τα υποδήματα των Γερμανών, κάνοντάς τους μετάνοιες για να φέρουν επενδύσεις; Ο δε Βενιζέλος είναι η αγάπη του Γερμανικού τύπου, λόγω ίσως της ομοιότητάς του στο ύφος με το Μουσολίνι.

 13. 24/03/2012 στο 22:07

  George il y a un probleme si tu peux communquer avec moi je serais heureux.Je te remerchie d’ avanche,Bon nuit!

 14. 27/03/2012 στο 01:07

  ΟΚ.

 1. 26/03/2014 στο 18:25

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: